Plašil hodnotí pozitivně tento týden a věří ve výhru nad Lyonem

18.09.2010, 18:39
Aktuality
Bordeaux a Lyonu se vůbec nepovedl start do nové sezony a oba celky po pěti kolech Ligue 1 okupují až příčky hluboko ve druhé polovině tabulky. V zítřejším vzájemném zápase se jeden z těchto týmů může odrazit k lepším zítřkům a záložník Bordeaux Jaroslav Plašil věří, že to bude právě jeho tým...

"Tento týden šlo všechno tak, jak mělo, snažili jsme se co nejlépe připravit na nedělní zápas s Lyonem. Pracovali jsme opravdu tvrdě a do tréninku jsme dali všechno, takže jsme připravení a myslím si, že tvrdá práce se nám v zápase s Lyonem vrátí," věří Plašil.

Bordeaux v létě převzal kouč Jean Tigana a klub pod jeho vedením získal jenom čtyři z patnácti možných bodů. Lyon na tom ovšem není o mnoho lépe, má totiž jenom o jeden bod více.

"Skoro každý může porazit každého. Vypadá to, že to ve Francii bude podobné jako loni, což znemaná jít opravdu zápas od zápasu. Proto je tak důležité připravit se fyzicky a psychicky na každé utkání. Možná je o něco snazší připravit se na duely se silnějšími protivníky, ale i zápasy s těmi papírově slabšími jsou opravdu důležité a právě z nich je třeba vytěžit co nejvíce bodů," upozorňuje Plašil.

Bordeaux zatím čeká na první domácí výhru, ve druhém kole podlehlo Toulouse, ve čtvrtém pak remizovalo s Marseille. "Jsme odhodláni konečně začít vyhrávat doma před našimi fanoušky. Výhra pro ně znamená, že budou znovu hrdí a tři bod jsou samozřejmě hodně důležité pro tým," řekl dále Plašil pro internetové stránky Bordeaux.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

mam peknejsi zoubky

Reagovat
homeles8

a já mam vylízanější jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám žádné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

jak je na MS?

Reagovat
homeles8

hustý

Reagovat
Langi

Lyon je vyklepne a Bordeaux potvrdí od ledna trvající mizérii

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allez Ol..!!! Lyon každopádně vyhraje !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele