Placente další posilou Bordeaux

28.07.2008, 18:50
Aktuality
Bordeaux získalo další posilu pro příští sezonu, v níž by rádo sesadilo Olympique Lyon z trůnu pro francouzského krále. Po dvanácti měsících se zpět do Evropy vrací argentinský obránce Diego Placente, který v uplynulém roce hájil barvy San Lorenza...

31letý obránce se dnes v Bordeaux podrobil vstupní lékařské prohlídce a následně podepsal kontrakt. Žádné další podrobnosti transferu nebyly zveřejněny.

Placente do Evropy přišel v roce 2001. Tehdy přestoupil do Leverkusenu a hned ve své první sezoně klubu pomohl ke "stříbrnému hattricku", když skončil druhý v Bundeslize, Lize mistrů i v Německém poháru.

Z Leverkusenu Placente odešel po čtyřech letech a jeho novým zaměstnavatelem se stala Celta Vigo. Španělský klub pak opustil před rokem po sestupu z Primera Division.

Placente na svém kontě má 22 startů za argentinskou reprezentaci a v roce 1997 se stal mistrem světa v kategorii do dvaceti let. V Bordeaux již působí jeho krajané Fernando Cavenaghi a Alejandro Alonso. Ještě před ním účastník Ligy mistrů v létě získal Yoanna Gourcuffa a Yoana Gouffran.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
One-Real

Doufám že se jim to povede a Lyon sesaděj

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj lidi, je tu někdo kdo si objednával lístky přes ČMFS do Wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

Placente byl reprezentantem na sklonku tisíciletí, takové mám rád. Bohužel čas běží, Ortega, Batistuta, brankář Roa a další..

Reagovat
One-Real

jo Batigol to by hráč

Reagovat
smazaný uživatel

panejo, střelec jak má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Ortega a Batistuta ty dva jsem mel rad..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud jsou v Lyonu hráči jako Benzema nebo Juninho tak nebude jednoduchý je sesadit,v loňský sezoně tam byli slabší chvíle kdy nechali zbytečně soupeře dohnat náskok ale v pravou chvíli zabrali a po sedmé mohli slavit zaslouženě titul....to že Bordeaux posiluje je jednoznačně dobře pro fanouška protože boj o titul bude zase zajímavějsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně se bojím víc Marseille,než Bordeaux. Ale příští sezóna dle mě bude hodně našlapaná,doby,kdy jsme vyhrávaly titul o 16 bodů jsou už nejspíš pryč. Což je pro nestranného fandu samozřejmě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Placente...Placente.... Neni to ten, jak zaridil Davidu Beckhamovi ten letecky den a zlomeninu zanartni kustky? to je jeden ze skluzu na ktery se nezapomina

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? já si vzpomínám akorát na Duschera...

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, ja vedel ze mozna budu mimo. zmat me ten jeho prestup do spanelska a Celta Vigo a Deportivo se mi vzdycky pletly. kazdopadne na ten skluz si vzpominam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele