PIRES KRITIZUJE TRENÉRA FRANCIE

28.10.2004, 21:38
Aktuality
Francouzský záložník Robert Pires dnes poskytl rozhovor časopisu France Football, v němž ostře kritizuje reprezentačního trenéra Francie Raymonda Domenecha. "Připadám si u něj jako ve škole," pálil ostrými slovy. "Nemůžu mu prostě důvěřovat." Dále mu vyčítá, že způsobuje napjaté vztahy mezi hráči...

Středopolař londýnského Arsenalu v rozhovoru tvrdě Domenecha kritizuje. "Připadám si jako ve škole. Jako by mi bylo dvacet a začínal jsem hrát fotbal," prohlásil Robert Pires.

"Nic z jeho chování mi nedává důvod, abych mu důvěřoval. Potřebujeme od něho, aby vytvořil v týmu pohodovou atmosféru, ale on svým postojem šíří napětí mezi hráči," nešetří kritikou Pires, který je rozčilený od té doby, co ho Domenech vystřídal o poločase v kvalifikaci na Mistrovství světa 2006 v zápase s Kyprem.

"Když mi v kabině řekl, že mě vystřídá Daniel Moreira, nemohl jsem tomu uvěřit. Bylo to snad poprvé, co se mi něco podobného v reprezentačním dresu stalo," hněvá se jednatřicetiletý záložník.

Na druhou stranu v rozhovoru nemůže vynachválit svého klubového trenéra Arséne Wengera. "V Arsenalu je to úplně něco jiného. Arséne vytváří ty nejlepší podmínky pro úspěch. Existuje mezi námi vzájemná důvěra, kterou jsem u jiných trenérů nenašel," dodal pro France Football.

Kouč Francie Raymond Domenech vystřídal letos v létě ve funkci Jacquese Santiniho. Dříve vedl francouzskou jednadvacítku.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*klučina

"Připadám si u něj jako ve škole," pálil ostrými slovy.....kritizuje. "Připadám si jako ve škole."Nemůžu mu prostě důvěřovat.".....důvod, abych mu důvěřoval.....napjaté vztahy mezi hráči... šíří napětí mezi hráči,...blablablabla.....

Reagovat
HOST*Ondra

Pires je pako akorát si nadělá problémy a taky ho trenér nemusí postavit, i když je to jeden z klíčovejch hráčů potom co přestal reprezentovat Zizou a Thuram atd...

Reagovat
Kily

Francii jsem viděl proti Irsku a částečně i proti Izraeli a můžu ti říct, že od hráče formátu Pires jsem čekal víc. Navíc v poslední době často sedí na lavičce v Arsenalu. Francii momentálně podle mě chybí a ještě dlouho chybět bude takovej vůdce jako byl Zidane. Hodně se spoléhá na Henryho, ale tomu to v repre taky nejde tolik jako v Arsenalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele