Pioli se dočkal odměny, AC Milán s trenérem prodloužil smlouvu

31.10.2022, 20:39
Aktuality
Stefano Pioli (© AFP)
Stefano Pioli za sebou má tři roky na lavičce AC Milán, zhruba stejně dlouhá porce by ho pak měla čekat. Úřadující italský šampion s holohlavým kormidelníkem podepsal nový kontrakt, jeho služby si zajistil do června 2025...

Někdejší kouč Fiorentiny na lavičku Rossoneri usedl začátkem října 2019, tou dobou nahradil Marca Giampaola a loni se slavným klubem získal italský titul, jednalo se o první Scudetto po dlouhých jedenácti letech. Ani letos na tom AC Milán není špatně a po dvanácti kolech je třetí se šestibodovým mankem na vedoucí Neapol, ve vlastních rukou navíc má postup do osmifinále Ligy mistrů a v závěrečném vystoupení základní skupiny mu v domácím souboji se Salzburgem stačí remíza.

"Podepisovat smlouvu s AC Milán je vždycky vzrušující, přesně to jsem si přál a chtěl. Děkuji majitelům za tuto příležitost, stejně jako si technická sekce zaslouží poděkování za načasování k podpisu," prohlásil Pioli.

"Jsem velmi šťastný, prodloužení spolupráce mi dodá další energii k pokračování v započaté práci," dodal.

57letý Pioli zatím AC Milán vedl ve 153 zápasech, pochlubit se může solidní matematickou bilancí 1,97 bodu získaného na utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce bývalého Juventina

Reagovat
Beči

Dobrá práce trenére, jen tak dál.

Čekají nás ještě mraky práce, abychom se vrátily na výsluní.

Reagovat
Remt

Holohlavý kormidelník je moc pěkné označení

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
zurix_new

Na to jaký tým má, tak odvádí super práci, to se musí nechat.

Reagovat
Nuno čomes

To je fakt, na ten mančaft co má, hrajou už nečekaně delší dobu nahoře. Na druou stranu, kdo má v Itálii top kvalitu kádru v porovnání se světem že jo..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rudnevs

Ako laik neznaly talianskej ligy som vobec neveril, ze to bude zrovna on, kto vrati AC hore a vyhra s nim titul. Samozrejme, este nie su uplne tam, kde kedysi boli, ale aj tak odvadza dobru pracu. Vtedy som si vravel, ze ist s nim dalej miesto Rnagnicka bola velka chyba.

Reagovat
Shevchenko

Na to si nemusel být laik, tomu nevěřil asi nikdo.

Reagovat
Kucka

Reagovat
stuff

Reagovat
10

ono nejde úplně říct, že by to byl "zrovna on"...zásluha managementu v čele s Maldinim a Massarou je minimálně stejná, za mě spíš mnohem větší

jinak s tím Rangnickem to tak vnímali skoro všichni

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele