Pichovi se daří, dal čtyři z pěti gólů Slasku

06.08.2014, 16:29
Aktuality
Užíva si futbal a prejavuje sa to aj na počte gólov. Róbert Pich v drese poľského Slasku Vroclav je s gólmi kamarát. Vsietil ich už totiž štyri z piatich celkových celého svojho tímu. Pomohol tak nazbierať v troch zápasoch šesť bodov a pritom na jar v trinástich dueloch po prestupne nenapol siete ani raz. Aký má recept na potentný pušný prach?

Presadil sa proti Chorzowu, Štetínu a dvakrát aj proti Bydgoszczu. Bývalý kanonier banskobystrickej Dukly a Žiliny teraz strieľa do čierneho v poľskom Slasku Vroclav a najmä jeho zásluhou klub nazbieral šesť bodov z deviatich. Ostatní strelci sa totiž k slovu príliš nemajú. Avšak, momentálne tímu chýba najlepší minulosezónny strelec Marco Paixao, ktorý dal 21 gólov. Mužstvo sa preto zameralo viac na Slováka, ktorý dôveru spláca naozaj solídne.

Prezradil, čím to môže byť: "Priateľka stále niečo chutné vyvára, často aj pred zápasmi. Možno je ten recept na góly naozaj v jej výbornej k uchyni," hovorí strelec. Vážnejšie však dodal, že je preňho najdôležitejšie, aby zostal pri zemi. "Už počas prípravy som cítil, že budem hrávať viac ako na jar, keď som skôr striedaval. Teraz mám väčšiu dôveru od trénera a padá mi to tam. Sám som zvedavý, ako to pôjde ďale. Teší ma, že sa mi hrá oveľa lepšie ako na jar a verím, že keď budem myslieť pozitívne, v ďalších zápa soch prídu aj ďalšie góly," hovorí pre Denník Šport.

Pich triafa do čierneho najčastejšie po zasekávačke prehodení si lopty na pravú nohu: "Vyhovuje mi, že zľava si môžem naviesť loptu do stredu, mám ju potom na pravačku. Uvidíme, čo sa stane, keď to súperi prečítajú, asi si budem musieť nájsť iný spôsob zakončenia," dodal na záver.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník šport

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

este jeden clanok a neda uz ani jeden :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele