Pfister už nebude trénovat Kamerun

28.05.2009, 11:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Kongo

Kamerun na to jake ma hrace,je pro me posledni dobou zklamanim

Reagovat
smazaný uživatel

to i nigerie nebo maroko

Reagovat
Lorcan

ty taky, ale Kamerun asi nejvíc, je tam Eto'o, Makoun, Assou-Ekotto, Emana, Kameni, oba Songové...to kdybysme měli my tak sme za vodou

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, mas pravdu, ze kamerun ma (spolu asi se slonama) jasne nejsilnejsi kadr v africe

Reagovat
smazaný uživatel

Kamerun to bude mít hodně těžké.. sice kvalitní hráči, ale jaksi to tam neklape a odchod trenéra to jen potvrzuje)

Reagovat
smazaný uživatel

a egypt nic?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to mela byt reakce na me, tak rozhodne jmeny na soupisce jsou nejsilnejsi sloni a lvi (tak jsem to myslel). egypt sice vyhral africky pohar, ale pochybuju ze z jejich kadru znas vic jak tri hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Nastala éra nových mančaftů v Africe ... nastupující Ghana, Togo, Burkina Faso, Gabon .. Ten Egypt by už taky měl(jako 2-násobný mistr Afriky)po 20letech už postoupit.. a jsem zvědav na "Slony", ti mají snad nejkvalitnější mančaft !

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, togo s angolou nastoupili jen jednou a zrovna to bylo v kvalde na ms, s ghanou a egyptem mas pravdu, ty jsou hodne kvalitni. moc hracu z burkiny faso nebo gabonu teda neznam, ty bych tam moc nepocital, to uz spis takovou guineu, ktera je takovej trochu cernej kun. mezi ty nejsilnejsi jeste dlouhodobe patri samozrejme JAR a tunisko a snad se po dlouhe dobe taky na ms probojuje maroko, ty jsem si hrozne oblibil na ms 98 a hlavne senegal, ty jsem uplne zral na ms 2002. nejkvalitnejsi tym maji jasne sloni a lvi, ale kamerun ten potencial nejak nedovede vyuzit, je to skoda, jeste bych k teto trojce zapocital nigerii, i kdyz vlastne ta to misto na vysluni pomalu ale jiste opousti na ukor ghany a egypta

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházel jsem z výsledků kvalifikace a mládežnických mančaftů.. Nigérii jsem nepsal(má ůspěšnou mládež a postoupit by asi i měla). Angola pořádá mistr.Afriky2010 a kvalifikaci"zabalila"(JAR zase mistr.Afriky!). BurkinaFaso si zatím vede dost suveréně(potrápila Tunisko!). Guinea může překvapit(ale má silnou skupinu!). Můj"černý kůň"(taky jsem nepsal) je Mali s Kanoutem ze Sevilly!

Reagovat
smazaný uživatel

na mali jsem uplne zapomnel, mas pravdu, burkinu faso jsem tedy nevidel, to jsem vubec netusil, ze jsou na tom takhle dobre. guinea je pro me takovy cerny kun, ono se s ni moc nepocita, ale kadr maji dobry, hraji take dobre a muzou nekde prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

BurkiněF. "dorostla" docela dobrá mladá generace

Reagovat
smazaný uživatel

Guinea překvapí na africkém mistrovství.. Camara, Feioundo, Balde a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

10. pro kamerunske lvy, necht znovu oziji

Reagovat
smazaný uživatel

Togo s Gabunem dobře rozjeli 2.fázi kvalifikace(1.skupina) a porazili Tvé favority (Togo "Lvy" a Gabon dokonce vyhrál v Maroku!). Je to zatím spekulace,ale tato prohra bude Maročany dost mrzet a může Kamerunu pomoct k postupu!... O další místa by měli bojovat Nigérie s Tuniskem, Ghana s Mali a současná špičková mužstva-"Sloni"(pokud BurkinaFaso nepřekvapí) a Egypt by si taky měli postup pohlídat!

Reagovat
smazaný uživatel

ty ten africkej fotbal sledujes nejak podrobne hele

kamerun by si to mel pohlidat, nemeli by tam chybet, maroko me mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Afričané hrají většinou(nebo aspoň začali) francouzskou ligou a jsou docela dobří na mládežnických mistrovstvích(např. Ghana finalista MS U20 nás pak porazila v Německu) i na olympiádách(Nigérie)... A právě na MS, na jejich kontinentě, můžou ukázat co dovedou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele