Petrić zkusí štěstí v Řecku, plácl si s Panathinaikosem

09.01.2014, 19:42
Aktuality
Angažmá v další lize si vyzkouší Mladen Petrić. Chorvatský útočník během své kariéry hrával ve Švýcarsku, Německu a Anglii, nyní se jeho dočasným domovem stalo Řecko - 33letý fotbalista se na rok a půl upsal Panathinaikosu, athénský klub to potvrdil na svých internetových stránkách...

Petrić v minulosti hrával za Basilej, Dortmund, Hamburk a Fulham, před letošní sezonou se pak dohodl na ročním angažmá ve West Hamu. Působení v londýnskému celku mu ovšem nevyšlo, během podzimu naskočil jenom ke třem ligovým zápasům a obě strany se nakonec dohodly na předčasném rozvázání spolupráce.

Petrić se na přelomu roku stal znovu volným hráčem a platilo to do dnešního odpoledne. S Panathinaikosem letos nebude bojovat o titul, klub je aktuálně na čtvrtém místě a na vedoucí Olympiakos ztrácí propastných 22 bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / pao.gr

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

good luck vybral si dobře chlapec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSMan

Viděl ho někdo hrát ve West Hamu ? jak mu to šlo?

Reagovat
tulen

nedostával šance, podľa toho čo predviedol keď tam náhodou sa objavil tak si ani nezaslúžil, ale poslednú dobu u nás tak hrá väčšina. mal jeden dobrý moment, keď vybojoval loptu, dá sa povedať stratenú a urobil penaltu, inak nič.

Reagovat
bobis21

nehrál, v základu myslím nebyl ani jednou, takže se moc nepředvedl ...

Reagovat
tulen

takže, robíme miesto v platoch, ale na koho keď nikto nechce prísť?

ale len to vyčistiť a priviesť konečne posilu !

Reagovat
Rarášek

Máte traktor.

Reagovat
tulen

to je Andy? on bude skvelý uvidíš, len tie zranenia a to, že Sam stavil všetko na neho a on je pol roka v prdeli

Reagovat
Rarášek

Vždyť já to myslím dobře, do útoku bych tam nikoho asi nevodil. A do obrany půjde Heitinga ne? Hlavně bych si přál, abyste se zachránili. WHU mám celkem rád

Reagovat
Filip12

Heiitinga nedopadl prý

Reagovat
tulen

ak sa nám túto sezónu podarí zachrániť, čo pevne verím a dúfam, tak stávka na skleneného Andyho nás tú ďalšiu môže stáť veľa, my máme do útoku len jeho, Carlton na jednotku nemá, mám ho rád, ale nemá a aj o dvojke by som pouvažoval veľmi silne, o Modibovi som už tu raz písal, dúfam, že odíde, fandil som mu, ale bohužiaľ to u nás asi nepôjde. a Heitinga nie je vôbec, ale vôbec istý a ak to má znamenať odchod Tomku alebo Winstona tak ďakujem pekne. proste, túto sezónu sa zubami nechtami udržať a potom priviesť hráčov, ale fakt hráčov, nie toto čo predvádzame už bohužiaľ stabilne na prestupáku, záujem o dobrých hráčov, zoberie nám ich niekto iný a potom narýchlo náhrady kvalitatívne o ničom alebo predražené vyhasnuté "hviezdy" ako Joe a Diarra napr.

Reagovat
hribco

Heitinga nepride na isto. A posilami budu sami o sebe hraci ktori sa uzdravia.

Reagovat
tulen

ako jasne, ale ten tým proste potrebuje veľký impulz, obrovský, keď sa pozriem na súpisku tak určite nemáme tým na vypadnutie, jasne, posilniť ho treba, ale na champ to nie je, ale bude takým impulzom návrat Andyho? alebo Vaz Tého, ktorému sa zase podarí pár zápasov a bude zo seba robiť najväčšiu hviezdu v týme a vyratúvať kde ešte nehral? nestratíme dosť bodov chabou obranou dokým sa všetci normálni CB čo máme uzdravia a dostanú do zápasového rytmu? proste, je toho strašne veľa. najviac ma straší to, že čím ďalej tým častejšie čítavam, že hráči samotní niesu spokojní s Big Samom a nechcú pod ním hrať, najnovšie, že vraj Ravel zvažuje prestup do Fulhamu (a ešte k tomu za nejakých biednych 6 mil. !!! ) kedy sa z nás stal horší klub ako Fulham??? ja som za Samom stál a vôbec nepatrím medzi tých čo po zle sérii kričia vyhodte toho a toho (to som robil len pri Zolovi, hnusnej bábke v rukách Naniho), ale toto nie je len zlá séria už, toto je taktické zlyhanie, neprispôsobivosť atď. a ak je pravda, že ten tým je fakt tak nahnitý a dôvodom je Sam tak asi najlepšie bude, ak pôjde, ale čím skôr, nech to čo majú hráči v hlavách nás nestojí prvoligovú príslušnosť.

KEEP THE FAITH

UP THE IRONS

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mel zustat v BL

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nejde nedat. Jak chleba s máslem :D! http://www.youtube.com/watch?v=0gnpAN8MdxU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Když si vezmu, kde byl v létě 2009 on a kde BVB...

Reagovat
Arne

Blbost, 2008 odcházel...

Reagovat
ACSeRw!n

dobra posila pro PAO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele