Petrescu už není trenérem Dinama Moskva

08.04.2014, 16:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Radim Šantrůček, ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
REPLIKATOR

0:4 s Anži

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Anzhi poskládalo přes zimu dobrej tým, ale to manko už se asi nedožene

Reagovat
smazaný uživatel

ono ale anzhi az tak zle nehra len proste sa tam trapia. posledne vysledky by vsak mohli naznacovat, ze nejak body by v poslednych kolach ziskat mohli a minimalne do baraze to mozu potiahnut. napriklad na ukor tomska

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, snad to udelaji. Hodne to stoji na tom, jestli hraje Bukharov, kterej je fakt super. Melo se vyhrat na Urale minule kolo ale. Ale jak rikam, ta prvni pulka sezony byla fakt hrozna, ale s tim kadrem se nebylo cemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli jednomu zápasu . . . . Dan je navíc jedinej kouč za poslední dekádu, kterej ten utrápenej přeplacenej tým přiblížil k třetímu místu!

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Rusku se stridat treneri kazdej tyden

Reagovat
smazaný uživatel

vzkaz pro vedeni valenciacf.cz kteri zablokoval/li mou ip adresu abych nemohl dal psat a tudiz i nevinne me mame a brachovi: nikdy nikoho nepodcenuj/te

Reagovat
Chazy

Reagovat
Elliasson

A to začali jarní část výhrou s CSKA.

Reagovat
PetersCZ

07.04. Amkar Čerčesova během sezony neuvolní

Stanislav Čerčesov dokončí letošní sezonu na lavičce Amkaru Perm, který nehodlá svého trenéra v následujících dnech či týdnech uvolnit. Ruský kouč se nedávno nedohodl na angažmá ve Spartaku Moskva, dalším jeho nápadníkem je Dinamo Moskva. (sport-express.ru)

Aha...

Reagovat
arsavin

Dynano je na tom určitě líp než minulé roky... Nechápu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele