PETR ČECH UTRPĚL FRAKTURU LEBKY

16.10.2006, 01:25, aktualizováno 16.10.2006, 11:12
Aktuality
Český reprezentační gólman Petr Čech určitě nebude v dobrém vzpomínat na ligové utkání své Chelsea na hřišti Readingu. Uplynulo jen 20 vteřin, když dostal ránu do hlavy a po několikaminutovém ošetřování byl převezen do nemocnice. Tam strávil noc a v neděli byl operován.

Fotbalisté Readingu vstoupili do souboje s mistrem s velkou motivací, která se, bohužel, promítla do vysoké agresivity. Záložník Stephen Hunt dobíhal dlouhý míč, pro který si došel Petr Čech, Hunt však v pádu trefil gólmana kolenem do hlavy. Čech byl viditelně otřesen, po čtyřech ještě dolezl za brankovou čáru, ale po několikaminutovém ošetřování zmizel na nosítkách v útrobách stadiónu.

Byl ihned převezen do nemocnice v Readingu, kde lékaři stanovili diagnózu - impresivní fraktura lebeční kosti. Po dalších vyšetřeních v neděli pokračoval na Radcliffovu kliniku v Oxfordu na speciální neurochirurgické pracoviště a podrobil se nezbytné operaci. Chelsea oznámila, že operace byla úspěšná, na detailnější informace o jeho stavu je prý ještě brzo.

Kouč Chelsea José Mourinho byl po utkání velmi rozzlobený. "Petr může být rád, že je naživu. Být naštvaný nepomůže, musím jen čekat na zprávu o jeho zranění. A také co s tím udělá FA," prohlásil po utkání.

Aby toho pro Chelsea nebylo málo, ani Čechův náhradník Carlo Cudicini utkání nedochytal. A zpočátku to s ním vypadalo ještě hůř. Běžel už nastavený čas, když se italský gólman natahoval po míči, když do něj, tentokrát skutečně nezaviněně, vlétl jeden ze soupeřů. Zůstal bez hnutí ležet, chvíli byl v bezvědomí, a po několika minutách následoval s kyslíkovou maskou Čecha do nemocnice. Ještě večer byl ale propuštěn. Poslední minuty zápasu mezitím dochytal kapitán John Terry, kromě výkopu ke kontaktu s míčem nepřišel.

Mourinho uznal, že střet předcházející zranění Cudiciniho nebyl zaviněný. "Viděl jsem oba incidenty v televizi. Ten druhý byl faul a přímý kop proti Readingu, ale ten první byl neuvěřitelný. Gólman má míč, hráč už jej nemůže dostihnout, ale jde mu kolenem do obličeje. Netvrdím, že měl v úmyslu poslat brankáře do nemocnice, ale byl to hloupý zákrok. Hráči se brankáři vyhýbají, přeskakují jej, nebo jdou nohou po míči. Ale když jde hráč kolenem přímo proti hlavě gólmana, nechce se mu vyhnout," má jasno Mourinho. "A pak se na nás směje, jako by se nic nestalo, ani známka toho, že by byl situací jakkoli znepokojen," kroutil hlavou portugalský kouč.

"Mělo by se na to nahlížet stejně jako na střet Thatchera s Mendesem," připomněl incident z utkání Manchester City - Portsmouth, kdy obránce City Thatcher udeřil soupeře úmyslně loktem do hlavy. Nakonec si od FA vysloužil osmizápasový trest a další podmínku dokonce na 15 zápasů. Chelsea již v oficiálním vyjádření potvrdila, že se obrátí na anglickou FA, aby případ prošetřila.

Druhá strana je přesvědčena, že konflikt byl ze nezaviněný. "Šel jsem na sto procent jen po míči, doufám, že se Čech uzdraví co nejdříve," hájil se sám Hunt. A podobně se vyslovil i manažer Readingu Steve Coppell: "Je to první minuta zápasu, je to hráč s velkým odhodláním po dlouhé době hrát. Byl kluzký terén. Vím na sto procent, že to nebyl záměr, i když to byla tvrdá srážka. Chápu, co říká Mourinho, ale Hunt tam určitě nešel s tím, aby zranil brankáře. Rozhodčí byl od toho deset yardů a ani mu nedal kartu."

"Je to pro brankáře složité, jde po míči rukama, takže hlava je tam taky. Reagujete na balón, nemyslíte na následky. Takové zranění pak občas přijde. Je to děsivé, když na to tak myslím. Doufám, že bude Petr Čech v pořádku," řekl brankář Readingu Marcus Hahnemann. "Stephen se musí cítit strašně. Vím, že jej určitě nechtěl zranit, jen šel za dlouhým míčem," zastal se americký gólman svého spoluhráče.

Josého Mourinha tak čeká nelehká situace. Už ve středu Chelsea přivítá v Lize mistrů Barcelonu a do branky se pravděpodobně bude muset postavit trojka - Portugalec Hilario. Ten přišel v létě jako volný hráč z Nacionalu Funchal, na Stamford Bridge se zatím mezi tyčemi neukázal. Debut tak pro něj bude skutečně křest ohněm, ale zároveň dárek k sobotním 31. narozeninám.


Slova Josého Mourinha o tom, že se bál o Čechův život, nebyla pronesena s nadsázkou. Jak dnes prozradili členové lékařského týmu Chelsea, byl na tom český gólman opravdu zle. V kabině se totiž jeho stav výrazně zhoršil, upadl do bezvědomí a lékaři se obávali nejhoršího, neboť část mozku pod zlomeninou začala otékat.

24letý Čech je tak z nejhoršího venku, na návrat mezi tyče si však počká hodně dlouho. Před příliš brzkým návratem jej varoval Peter Hamlyn neurochirurg a odborník na sportovní medicínu. "Pokud se vrátí příliš brzy, mohlo by to mít fatální následky. I když by první rána nebyla tak vážná, další poranění před úplným zotavením by mohlo být velmi vážné," varoval v rozhovoru pro Daily Telegraph.

Jak dlouho tedy bude Petr Čech mimo fotbalové dění? "Řekl bych že nejméně šest měsíců. To je doba, po jakou se bude kost léčit. Pokud došlo k nějakému poškození mozku, bude doba ještě delší. Naštěstí zlomeniny lebky nejsou často doprovázeny zraněním mozku, takže můžeme očekávat jeho plné úzdravení," dodal Hamlyn.

"Fotbal jde stranou, Barcelona mě teď nezajímá," prohlásil José Mourinho a s tím se nedá než souhlasit. Přejme Petru Čechovi co nejrychlejší uzdravení...

Autor: Petr Starý

Komentáře (90)

Přidat komentář
HOST*empty

http://www.youtube.com/watch?v=jtE6K2a_akM

zda se mi to nebo tam ma na cele diru?

Reagovat
PJ

Teď sem si toho pořádně všim - podívejte se na ten obrázek co tu je, na jeho čelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jsem zvědav, kolik za to ten typus dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok byl extrémě tvrdej. Ale podle mě si to tam dělaj sami. Ta liga má ohromný tempo, souboje tam jsou hodně pouštěny a pak se prostě dějí takovýhle věci. Ti kluci se snažej a pak to přeženou. Když si vezmu, kolik takovejch kuwáren už od letos v PL bylo. Prostě by tam měli začít taky hrát fotbal a ne jenom bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl se vyhnout, krásně, míč už stejně neměl...

Reagovat
HOST*1860

jasně chtěnej zákrok, podle mě by si neměl nějakej čas zahrát.. jinak vrcholem všeho, že ještě zranili náhradního golmana, pro změnu loktem do hlavy..

Reagovat
PJ

Ten druhej podle mě byl nechtěnej, souboj o míč, sice tvrdej, ale pořád jen souboj o míč. Faul to byl, ale nic víc. Ovšem ten zákrok na Čecha - měl by dostat pořádnej flastr...

Reagovat
HOST*ital

Ten druhej byl hodně podobnej tomu zákroku na Čecha,akorát,že ne na zemi,ale ve vzduchu.Hráč se rozběhne v plné rychlosti,s rudýma očima za míčem a je mu jedno,jestli je od toho 3krát dál než hráč(brankář) soupeře.Typická anglická řezaná,která se někdy ani netrestá.

Reagovat
PJ

Při tom prvnim měl Čech míč v rukou a Hunt se mu moh v pohodě vyhnout. Při to druhym šlo pořád o souboj o míč - gólman ho sice měl první, ale to ten druhej už letěl vzduchem a to se asi vyhne dost těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že so mohl vyhnout, ostatně jsem ani nic takovýho nepsal. Ale já narážím právě na to, že se tam obecně hraje tvrdě a pak má prostě někdo z nich blikanec, tu tvrdost přežene a pak ...

Prostě si myslím, že to tam z tou tvrdostí přehánějí. Když vidím zákroky při nichž jde o kotníky a achylovky a sudí se na to kouká a nefoukne to ... Je to k zamyšlení. Ta hranice mezi tvrdostí a zákeřností se v anglický lize lehce stírá

Reagovat
smazaný uživatel

No, tý vado, tak teďka čtu, že bude muset možná seknout s fotbalem nadobro . To by byl nejblbější konec, jakej by se dal vymyslet . Doufám, že tomu čurákovi daj flastr jak piča a klidně bych ho poslal do basy, kreténa.

Já sem teďka nasranej na najvyšší míru. Prvně sem si myslel, že jde jen o pár dnů v nemocnici, ale ono je to prej fakt dost vážný.

Kurva, Petře, zabojuj, vstaň a nakopej toho hnusnýho hajzla do prdele zepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a promiň, PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovýhle zákroky by měli hráče rozstřílet a nebo postavit ke zdi a mlátit ho kladivem do lebky čuráka co to provedl on ho chtěl kopnout ten chuj Hunt takovýhle hráče by měli zavírat zmrda posranýho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho trefil do spánku tak Peťa na tom hřiští umřel hajzl jeden HUntskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

min 6 měsíců twe hunt je sráč

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo úmyslně. Opravdu nechápu ty, co si myslí, že ano. Prostě kult Péti čecha...Já si nedokážu představit, že se někdo ve zlomku sekundy rozhodne, že mu tam vrazí do hlavy. A kdyby ano, tak by to nemohl být první příapd u tohoto hráče, což je...

A jestli má frakturu lebky, tak je nějaká ta díra docela pravděpodobná, ne?

Reagovat
PJ

Do hlavy mu nevidim, nevim jestli chtěl nebo nechtěl, ale z toho co sem viděl usuzuju, že se mu moh vyhnout, a to neudělal... A že to byl jeho první případ - taky to byl jeho první ligovej zápas. A i kdyby nebyl, tak přece to, že to ještě nikdy neudělal, neznamená, že to nikdy neudělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, doktore, já Čecha respektuju, ale nezbožňuju.

Když se podíváš na ten spodní pohled, tak se podívej, že on v jednu chvíli poklesne v kolenou a v tu chvíli narazí Čechovi na hlavu.

Já jsem to taky prvně bagatelizoval, ale pak sem si to pořádně prohlídl a teď si fakt myslím, že to asi schválně bylo

Dokázat to na 100 % nemůžu, ale co jsem viděl, tak mi to připadalo nějaký divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, doktore, já Čecha respektuju, ale nezbožňuju.

Když se podíváš na ten spodní pohled, tak se podívej, že on v jednu chvíli poklesne v kolenou a v tu chvíli narazí Čechovi na hlavu.

Já jsem to taky prvně bagatelizoval, ale pak sem si to pořádně prohlídl a teď si fakt myslím, že to asi schválně bylo

Dokázat to na 100 % nemůžu, ale co jsem viděl, tak mi to připadalo nějaký divný.

Reagovat
HOST*Jardel

Já si myslím také, že to chtěl udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko povedat, ci tam bol umysel..Hunt bol v plnom sprinte a pokusal sa to ubrzdit a....ale zas to koleno o....hovorim tazko povedat..kdo hra hra futbal vie, ze sa takato vec moze stat, a nezavinene ale takto sa neda povedat...nevidime mu do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

btw: zadnu diru v hlave som nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť taky spadl, zakopl, prostě tam byl souboj, tělo na tělo, to přece není žádný argument.

To snad není možné, myslet si, že poklekl aby ho mohl kolenem sejmout.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se podívat na ty fotky nahoře, tam je jasně vidět, že byl ještě těsně před tím střetem dost daleko vedle Čecha a jeho dráha určitě nebyla kolizní, on se tomu mohl úplně krásně vyhnout, jenom chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a kolik čaus si teda myslíš, že na to měl??? V jedné desetině sekundy jdeš po míči a v druhé? Ono to na fotkách či na spomaleném (i na nespomaleném) záběru vypadá sice všechno hezky, jak to jde v klid u stihnout, ale v reálu je to opravdu jiná situace.

Koneckonců třeba i český reprezentační lékař označil zákrok za něchtěný...

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, mohl se vyhnout a nevyhnul. Podle mě to byl blikanec jak prase. Prostě mu na chvíli vyplo.

Píšeš, že to na fotkách vypadá pěkně, ale jak chceš teda zjistit, jestli to nebylo úmyslný, podle mě není jiná možnost než fotky a zpomalený záběry a ty ukazujou, že mohl běřžet jinudy a neběžel, mohl ho přeskočit, ale nepřeskočil, naopak ještě poklekl. Vím, že jsou to nepřímý důkazy, ale na mě to působí tak, že to prostě v tý chvíli fakt udělat chtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zpomalené záběry a fotky důkazem? Blbost. Dokázat to nijak nejde. Stačí zdravý rozum. Ty bys to udělal? Ne? Tak proč on jo? Nidky nci předtíím takového neudělal a nebylo to nic, co by si mohl promyslet, takže to musel reflex. Ale to by se už někdy projevilo, že má takové reflexy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale tohle je damagogie. Podle tebe by se teda netrestali ani vrahové, kteří vraždili poprvé, ikdyž ho v osudovej okamžik někdo vyfotil, popř. natočil kamerou. Ty bys v té situaci jen řekl, Fotky? Kamera? To je blbost. Copak vy byste to někdy udělali? To je přece blbost, někoho střelit devítkou do šiše, zapojte mozek, to nejde. Dost blbost co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to si přece pleteš...Kamera může zachytit akt, ale už jen těžko to, co má dotyčný v hlavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš říct, že když kamera zachytí, jak člověk A vpálí kulku do hlavy člověku B, tak je to stejně nepotrestatelný, protože nemůžeme dokázat úmysl člověka A střelit člověka B? To mi moc chytrý nepřijde ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty pleteš dvě věci dohromady...to je pak těžký. JSou věci jasné a věci sporné. Když vidíš, že někdo někomu napálil kulku do hlavy, tak moc možností nemáš. Pokud ale někdo do někoho vletěl, tak už je diskutabilní, zda úmyslěn či ne...

Reagovat
PJ

I věci sporné můžou bejt míň jasný nebo víc jasný. Tahle byla víc jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, tahle byla víc než "víc jasná"

Reagovat
smazaný uživatel

Více jsná z pohledu fanouška českého národního týmu...z objektivního hlediska je to situace sporná. Nic víc, nic mín.

Reagovat
smazaný uživatel

Není sporná to v žádném případě. Vina je na strane Hunta, který nesmyslne najel do Cecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Není sporná to v žádném případě. Vina je na strane Hunta, který nesmyslne najel do Cecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejěn jako je chyba na hráči, co při souboji nechtě fauluje protihráče uprostřed hřiště. Nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejěn jako je chyba na hráči, co při souboji nechtě fauluje protihráče uprostřed hřiště. Nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco jiného, brankář má být při takovýchto střetech chráněn, protože takové zákroky jsou nejrizikovější...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak chráněn že hráč nemsí radši ani běžet s míčem k bráně, protože mu tam brankář po tom míči skončí a pak bůhví jak to dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, normálně je to tak, že hráč brankáře přeskočí nebo se zastaví. On ale udělal tak jak udelal, a jaký je důsledek jeho blbosti? Chci říct, že právě kvůli takovým střetům obvykle NORMALNI hráčí vyhýbají.

Reagovat
PJ

Tak jestli by to fcb udělal nebo ne je snad celkem jedno, podle toho přece nemůžeš soudit, jestli by to udělal někdo jinej... A že jsou zpomalený záběry důkazem, je podle tebe blbost? Sorry ale používáš úplně nesmyslný argumenty. Viděl si nedávno toho Thatchera? Taky byl potrestanej podle záběrů, ze kterejch bylo jasný, že to bylo úmyslný. Tady to tak úplně jasný neni, to je fakt, že by se podle záběrů nedalo soudit, to je blbost. A že už by se někdy projevilo, že má takové reflexy - proč? Jednou to přece musí bejt poprvý, ne? A ty toho Hunta znáš tak dokonale, že víš, že nikdy dřív nic podobnýho neudělal?

Já nechci řikat, jestli to bylo vyloženě úmyslný nebo neúmyslný. Možná neměl přímo záměr do něj vletět. Ale normální je v takovym souboji s gólmanem uhnout a to on neudělal, přestože, podle mýho názoru evidentně, uhnout mohl... Možná to bylo jen z přemotivování, byl to jeho první zápas, chtěl ukázat, že je taky tvrdej. Ale prostě to nevyhovnotil správně, nedošlo mu že na míč nemá a že by měl ucuknout, prostě to přehnal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle záběry jsou v těchto případech blbost. Protože ze zpomalených záběrů prostě podle mě nejde rozhodnout o tom, zda měl čas uhnout. Tyto záběry můžou prokázat, že se věc stala. Ale už méně zda se ta věc stala úmyslně či ne...

Kdyby něco Hunt měl, už je to dávno venku, anglická media ho jistě prohlídla dokonale...to by si nenechali ujít. Takež ano, tvrdím, že on nidky nic takového neudělal...A jelikož tohle byl reflexní zákrok, tak ty reflexy musí mít v sobě...a když je má v sobě...

Reagovat
PJ

Ale to se pleteš, jestli může uhnout nebo nemůže se snad posoudit dá. Běží proti gólmanovi, ten chytá míč, je eště dobrejch pět metrů od něj, on běží dál, neni v žádnym souboji, pod žádnym tlakem, ale neuhne a kolenem napřed na něj spadne... Proč kousek neuhnul? Proč ho nepřeskočil, což dělá 99% hráčů v podobnejch situacích? Času měl dost. Ty si myslíš, že to ze záběrů nejde poznat. Já si myslim, a jak se zdá tak si to tady myslí víc lidí, že se to poznat dá.

Tvuj názor ti neberu. Můžeš si myslet, že to bylo neúmyslný. Ale ty argumenty, kterýma se snažíš svoje mínění obhájit, jsou fakt nesmyslný

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslný? Tím, že tvrdím, že ze spomalených záíběrů nejde poznat, kolik času měl na to, aby promyslel situaci a aby se rozhodl? To snad ne...tak tam jde vidět, že spadl...

Reagovat
PJ

No taky je to jeden z nich - přece vidíš, kdy Čech chytil míč a kde byl v tý době hráč, a dá se z toho posoudit, jestli měl před střetem dostatek času nějak zareagovat na to, že ten míč už nestihne. Myslel sem ale hlavně ty další argumenty - "Ty bys to udělal? Ne? Tak proč on jo?" a "Ale to by se už někdy projevilo, že má takové reflexy". Ty jsou hodně mimo mísu...

Nebudem se hádat, ty máš nějakej názor, jiní maji jinej názor, neni to poprvý ani naposled, kdy nikdo nepřesvědčí tebe a ty nepřesvědčí nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty reflexy mi přidjou pořád logické. O tom předhozíím možná, myslel jsem to trochu jinak, ale budiž.

Reagovat
PJ

Ty reflexy - tak jednou to přece musí bejt poprvý. A proč by to nemohlo bejt poprvý teď? Kdyby to byl nějakej starej mazák, tak budiž, ale je to mladej kluk a hrál svůj první ligovej zápas...

Reagovat
PJ

Ty reflexy - tak jednou to přece musí bejt poprvý. A proč by to nemohlo bejt poprvý teď? Kdyby to byl nějakej starej mazák, tak budiž, ale je to mladej kluk a hrál svůj první ligovej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je mu "už" 25 let a navíc je to podle mě hráč, který nehraje nějak tvrdě a už vůbec ne zákeřně. Alespoň mě to tak přišlo z toho zápasu, jindy jsem ho neviděl... Ale nejvíce mě dostalo, když si přečtu úvodní stranu Blesku, tam z něj udělají vraha, jak kdyby ho odpráskl samopalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je mu "už" 25 let a navíc je to podle mě hráč, který nehraje nějak tvrdě a už vůbec ne zákeřně. Alespoň mě to tak přišlo z toho zápasu, jindy jsem ho neviděl... Ale nejvíce mě dostalo, když si přečtu úvodní stranu Blesku, tam z něj udělají vraha, jak kdyby ho odpráskl samopalem...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Blesk nečti

Reagovat
PJ

25? Tož to sem přestřelil no

Reagovat
PJ

Jindy si ho ani vidět nemoh, byl to jeho první zápas v Premier League. A z toho to podle mě celý pramenilo, to ten jeho trenér řek dobře - prostě byl hodně namotivovanej a vlítnul na hřiště s tim, že se ukáže. A touha pořádně jezdit mu zatemnila úsudek no a když šel do Čecha tak nemyslel na to, že míč už nestihne... Možná to nebylo úplně úmyslný, třeba nechtěl do Čecha zajet, ale měl v tu chvíli temno. A to ho neomlouvá...

Reagovat
PJ

No taky je to jeden z nich - přece vidíš, kdy Čech chytil míč a kde byl v tý době hráč, a dá se z toho posoudit, jestli měl před střetem dostatek času nějak zareagovat na to, že ten míč už nestihne. Myslel sem ale hlavně ty další argumenty - "Ty bys to udělal? Ne? Tak proč on jo?" a "Ale to by se už někdy projevilo, že má takové reflexy". Ty jsou hodně mimo mísu...

Nebudem se hádat, ty máš nějakej názor, jiní maji jinej názor, neni to poprvý ani naposled, kdy nikdo nepřesvědčí tebe a ty nepřesvědčí nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Tak jestli by to fcb udělal nebo ne je snad celkem jedno, podle toho přece nemůžeš soudit, jestli by to udělal někdo jinej... A že jsou zpomalený záběry důkazem, je podle tebe blbost? Sorry ale používáš úplně nesmyslný argumenty. Viděl si nedávno toho Thatchera? Taky byl potrestanej podle záběrů, ze kterejch bylo jasný, že to bylo úmyslný. Tady to tak úplně jasný neni, to je fakt, že by se podle záběrů nedalo soudit, to je blbost. A že už by se někdy projevilo, že má takové reflexy - proč? Jednou to přece musí bejt poprvý, ne? A ty toho Hunta znáš tak dokonale, že víš, že nikdy dřív nic podobnýho neudělal?

Já nechci řikat, jestli to bylo vyloženě úmyslný nebo neúmyslný. Možná neměl přímo záměr do něj vletět. Ale normální je v takovym souboji s gólmanem uhnout a to on neudělal, přestože, podle mýho názoru evidentně, uhnout mohl... Možná to bylo jen z přemotivování, byl to jeho první zápas, chtěl ukázat, že je taky tvrdej. Ale prostě to nevyhovnotil správně, nedošlo mu že na míč nemá a že by měl ucuknout, prostě to přehnal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť taky spadl, zakopl, prostě tam byl souboj, tělo na tělo, to přece není žádný argument.

To snad není možné, myslet si, že poklekl aby ho mohl kolenem sejmout.

Reagovat
smazaný uživatel

Úmyslné to nebylo, Hunt podle mě není žádné hovado, nechtěl mu způsobit...Tím ho nechci obhajovat, protože nechápu proč ten souboj dohrával, když bylo jasné, že ten míč nestihne....

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nebyla tvoje hlava, tak se ti o tom hádá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, Hunt má v tom mozku nablito nebo co, co jsem se ted díval na záběry, tak mohl evidentně uhnout a souboj nedohrávat. Ne, on to musel dohrát. Dopadlo to takhle, že tak na půl roku nemáme golmana a ty kecy, že zato vlastně nemůže si nechte pro sebe. Taky nekomu zlomím nohu a pak řeknu, že jsem vlastně vůbec nechtel...

Přeju Petovi brzké uzdravení, at se dá zase do kupy!

Reagovat
Marv

Hunt dobihal k Cechovi v plnem sprintu a pripadalo mi, ze to tak nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl, nechtěl, prostě je to dement. Šel do něj s rizikem, ikdyž věděl, že míč nestihne. Čech bude mimo snad jen půl roku = Chci pěknej trest pro toho Ira.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Ano teď myslím Kyslíka , chlapče ty to nemáš v hlavě v pořádku Jak můžeš říct, že za to Hunt nemohl , to je opravdu odporné, ta tvoje slepá nenávist k Chelsea... Kdyby se to stalo Valdésovi

Viděl jsi to vůbec, ten zasranej Hunt měl min. 2 sec na úhybný manévr, to dokážu i já změnit směr v plné rychlosti ... Vůbec nejde o to, že je to Petr Čech, vidět za tím kult osobnosti, jak to vidíš ty je to nejlogičtější co tě mohlo napadnout , u mě jsi klesl nejméně o sto procent! Hunt by měl dostat za neuvěřitelně zbabělý zákrok min 5 zápasů stopa! Kokot! Nesnáším hráče co jdou tak zákeřně do brankářů, golman totiž nemuže v danou chvíli, kdy jde po míči nic dělat. Rozum zůstává stát

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Ano teď myslím Kyslíka , chlapče ty to nemáš v hlavě v pořádku Jak můžeš říct, že za to Hunt nemohl , to je opravdu odporné, ta tvoje slepá nenávist k Chelsea... Kdyby se to stalo Valdésovi

Viděl jsi to vůbec, ten zasranej Hunt měl min. 2 sec na úhybný manévr, to dokážu i já změnit směr v plné rychlosti ... Vůbec nejde o to, že je to Petr Čech, vidět za tím kult osobnosti, jak to vidíš ty je to nejlogičtější co tě mohlo napadnout , u mě jsi klesl nejméně o sto procent! Hunt by měl dostat za neuvěřitelně zbabělý zákrok min 5 zápasů stopa! Kokot! Nesnáším hráče co jdou tak zákeřně do brankářů, golman totiž nemuže v danou chvíli, kdy jde po míči nic dělat. Rozum zůstává stát

Reagovat
smazaný uživatel

No tak u tebe kleknout, ještě žes mi to napsal teda...a kdo vlastně jsi? Jinak bavit se o tom s tebou nebudu, promin.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Jasně, pan suverénní!!! nedotknutelný! Víš, mi někdy připadá, že chceš být až moc odlišný od ostatních,o sporných situacích vyslovíš většinou jiný názor než většina... hmm... buď si tak vyjímečný nebo si hraješ na něco co nejsi , přeber si to

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bude proto, dobře, tak papa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuwa, doktore, co sme si doprdele tuhle psali na ICQ? Tyhle nové talenty si musíme hýčkat a bejt na ně aspoň chvilku hodní. A ty ho hned vyhazuješ ...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Co teď děláš? Lezeš do prdele mně nebo Kyslíkovi, pokud se mýlím... tak dík za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to vysvětlil, tak jsme se tuhle z doktorem bavili o tom, že sme možná na nově příchozí členy až moc tvrdí a oni okamžitě odejdou. No a tak jsme si řekli, že bysme mohli bejt hodnější

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já chápu, že Vy jste tady všichni velké autority, já vás uznávám, ale nesnáším aroganci... a hlavně nejsem nově příchozí, tyto stránky navštěvuje přibližně dva roky, po půl roku jsem se i odvážil něco přispět a po dalším roku jsem se přihlásil... každopádně tu chodím jen kvůli informacím, zajímavým článkům a hlavně skvěle vykoumané Tiplize

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já chápu, že Vy jste tady všichni velké autority, já vás uznávám, ale nesnáším aroganci... a hlavně nejsem nově příchozí, tyto stránky navštěvuje přibližně dva roky, po půl roku jsem se i odvážil něco přispět a po dalším roku jsem se přihlásil... každopádně tu chodím jen kvůli informacím, zajímavým článkům a hlavně skvěle vykoumané Tiplize

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o autority, ale mrkni na svůj příspěvek, kterým jsi to celé začal, prostě jsem neměl chuť vést diskuzi dál v tomhle směru...tak se nediv.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jo mohl, ale prostě jsem nedokázal překousnout depresi z Čechova zranění a ty jsi k tomu přidal svou domněnku o chtěnosti či nechtěnosti Hunta zranit Petra a prostě jsem bouchl, tak sry jestli tě to vyvedlo z míry, víš, já jsem se ani nechtěl moc bavit, prostě mi ruply saze, aspoň jsem nepoužil moc sprostých slov, jak bývá mým častým znakem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jo mohl, ale prostě jsem nedokázal překousnout depresi z Čechova zranění a ty jsi k tomu přidal svou domněnku o chtěnosti či nechtěnosti Hunta zranit Petra a prostě jsem bouchl, tak sry jestli tě to vyvedlo z míry, víš, já jsem se ani nechtěl moc bavit, prostě mi ruply saze, aspoň jsem nepoužil moc sprostých slov, jak bývá mým častým znakem

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale pak se nediv mé reakci a nepovažuj ji za arogantní...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem rád, že se s tebou dá dokonce v poho bavit , ale pořád si myslím, že jsi arogantní, i když je pravda, že mám někdy nemístné názory, jak na fotbal tak na vás tady

ok jsem v poho a doufám, že ty taky

Reagovat
PJ

... a tipliga bude eště vykoumanější, tak vydrž do jara..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

těším se a snad vydržím, jsem na tom tak závislej, že jsem si musel po jedné sezoně zadat všech osm lig... no nevím jak to budu stíhat , každopádně mám rád překvapení, tak se snažte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, to není o žádný autoritě. Určitě se nechceme stavět do role nějakejch dozorů a buzerovat vás. Právě naopak chceme, aby tady bylo co nejvíc kvalitních lidí, se kterejma se dá diskutovat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Já se nechci hádat, vyslovil jsem jen nesouhlas s tvým vyjádřením, kdyžtak nejsem zas tak nový, psával jsem už dříve pod nickem Andy, ale chápu tě Arogance s ctností - nejsi mi zrovna sympatický!

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl si to celé začít jinak, že...

Reagovat
smazaný uživatel

To, jestli za to Hunt mohl nebo ne, je přinejmenším sporné... Já jsem spíš toho názoru, že ne, v PL je mnoho takovýchto soubojů, brankáři tam nejsou tolik chráněni jako kdekoliv jinde. Věc přirovnávání zákroku k vraždám je věc jiná, to se takhle srovnávat nedá, stejně tak, jestli někdy dříve udělal něco podobného.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jasně máš pravdu, máme jiný názor, ovšem mi připadá úplně nemožné co se v Anglii děje, ano mohl jsem kritizovat už dříve nějaký podobný zákrok, přiznávám, že cítím nacionalismus... každopádně bych v Anglii nikdy nechtěl hrát, natož chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak na to koukám, tak jsem napsal blbost. Místo té první věty by mělo být, jestli to udělal úmyslně...

Reagovat
HOST*empty

byl to proste likvidacni zakrok. hunt nejspis nechtel aby to takhe dopadlo, ale proste do toho souboje sel na plno. rozhodci v anglii by se meli trochu nad sebou zamyslet co pousti za zakroky, pak by si dali hraci pozor na to co delaj...

Reagovat
HOST*MR. Riise

Podle mého názoru to byla pěkná sprosťárna, co udělal Hunt, byl to likvidační zákrok, který podle mého názoru byl měl být oceňen červenou kartou, bylo totiž jasné, že Petr Čech bude u míče dříve a Hunt vůbec nemusel situaci dohrávat, federace by se měla tímto problémem zabývat a vyvodit z toho nějaké tresty, protože jinak se to může opakovat, takové fotbalisty by měli trestat, takových fotbalistů je plno, kteří si libují v likvidačních zákrocích a Huntův zákrok byl likvidační, možná že bych řekl i úmyslný, nechci Huntovi sahat do svědomí, ale ještě sklonil koleno, aby Čecha trefil, podle mého názoru se s tímto musí něco dělat, Roy Keane také udělal před pár lety likvidační zákrok, byl za něho potrestán až v době, kdy se za něj přiznal, ale takovýmto fotbalistům bych dal doživotní distanc, protože takovíto fotbalisté škodí fotbalu a neměli by fotbal hrát vůbec, je sice pravda, že je fotbal mužská hra, ale nesmí se to zase s tou mužností a s nasazením přehánět, protože jinak dochází k takovýmto událostem, která se stala a nedá se vzít zpět, ....Petr má prostě smůlu, i tak se to dá říct, ale za další má možná štěstí, že přitom co se stalo z toho ještě vyvázl jakž takž........ale i přesto takovým fotbalistům, jako je HUNT bych dal celoživotní distanc..........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele