Petice fanoušků nepomohla, Halilhodžić už nevede Alžírsko

06.07.2014, 23:44
Aktuality
Alžírsko je další z mnoha zemí, jejíž reprezentace bude mít po mistrovství světa nového trenéra. Rozhodnutí opustit svou funkci dnes oznámil Vahid Halilhodžić, učinil tak v prohlášení na internetových stránkách tamního svazu...

"V mém srdci navždy zůstanou vzpomínky na obrovskou pomoc ze strany alžírské veřejnosti, která mě podporovala od prvního dne a zůstala mi věrná až do konce," napsal kouč, který zároveň poděkoval hráčům, lékařům a členům technického a administrativního týmu.

62letý trenér za sebou má působení v Lille, Rennes, PSG nebo Dinamu Záhřeb, Alžírsko vedl tři roky a letos na světovém šampionátu s ním dosáhl úspěchu v podobě účasti v osmifinále, kde jeho tým trápil favorizované Německo. Pod rozhodnutí odejít se velkou měrou podepsal alžírský tisk a jeho postoj, k setrvání nepřispěla ani snaha fanoušků a jejich petice.

"Nikdy nezapomenu a neodpustím jistým médiím, která útočila na mě a mou rodinu. Po třech letech strávených v Alžírsku mé dnešní rozhodnutí hodně ovlivnily zájmy rodiny a lákadlo nové sportovní výzvy. Odcházím pyšný na to, co jsem dokázal a se souhlasem svazu," sdělil dále.

Halilhodžić se nyní údajně stane novým trenérem Trabzonsporu. Prostředí tureckého klubu velmi dobře zná, v minulosti v něm osm měsíců už působil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kaźdopádne za tieto MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Petice jsou na hov** on se musí rozhodnout jestli zůstane nebo ne,do toho mu nemá nikdo co kecat

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jak ta petice ve skutečnosti zní, ale řekl bych, že spíš než donucovací bude jejím účelem ukázat Halilhodžićovi, že za ním stojí hodně fanoušků. Což si myslím, že je pozitivní a určitě ho to povzbudí a dodá mu sebevědomí i v případě, že by šel trénovat jiný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tam jsou novináři stejní kokoti jako u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele