Peter Struhár se vrací do Dunajské Stredy

11.07.2014, 14:40
Aktuality
Odišiel v hneve, ale to bol vtedy vo vedení iný majiteľ. Preto sa po zmene na tomto poste vracia na miesto činu s cieľom naštartovať úspešnú éru Dunajskej Stredy. Peter Stuhár je skúsený harcovník, ktorý si toho v klube preskákal dosť.

Bol v klube, keď v ňom vládol podivný spôsob Iránca Khashayara Mohseniho. Hráčom sa neplácali mzdy a tí neraz štrajkovli. Niektorí si povedali dosť, medzi nimi v zime aj Peter Stuhár. Situácia sa však zmenila, tím si zaistil prvoligovú príslušnosť a zmenil majiteľa. Zdá sa teda, že štartuje nová a lepšia éra futbalu na Žitnom ostrove.

Príchodom nového majiteľa sa podľa neho zlepšilo množstvo vecí." V Maďarsku som hrával s Ottom Szabóm, ktorý je v Dunajskej Strede už pol roka. Aj z jeho informácií mi bolo jasné, že v klube to funguje na veľmi dobrej úrovni. Aktuálna Dunajská Streda je v porovnaní s tou predchádzajúcou lepšia po všetkých stránkach," zdôveril sa futbalista s medzinárodnými skúsenosťami.

"Už v zime sme boli v kontakte s trénerom Mikulášom Radványim. V klube však ešte neboli vysporiadané všetky veci ohľadom zmeny majiteľa, tak sme sa dohodli, že to zatiaľ necháme tak. Napokon sme to dotiahli teraz v lete," uviedol pre profutbal.sk Struhár a jedným dychom dodal: "Ak by ostal v pozícii majiteľa Khashayar Mohseni, tak do klubu by som určite nešiel. Za žiadnu cenu."

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Han střelil první

Teď jsem se podíval na soupisku a nevěřil jsem vlastním očím. Jak může za sezónu projít klubem tolik hráčů?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele