PESSOTTŮV STAV SE ZHOŠIL

09.07.2006, 13:34
Aktuality
Lékaři starající se o zdravotní stav Gianluky Pessotta vypustili do světa znepokojivou informaci. Stav 35letého manažera turínského Juventusu se zhoršil a bývalý spoluhráč Pavla Nedvěda tak stále bojuje o život.

Pessotto je hospitalizován od 27. června, kdy se skokem z okna v sídle Juventusu podle všeho pokusil o sebevraždu. "Pacientův stav je teď horší než v předchozích dnech. Zatímco předtím jsme se vyjadřovali optimisticky, teď se zdržujeme odhadů," sdělili lékaři a nevyloučili ani tu nejčernější variantu.

V Itálii v těchto dnech probíhá soudní proces se čtyřmi velkokluby - milánským AC, římským Laziem, Fiorentinou a právě Juventusem. Pessotto nastoupil do manažerské funkce nedávno, i podle jeho manželky však nezvládal tlak, který na něho byl vyvíjen, a vše se s největší pravděpodobností pokusil vyřešit sebevraždou.

Čin bývalého obránce Juventusu vyvolal velké ohlasy i v táboře italské reprezentace, která se v Německu připravuje na dnešní finále světového šampionátu proti Francii. Fabio Cannavaro poté, co se o Pessottově činu dozvěděl, okamžitě odešel z tiskové konference. Gianluca Zambrotta a Alessandro Del Piero, další jeho bývalí spoluhráči, Pessottovi věnovali branky, které na turnaji vstřelili.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

snad svuj nejvetsi boj vybojuje a spatne jednani par jedincu ve vedeni juventusu nevrhne nemistne nalady na jeho situaci,jak maji lidi ve zvyku,a hlavne cesi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak kdyby to zkoncilo nejcernejsi variantou tak by to mohlo byt mozne pouceni pro ty srace zkorumpovane

Reagovat
HOST*Márty

držim palce,skvělej fotbalista a určitě i člověk....a dneska dostane dárek...forzza italia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele