PESSOTTO SE POKUSIL O SEBEVRAŽDU?!

27.06.2006, 19:12
Aktuality
Atmosféra v Juventusu Turín houstne. Italský tým může být kvůli korupčnímu jednání přeřazen do některé z nižších soutěží, první rána ale přišla ještě před soudním procesem. Z okna sídla klubu dnes vypadl jeho bývalý obránce Gianluca Pessotto, podle tamních médií se dokonce pokusil o sebevraždu!

35letý Pessotto ještě nedávno oblékal dres "Staré dámy", v létě se však rozhodl ukončit aktivní kariéru a nedávno přijal funkci manažera klubu. K té se dostal poté, co celé vedení rezignovalo po odhalení aféry s manipulováním při nasazování rozhodčích.

Bývalý spoluhráč Pavla Nedvěda spadl z patnáctimetrové výšky a s mnohočetnými zlomeninami a vnitřním krvácením byl v kritickém stavu okamžitě převezen do nemocnice. Podle italských agentur se Pessotto pokoušel o sebevraždu, policisté zatím tuto možnost nepotvrdili, i dle jejich názoru se však nejednalo o náhodu či trestný čin někoho jiného. "S největší pravděpodobností se jednalo o Pessottův dobrovolný čin," domnívají se zatím vyšetřovací orgány.

Pessotto strávil v dresu Juventusu jedenáct let, během nichž získal šestkrát Scudetto a na svém kontě má i 22 reprezentačních startů. Právě v táboře národního týmu vyvolal svým dnešním činem obrovský poprask. Obránce Juve Fabio Cannavaro kvůli tomu dokonce předčasně odešel z tiskové konference. "Jsem zdrcený, Pessotto je ten nejlepší chlap na světě," prohlásil poté Cannavaro.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teď jste asi čekali nějakej černej humor, ale já chci jenom konstatovat, že jsem stý, kdo si tento článek přečetl (jinak bych ho ani nečetl, dělá se mi z toho zle ).

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem nechtěl bejt první, kdo sem něco napíše, obzvlášť v tomhle tónu, kterej použiju, takže i když to muselo bejt pro něj fakt tvrdý ( a pro jeho family je to tvrdý právě teď ), tak to poukazuje na jednu věc - ta korupce musela bejt v Juve jak kráva. Logicky - on v minulym vedení nebyl, takže pokud je na něj enormní tlak kvůli vyšetřování, tak to muselo bejt z dob jeho aktivní kariéry - tzn. Juve si přilepšovalo hodně dlouho. ( nebo to s fotbalem nemá žádnou spojitost )

Reagovat
smazaný uživatel

Kdoví jestli ho z tama někdo nevyhodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš třeba nějakej Rumun pod vlivem drog?

Reagovat
Shevchenko

nebo Moggi?

Reagovat
PJ

Všechno možný...

Reagovat
HOST*

bezvadnej hrac,sympatak ktery snad nikomu nemoh vadit,tak prosim piste ze je vam to lito a nebo nic,ja fandim juve od 95, a pokud to nevite stopro nic sem nepiste a nespinte

Reagovat
HOST*

Kvůli korupci to asi být nemůže, to by nezačal dělat po sezóně manažera Juve.

Reagovat
HOST*Andy

Nééé, Pessotto byl jeden z mých nejoblíbenějších italských hráčů. Ani jsem nevěděl, že dělá u korupčníků managera. Skvělý hráč, do smrti budu mít na paměti jeho zaťatou pěst po proměněné penaltě proti Holandu na Euru2000. Sympaťák

Reagovat
HOST*fuck off italy

Juve sestup prosiiiiim to by byla parada a kdyz skacou z oken tak se musi citi vinni:)to je dobre proste at sestoupi a je klid a at prodaji vsechny hrace buffon do arsenaluu

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*

K takovym zebrakum, kteri nikdy nic nedokazali - tezko

Reagovat
HOST*Andy

Ty si opravdu "ubožák", hnusíš se mi i když jsem tě nikdy neviděl. Jak tu můžeš něco takového psát, když se stala taková tragédie, Pessotto bojuje o život a ty píšeš, že to je dobře! Mentálku, tady nejde o fotbal, ten by měl jít v tomhle případu úplně stranou bezcitná špinavá svině si! a kdyžtak Pessotto přece k nim došel až místo těch podezřelých, ne? Tak si nech svoje tzv. vtipné připomínky! Debile!!!

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Tak tohle fakt nebylo na místě. Doufam, že se Pessoto uzdraví. Ale Juve bych ten sestup přál, korupce do fotbalu nepatří.

Reagovat
HOST*Andy

Jo jasně souhlas, ale takové soudy tady vynášet nemusel, to mě strašně nasralo!

Reagovat
Mata

fuck off italy jsi opravdu vylizany pako.Juve nemam rad,nikdy jsem nemel, sestup mu preju, ale tohle napise jen retardovany hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

ty skurve tebe bych chtěl potkat ty žebráku... v arsenalu by bylo našeho buffona škoda ... ty byses měl vzpamatovat nulo. doufám že až budeš matce zbírat prádlo tak spadneš z balkonu ty špíno...

Reagovat
Shevchenko

Nevíte, co se stalo Riberymu?

Reagovat
Marv

Kdy?? On je zranenej??

Reagovat
Shevchenko

ne, má něco s tváří

Reagovat
HOST*Andy

Jak byl malej, tak měl autonehodu, ne?

Reagovat
Shevchenko

ja nic nevim

Reagovat
HOST*Andy

jo mě se zdá, že měl těžkou autonehodu, když byl malej , ale nijak ho to zaplaťpánbůh herně nepoznamenalo, je to pan player

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, měl autonehodu a prolítl sklem..

Reagovat
HOST*Andy

To bylo fakt hustý, ten se s tím nesral. Jinak Nova se mi hnusí, ale některý drby mají fakt drsný. A vůbec, zatím ani komentátoři na ČT se zatím nějak hledají. Hlavně Svěcený a Čapek, ovšem o těch se to už dlouho ví. taky mě ale překvapuje Bosák, mu to taky dobře ujíždí. Že by nervozita?

Každopádně, jak řekl Čapek,že Spain porazil v prvním zápase Uruguay a až tak po 30 sekundách se opravil, to mě dostalo. A nebo, že fauloval Ribéry, ale ve skutečnosti fauloval myslím Vieira. Že by byl barvoslepý?

Reagovat
Shevchenko

to bylo od tebe rasistycký

Reagovat
HOST*Andy

Ale Shevu, za tu dobu co jsi byl v Itálii jsi musel pochopit, že rasismus je normální

Reagovat
smazaný uživatel

Největší zápich Čapoun předvedl s tou španělskou hymnou

Reagovat
Shevchenko

co? Že ma 2 sloky?

Reagovat
HOST*Andy

Po opravdu zdlouhavém přemýšlení jsem se rozhodl, že bych možná aj tady do té pochybné společnosti chtěl patřit. jelikož jsem sám velmi pochybného charakteru a o rozdvojené osobnosti ani nemluvím. Mám však jeden úkrutný problém: píše mi to, že login Andy už některý hulvát použil , takže jsem úplně psychicky roztřesený a nejsem schopen najít ve svém repertoáru nějakou odpověď.

Nešlo by to nějak ofišovat?

Reagovat
HOST*Andy

ne, serte na to

Reagovat
smazaný uživatel

neboj serem!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele