Peseiro se vrací do práce, povede nigerijskou reprezentaci

15.05.2022, 23:17
Aktuality
Nigérie do pozice trenéra jmenovala Josého Peseira. Dvaašedesátiletý kouč, jenž naposledy vedl venezuelskou reprezentaci, nahradí Augustina Eguavoena...

Peseiro byl spojován s nigerijskou reprezentací již po vypadnutí v osmifinále Afrického poháru národů 2021, který se dohrával na začátku tohoto roku, nakonec ale z jeho příchodu sešlo a důvěru dostal Eguavonen.

Nigérie však pod jeho vedením v baráži o postup na MS 2022 vypadla s Ghanou, načež vedení celý realizační tým odvolalo. Napodruhé už angažování Peseira vyšlo.

Peseiro má za sebou bohatou trenérskou kariéru, běhen níž vystřídal Sporting, Patahinaikos, Bragu nebo Porto. Kromě Venezuely působil také u saúdskoarabské reprezentace.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele