PEREZ STOJÍ ZA RONALDEM

06.03.2003, 12:37
Aktuality
Prezident Realu Madrid Florentino Perez se rozhodl bránit Ronalda, který v klubu nebyl přijat tak, jak se očekávalo. Ronaldo, který byl největší hvězdou loňského světového šampionátu a na konci minulého roku získal několik ocenění, je neustále terčem posměchu fanoušků, přestože prožívá poměrně úspěšnou sezónu.

Perez řekl, že je velmi spokojen s Ronaldovými výkony v Lize Mistrů, a odpověděl tak médiím a fanouškům, kteří Ronalda obviňují z nedostatku snahy a z nadváhy. Loňský Fotbalista světa i Evropy dal sice letos hodně gólů, včetně rozhodujícího v Interkontinentálním poháru, během zápasů však často polevuje. Je ale útočník a jeho hlavním úkolem je střílet góly. A Ronaldo je nejlepším střelcem klubu - kromě zmiňovaného gólu v Interkontinentálním poháru se 13krát trefil v lize a jednou v Lize Mistrů.

Na otázku, jestli lituje Ronaldova nákupu, Perez odpověděl: "Ronaldo je jedním z nejlepších hráčů na světě, jako jsou Zidane, Figo, Raul nebo Roberto Carlos. Totéž, co nyní jemu, se loni stalo Zidanemu a předloni Figovi. Musíme být tedy opět trpěliví, jsem si jist, že se z Ronalda stane takový hráč, jakého z něj všichni příznivci chtěli mít."

Real má za sebou úspěšný týden - remízou v Dortmundu se přiblížil postupu do čtvrtfinále Ligy Mistrů a pětigólovým přídělem do sítě Alavesu, na němž se Ronaldo podílel hattrickem, se vyhoupl do čela španělské Primera Division.

Autor: Petr Starý

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Perez je jedním z největších prezidentů v historii klubu a já za ním stojím, stejně jako on stojí za Ronaldem.

Reagovat
antimadrista

Fůůůj.

Reagovat
PJ

Ronaldo eště ukáže, proč ho Real kupoval. Pokud mu bude držet koleno pohromadě, za chvilku z něj bude zase nejlepší útočník na světě...

Reagovat
HOST*Fru-Fru

Ha, to je právě ono, pokud mu vydrží koleno. Nevím jestli jsi někdy hrál fotbal ale s Ronaldem a konkrétně s jeho zdravím to půjde z kopce - zkrátka a dobře, jeho výkonost možná poroste ale na úkor jeho zdraví. Myslím si že do roka skončí s Fotbalem ( konečně)

Reagovat
PJ

Já sem fotbal hrál pěknejch pár let a vim, co je to chronickej problém. Kvůli zádům sem taky nakonec skončil... Ovšem tak moc tomu nerozumim, abych moh posoudit, co může jeho koleno vydržet... Uvidíme...

Reagovat
Josifek

Jeee dobřem,že Florentino stojí za Ronaldem...Sice bych byl radši,kdyby kral Morientes,ale Ronaldo je dobrej a snad se v realu ještě zlepší.Mohl by od Raúla "odkoukat" chut do hry a touho po vítězství,snaživost...

Reagovat
antimadrista

Já mám rád Morientese, proto chci aby nehrál, stoupla by šance, že by se ho Madrid chtěl zbavit a Barca by takovejhle klenot mohla získat lacino.

Reagovat
HOST*russianrocket

Ronaldo je pořád v první top pětce úočníku na světě a názory, že se mu nedaří odmítám, vždyť je druhý ve střelcích primera division. A jestli to bude tak, že se v realu pomaleji rozjížďí jako Figo a Zidane tak se máme na co těšit.

Reagovat
antimadrista

Ronaldo je zrádce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Až si Barca začne svých největších hvězd skutečně vážit, tak jí možná přestanou utíkat za lepším. V poslední době se hodně mluvilo o Kluivertovi a bohužel také o Cocum.

Reagovat
antimadrista

Za lepšim? A to myslíš jako Madrid jo? Kluivert jednou odejde do Anglie, ale Cocu ve službách Blaugrana zůstane ještě hodně dlouho.

Reagovat
HOST*Pavel NOvotny

Videl sem vcera spiel Realu proti Santanderu a bez pomoci rozhodciho by se nezmohli ani na plichtu .Vymyslena penalta v provedeni nejvetsiho simulanta Ronalda .Dalsi gol z trestnaku ,kterej nemel vubec byt . Proste je to vse o tom ,ze je to uz jako ta nase Sparta liga .Real ma penize a proto bude mit titul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na plichtu, ty seš ale jouda. I kdyby Real nedal gól z penalty (mimochodem proč by Ronie padal, když měl před sebou prázdnou branku?) a nedejbože třeba prohrával, stejně by jim tam pak šoupl tři fíky a bylo by po srandě. Je totiž jasně nejnápaditějším klubem světa, který si poradí proti každé zhuštěné obraně. Viděls Real-Atlético aneb Albertiniho trestňák v 96. minutě?! Výmysl nejvyššího kalibru. A můžu pokračovat s neoprávněněnými penaltami proti Realu: s Osasunou, Atléticem, Alavésem, v Santanderu. A už vůbec nezmiňuji loňskou sezonu, ta byla z hlediska rozhodčích snad nejtragičtější v historii .....

Reagovat
antimadrista

Rozhodčí LFP nadržujou Madridu, to je prostě fakt.

Reagovat
HOST*Bambus001

Už před sezonou sliboval že se pokusí dát v této lize 25 gólů ale zatím to vypadá bledě.

Reagovat
smazaný uživatel

Madridu k titulu stačí 20!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele