Pérez se podruhé chopil vlády nad Realem

01.06.2009, 08:50
Aktuality
Florentino Pérez se k prvnímu červnu stal novým prezidentem Realu Madrid. Volby se měly původně konat až čtrnáctého června, do nedělní půlnoci se ale nepřihlásil jiný kandidát, žezla se proto už nyní chopil Pérez.

"Právě je 1. června, minutu po půlnoci, oficiálně skončila uzávěrka přihlášek do prezidentských voleb Realu Madrid. Volební výbor oznamuje, že se zařídí podle bodu dva v sekci E odstavce čtyřicet stanov klubu. Jelikož se přihlásil jediný kandidát, novým prezidentem Realu Madrid se stává Florentino Pérez," objevilo se na klubovém webu.

Pérez tak znovu nastupuje do známé funkce, vykonával ji už v letech 2000-2006. Jeho úkol je jasný - vrátit Real mezi absolutní evropskou špičku.

Nový prezident bude oficiálně představen na Santiago Bernabeu dnes v jednu hodinu po poledni.

Podle deníku AS nebude Pérez ztrácet čas. Jeho prvním krokem má být v úterý angažování Jorgeho Valdana jako nového sportovního ředitele, krátce poté se má stát novým trenérem Realu Manuel Pellegrini (Villarreal). Pak budou následovat hráči, Pérez nejvíce touží po Kaká z AC Milán.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (416)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele