PEREZ BRÁNÍ HIERRA A CHVÁLÍ CELÝ TÝM

16.05.2003, 12:00
Aktuality
Prezident madridského Realu Florentino Perez na tiskové konferenci po porážce s Juventusem Turín v semifinále Ligy Mistrů prohlásil, že je spokojený s hrou svých svěřenců. Navíc dodal, že Real je mnohem silnější než turínský velkoklub. Připustil, že jeho tým byl na tom hůře fyzicky, ale odůvodnil to náročným programem ve španělské lize.

Prezident královského klubu také přiznal, že byl velice překvapený základní jedenáctkou, kterou zvolil trenér Del Bosque. Ronaldo zůstal na lavičce (kvůli problémům se stehenním svalem), naopak šanci dostal mladý záložník Cambiasso, který v základní sestavě vůbec nenastupuje, navíc v tak důležitém zápase. Nastoupil na místo Steva McManamana, který jej vystřídal až v 75. minutě. Ve středu zálohy nastoupil místo zraněného Makeleleho defenzivní záložník Flavio Conceiçao.

Perez prohlásil, že i příští rok počítá se službami trenéra Vicente Del Bosqueho a o rok prodlouží jeho kontrakt. Prezident dodal, že je jeho povinností bránit obránce a kapitána týmu Fernanda Hierra. Řekl, že nechápe, proč třetí gól, který jeho tým dostal, připisují právě Hierrovi. Prý nikdy nebyl rychlejší než Pavel Nedvěd, takže se ani nečekalo, že by turínského záložníka mohl zastavit. Florentino Perez bude moc rád, když Fernando Hierro zůstane i v příští sezóně, protože je bezesporu jedním z nejlepších obránců na světě, i když ho většina odepisuje. Uvidíme...

Autor: Igor Mahal

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Real se jen vymlouvá. Prohráli a mohli dostat debakl, jo a ty dva co tam hrají jen víjmecně Flavio Conseisau a Baiano nebo co tak hráůli nejlip. Figo a zidan bili ubozí,

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní nesmysl. Cambiasso neudělal na place vůbec nic, ale je mladý - jeho chvíle určitě přijdou. Flavio je jiný případ. Jen se potvrdilo, co pro Real znamená Makelele, který je jeho srdcem (nikoli Raúl). Perez své hráče podržel, a to je dobře. Zastal se Hierra, ten v kádru určitě zůstane, ale bude nastupovat stále méně.

Reagovat
HOST*Igor M.

Žádný Baiano v Realu nehraje.

Reagovat
HOST*Figo a Zizozu

Asi ses díval na jinej fotbal !!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

To jsou keci.

Reagovat
antimadrista

... Madrid neumí přiznat, že byl horším.

Reagovat
Josifek

Raúl je pro mě nejdůležitější hráč Realu(takže i srdce,Makelele je spíš tak srce defenzivy.),má velký vliv na ostatní spoluhráče...Nikdo nemá takovou touhu po vítězství,jako Raúl,navíc se vůbec nechová jako nějaká primadona(Luis Figu...)To Makelele rozhodně nemá,i když nechci snižovat jeho význám v Realu,je to jeden z nejlepších def. záložníků!!!Hiero musí odejít, nebo raději zůstat na lavičce,jako nějakej asitent,jeho zkošenosti by se hodili,ale hrát už nemůže.Doufám,že si toho Perez už konečně všiml.Real Madrid nemůže hrát s tak pomalým stoperem!!!Salgada bych v Realu asi nechal,v defenzivě je to slabší,ale neni vhodnější of. obrance pro Madrid.je jak stvořenej pro kombinaci na jeden dotek

Nejlepší nahrada za Hiera by byli:Chivu,Nesta,Mexes...

Reagovat
HOST*Mira

Naprosto souhlasim. Real vzadu je hodně špatný a měl by s tim něco dělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele