Penaltový specialista zemřel

26.09.2011, 11:27
Aktuality
Talentovaný Sijáb Awana ze Spojených arabských emirátů, jenž se letos díky internetu celosvětově proslavil svou patičkou proměněnou penaltou, zahynul při automobilové nehodě.

Národní fotbalový svaz dnes potvrdil, že jednadvacetiletý Awana měl smrtelnou nehodu na cestě z Al Ainu, kde byl na reprezentačním srazu, do Abú Zabí. Hráč ligového týmu Banijás opustil národní mužstvo kvůli zranění a měl odletět léčit se do Německa.

Awana, člen olympijského výběru a bývalý hráč národního týmu do 20 let, byl považován za budoucí hvězdu fotbalu v SAE. Letos v červenci se o něm díky serveru YouTube dozvěděl celý svět, jeho patička při pokutovém kopu v utkání s Libanonem se stala internetovým hitem.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Alf da Gama

Svět je šílený...

Reagovat
Hubna

Každý den se na světě odehrává spousta tragédií. Tohle je jedna z nich. Škoda mladého života...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
madridcan

Ja som sa vcera dozvedel o smrti kamarata a je to uz stvrty blizky clovek,co mi zomrel tento rok...2011 je nenormalne skurveny rok.

Reagovat
Manik...

Neuvěřitelné co se děje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby takhle nekopl tu penaltu tak o tom ani nevíme že umřel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele