Pelta popřel, že přes Kratochvílovou ovlivňoval rozdílení dotací

18.06.2020, 17:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
ACSeRw!n

a ta castka taky nesouhlasi

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Liquid

Reagovat
skteel

šak ja som športovec ty gádžo

Reagovat
dave30

Nejhorší na tom je, že on tomu snad i věří. Protože takto to dělají přece všichni, na tom nemůže být nic nezákonného. A je jedno jestli jsou to dotace do sportu, do kultury, do zemědělství atd.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Zephyr

Je vždycky super sledovat tyhle šašky, jak na veřejnosti vystupují jako nejsuverénnější frajeři a dokonalí byznysmeni, ale potom díky podobné kauze nahlédneš do jejich soukromí a zjistíš, že jsou to téměř nesvéprávní kreténi

Reagovat
forma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Koho máš konkrétně na mysli, kromě Peltonena?

Reagovat
frankiefcb

Nečas?

Reagovat
Nihilister

Ty vole, za takový hovadiny co vypouští z huby, by měl sundat boty.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ten fotbal se sám neudělá, to ja jasný, se tomu musí jít trochu naproti.

Reagovat
stas87

Jasne, vsetko je vytrhnute z kontextu. Je mi ho vlastne luto, pretoze vylozeny hlupak nie je ani omylom. Len nedokaze priznat, ze ovplyvnoval tych ludi za ucelom vyssich peniazi do futbalu. Takze okradol hadzanarov, basketbalistov ci volejbalistov, ale to je v pohode, aspon v jeho svete. Ved predsa futbal sleduje najviac ludi..v jeho svete to tak je a koniec. Co je komu po nejakej hadzanej, ktoru sleduje tisic ludi...lenze tak to skratka je a on do toho vobec nema co hovorit. Dostat takmer 550 milionov a to mu pride malo?

Reagovat
PavlíčeQ

Takze okradol hadzanarov, basketbalistov ci volejbalistov

On jakožto předseda FAČR logicky bojoval za peníze pro fotbal. Proč by měl hájit zájmy hadzanarov, basketbalistov či volejbalistov? Ti mají zase svoje předsedy, kteří se musí snažit získat co nejvíce prospěchu pro tyto sporty.

Reagovat
Pepe1911

Nevidíš jádro problému

Reagovat
stas87

A ked schvalili FACR 543 milionov, co sa do toho mal co srat?

Reagovat
PavlíčeQ

Protože FAČR nedostal tolik, kolik měl.

Reagovat
stas87

Narážel tak na skutečnost, že expertní komise ministerstva původně pro FAČR schválila v únoru 2017 státní podporu 543 milionů. Obžaloba uvádí, že Pelta pak pro asociaci nezákonně vymohl o 19,8 milionu korun navíc, a to na základě toho, že od Kratochvílové neoprávněně zjistil výši schválené částky.

A kolko dostali namiesto tych schvalenych 543 mega? Na druhu stranu..co on ma co otravovat namestkynu, ktora pozna cisla a je v tom zainteresovana? Keby to robil kazdy predseda svojho sportu, tak by som to povazoval za vytvaranie natlaku a lobbovane. Pelta ju ale este ku vsetkemu sukal a udrziaval s nou vztah. To mi pride za hranou, tebe nie?

Reagovat
PavlíčeQ

Schváleno bylo těch 543(2), ale dostat měli o 20 víc. Tu informaci se měl dle všeho dozvědět na jednání národní rady pro sport. Což se Peltovi nelíbilo a loboval za to, co měl pro FAČR slíbeno.

Reagovat
h8_sfatto

svádět to jedno procentu na Peltu, když 99% dotací jde přes Andreje je sprostota

Reagovat
cink

Do Rýnovic a čau

Reagovat
smazaný uživatel

Férovej kluk!

Reagovat
Xaver

Pár dobře mířených skotských střiků (na hlavu), do ruky motyku nebo lopatu, aby se ten chalan dostal zpět do reality ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele