Pellissier: Záchrana je blízko

21.04.2009, 10:03
Aktuality
Ještě na konci roku 2008 bylo Chievo vážně ohroženo sestupem ze Serie A, nyní je jeho situace daleko růžovější. Klubu z Verony se daří a jeho největší hvězda Sergio Pellissier ví, že záchrana je velice blízko...

Chievo v roce 2009 prohrálo jenom s Fiorentinou a před týdnem s AC Milán, jinak se mu daří a body pravidelně sbírá i venku. Potvrdilo to i o víkendu, ze Sieny si odvezlo tři body za výhru 2:0. Obě branky dal právě Pellissier.

"Musím přiznat, že Siena mi nosí štěstí. Je to pěkné město a daří se mi proti ní skórovat, dal jsem jí již šest branek. Pro nás bylo důležité jít do vedení, poté jsme byli dostatečně dobří na to, abychom vedení udrželi. Záchrana je nyní blízko, ale musíme i nadále pokračovat v tvrdé práci, protože v posledních zápasech sezony se vždy dá těžko předpovídat, co se stane," řekl Pellissier.

30letý útočník dal letos jedenáct branek, hned sedm z nich pak v posledních třech venkovních zápasech. O víkendu sestřelil Sienu, o dva týdny dříve se mu pak podařil husarský kousek, když dal hattrick na půdě Juventusu. Pellissier vůbec skóruje takřka výhradně na hřištích soupeřů, doma se letos trefil jenom do sítě Lazia.

Chievo je šest kol před koncem na 16. místě, na osmnáctou Boloňu má k dobru již osm bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale Chievo má na víc. Hlavním problémem je právě Sergio a jeho výkyvy. Kdyby dával góly jako Di Vaio, Chievo bojuje o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě osobně nepříjemný překvapení..., doufal jsem totiž, že se Chievem ucpe jedno ze sestupových míst a nebudou se muset trápit kluby jako Bologna, nebo Torino. soupiska hlavně začátkem sezony těžce sestupová..., jenže to nemusí rozhodovat no a zrovna Chievo je na podobné vytření zraků skeptikům specialista. stejně budu mít vždycky radši Hellas (R.I.P.).

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce...

Reagovat
terry

Souhlas. Taky Chievo moc nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

to jak hrali proti nám ... tohle není tým na sestup...

Reagovat
stas87

yes yes yes sme zachraneni aj ked tento tym nema na take vysledky ako s corinim manfredinim legrottagliom...

Reagovat
smazaný uživatel

jak se ve verone chytl kerlon?? hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbený tým v serii A - Chtělo by to zpět Obinnu

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo Obinnu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pelissier je dobryyy

Reagovat
smazaný uživatel

Pellssié chce do repre. Já bych ho zebral. Naopak jiný Sergio: FLocca stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mu trenér nedává víc šancí... Lépe řečeno, škoda, že si svou šanci nezasloužil dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele