Pellegrini: Musíme práci z tréninků přenést do zápasů

02.09.2018, 17:50
Aktuality
Manuel Pellegrini v minulosti vedl Manchester City, před letošní sezonou se pak do anglické Premier League vrátil a nemohl začít hůře. Jeho West Ham United nezvládl úvod nové sezony, prohrál všechna čtyři utkání a je jediným celkem z dvacetičlenného startovního pole, který stále nemá ani jeden bod...

West Ham na úvod schytal debakl na půdě Liverpoolu, aby v dalších dvou vystoupeních nestačil na Bournemouth a Arsenal. A padl i včera, ve třetí minutě nastavení souboje s Wolverhamptonem o tom rozhodl Adama Traoré.

"Nemyslím si, že se jedná o špatný začátek, je to totiž velmi špatný úvod. Nemůžeme prohrát dva domácí zápasy způsobem, jakým se nám to povedlo. Prohrát venku s Liverpoolem a Arsenalem, to se dá pochopit, tam musíte podat opravdu dobré výkony," hodnotí úvod sezony chilský kormidelník.

Fanoušci West Hamu v tuto chvíli mají ještě v živé paměti jedinou sezonu zahájenou čtyřmi porážkami. Jednalo se o ligový ročník 2010/2011, který vyvrcholil sestupem Kladivářů z Premier League.

"Na tréninkovém hřišti si vedeme dobře, nechybí nám správný přístup. Musíme práci z tréninků přenést do soutěžních zápasů, kde je na nás vyvíjen tlak, teď rozhodně nepřestaneme bojovat. Jsme teprve na začátku, problém vyřešíme," uklidňuje Pellegrini fanoušky.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
noustres

Snad se hrášek chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

..za nos a vypadne uz konecne zpatky do Mechika. Ten jeho ubulenej ksicht mi chybet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se trenuje s takovym nasazenim jako pri sobotnim zapase,tak to bych si za West ham asi zahral taky Sestup urcite nebude,ale po sobote se mi chtelo blejt COYI

Reagovat
OnlyWHU

Výsledky jsou zoufalé a bohužel většinou zoufalá je i naše hra. Ofenzíva končí na hranici vápna, dál se utápíme v nepřesnostech. Zarážející je neuvěřitelný trenérův mariáš se sestavou. Od nových hráčů jsem čekal rozhodně víc. Herní projev zkušených Zabalety, Nobleho, Obianga, Wilshera, Antonia, Snodgrasse i Jarmolenka chvílemi nechápu. V Andersonovi je jistě potenciál, lídrem ale zatím není. Rice i Sánchez jsou max. na střídačku. Teď se mi zdá, že hapruje i psychika. Tohle všechno otočit k lepšímu bude asi běh na delší vzdálenost. Pellegrinimu nezávidím, nemá se moc o co opřít. Snad jen defenzíva se postupně zlepšuje a máme i dva výborný gólmany. Snad se dáme v přestávce dohromady a pak zkusíme něco urvat na Evertonu. Pak ale doma Chelsea a MU... Budu se modlit k fotbalovýmu pánubohu.. COYI!!!

Reagovat
eder

MU dáte.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím naprosto se vším.

Reagovat
vodka

Já jsem vůbec nepochopil příchod Sancheze, ten se mi zdál marný vždycky a všude.

Reagovat
salami

Hroznej hráč, vypadá to, že si na poslední chvíli vsimnuli, že by se hodil nějakej DM a tenhle byl volnej, jinak to fakt nechápu, podle mě je dost výrazně podepsanej pod sestupem AV.

Reagovat
smazaný uživatel

Silenej prestup, jak pises, vzdy a vsude marnej, uz prichod do Villy jako "velka" posila me rozesmival. Videl jsem ho pred Villou parkrat v narodaku a prumernejsiho hrace abys pohledal..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by 1. odvolaný trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za Moyese?

Reagovat
OnlyWHU

Možná na tom něco bude. Vůči němu mi to připadlo jako sprosťárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Prý nejnižší kurz je na Mourinha, ale já si myslím, že jako první poletí Pellegrini

Reagovat
Kucka

Reagovat
h8_sfatto

epic fail od United, to jim snad nemůže přát nikdo takovýho osla, zlatej holanďan

Reagovat
Bakary3

Ukázkovej příklad anglickýho klubu, kterej bere všechno bez jakýkoliv koncepce, protože na to má.

Už to angažmá Pellegriniho mi přijde divný, u něj bych čekal na starý kolena Čínu..., ne startování West Hamu.

Reagovat
Sandstorm

Klidně mohou mít po sedmi zápasech nula bodů. Nevěřím, že Everton, Chelsea, Arsenal porazí. To vypadá na loňský Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalem uz prohrali

Reagovat
h8_sfatto

jak může tento stratég trénovat takovou podprůměrnou sračku, to snad je výzva jako kráva... na to by neměl ani egomaniak Mourek, dobrá sebevražda..kdyby se radši vrátil do Villarealu

Reagovat
OnlyWHU

..nech si ty výrazy, ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si říkám po pár kolech, jak může Pellegrini s takovým kádrem, co má k dispozici, přesvádět sračku v týmu, co má na střed tabulky PL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele