Pelého rodina: Rozhodně neříká sbohem. Uvidí Brazílii získat titul

05.12.2022, 18:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Rothbard

Bojuj!

Reagovat
pepa474

Reagovat
vceradnesazitra

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak mohou být někteří lidé tak bezcitní. Tisíce lidí už se na jeho smrt připravily, sepsaly nádherné statusy na sociální sítě, novináři dokonce články a glosy, co chytnou za srdce, tamní politická scéna napříč spektrem taky perfektně připravena, i mě už svrběj prsty hodit sem nějakej ten obligátní RIPáneček nebo něco o GOATovi a pohonit u palců...

...a on v sobě pořád ne a ne najít dost slušnosti nám tu exhibici umožnit.

https://www.youtube.com/watch?v=Ql0EFSAiUKY

Reagovat
lampas

Něco jako Gott, chudáci novináři museli kvůli němu držet noční pohotovost snad tři měsíce, jak se čekalo kdy už to přijde a rozjede se to.

Reagovat
smazaný uživatel

To samý. Tak to holt dopadá, když člověk neunese slávu a stoupne mu to do hlavy.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Furia Ceca

Možná tě to překvapí, ale posmrtné ucelené články mají redakce už připraveny na celou řadu osobností. Neřekl bych, že je to cynismus, ale tak tahle branže prostě funguje. Kdyby ty články sepisovaly až po smrti dané osoby, tak budou převálcovány konkurencí.

Čímž samozřejmě neříkám, že to schvaluju.

Reagovat
Csaplárova past

Zajimalo by me, jak dlouho uz je Pele mrtvy

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapí, poněvadž to vysvětloval už Cimrman venkovanům, když zemřel Habsburk, že to nejde tak narychlo vymejšlet a sepisovat.

Taky už smolím status o tom, jak mě Pelé provázel celé dětství (ač jsem z devadesátek) a jak jsem miloval jeho herní projev a nikdo ho nikdy nemůže překonat (ač jsem ho v životě neviděl hrát krom asi tří sekund na nějakém videu). Protože vím, co se sluší a patří žejo. I to, jak bude z fotbalového nebíčka sledovat své následovníky, kterak v Kataru urvou zlato "PRO NĚJ!".

Čímž samozřejmě neříkám, že jsem na to pyšnej. Ale víš jak, člověk prostě musí nabídnout víc než RIPánek, jinak se v té dnešní konkurenci neprosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce vidět něco z jeho fotbalového umění, tak si může pustit třeba tohle.

https://www.csfd.cz/film/4616-vitezstvi/prehled/

Reagovat
Pablos

dík neznal jsem Asi se nepodívám ...filmy kde se hraje fotbal či hokej mi příjdou strašně trapný

Reagovat
Puskas

Tak mrkni na toto, fotbal jako takový tam není, ale je to povedená věcička. Viděl jsem to ovšem hodně dávno, ale kdysi jsem tomu dával reklamu v jednom svém článku tady.

https://www.csfd.cz/film/95445-6-3/prehled/

Reagovat
Pablos

Tvl Maďarskej film... ale jako hodnocení dobrý no ...jestli to půjde s titulkama sehnat, tak zkusím... zima bude ještě dlouhá A jako co si budem... já zkusím i to vítězství, jen si myslím, že to nedokoukám Jinak vlastně jsem ukřivdil jednomu super filmečku s fotbalem ...Kožené slunce.

Reagovat
Puskas

Vítězství je taková naivní záležitost, tam jde jen o to, že můžeš vidět v akci Pelého, Deynu, Ardillese atd. O nic víc...

Reagovat
kilobyte

A Stallona, který podle mě v životě neviděl OPRAVDOVÝ fotbal, jako brankáře.

Reagovat
Puskas

Jo, to se mu to pak hrálo, když se ptal, kde má stát při rohu...

Reagovat
Largo

Reagovat
db18

Nejhůř se k nim zachoval Raiola...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? Nedal jim včas echo na přípravu?

Reagovat
db18

Dělal že chcíp a pak žil, a když pak chcípl doopravdy, tak to novinářům už nikdo nevěřil...

Reagovat
smazaný uživatel

nechte ho v klidu dožít vy novinářské hyeny!!!!! Buď statečný Pelé

Reagovat
pepa474

drž se Pelé, Brazílie vyhraje

Reagovat
Csaplárova past

Uz je tech hospitalizaci nejak moc v rychlem sledu po sobe. Jestli zemre behem MS, tak Brazilie dostane dve rany. Ta druha bude dalsi neuspech fotbalistu na Mundialu ...

Reagovat
Mönchengladbach

...vyřazena v SF Messim, který se pak titulem mistra světa stane právoplatně nejlepším fotbalistou historie, kde vystřídá právě Pelého.

By Brazílie asi explodovala.

Reagovat
Csaplárova past

.... + ještě kontrovérzní verdikt sudího, ať je ta pachuť co největší

Reagovat
Mönchengladbach

Messiho Boží ruka v prodloužení semifinále.

Reagovat
LeonardoUžoa

Byls hodně někde.

Reagovat
Keeper117

Keď tu čítam tie príspevky niektorých ľudí... nech žije čo najdlhšie preboha keď sa lieči tak mu treba držať palce aby sa proste skúsil aj doliečiť. Mám starého otca v takom istom veku a neviem si predstaviť rozmýšľať takto. Aj tak všetci vieme že nieje najlepší futbalista histórie ale vo svojom čase a ešte nejaký čas potom proste najlepší bol tak mu treba preukázať úctu a držať mu palce.

Reagovat
Rothbard

Kdo je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi. A kdo ho nemá rád nebo nesnáší Barcelonu, může vždycky vytáhnout Pelého nebo Maradonu, protože mu nikdo nebude moct exaktně dokázat opak. A to je asi tak všechno, co proti Messimu může dělat.

Reagovat
pistacik11

za mna osobne Ronaldinho na vrchole > ako hocikto iny, to ze mal vrchol len par rokov je vec ina.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas, akorát za mě bych ho spíš označil za nejzábavnějšího. Prostě čistá radost ze hry. I občas na úkor účelnosti...v tom smyslu právě stavím výše Messiho.

On každý z těch Ronaldů, Ronaldinhů, Messiů by si zasloužil nějakou svoji kategorii NEJ, protože každý má svoji devizu a hodnotit je komplexně je složité, protože každý dá důraz na jiný aspekt. Pro někoho bude rozhodujícím kritériem zábava a práce s balonem, někdo zase více ocení přínos pro tým a černou práci, pro někoho zase bude nejdůležitější počet branek a někdo zase by za nejlepšího fotbalistu označil čistokrevného obránce nebo gólmana.

Reagovat
Keeper117

Pri Pelém je otázka akú ligu on vlastne v tej Brazílii v tej dobe hrával ako kvalitná bola či to nebolo o 3-4 tímoch a ostatné dostávali 10,12-0 každý zápas

Reagovat
romeo351

To si nemyslím. Naopak dost se mluvilo a napsalo o tom, že konfrontace mistra JA a Evropy byl vrchol.. Čili z něčeho ten konkurence schopný tým musel vzejít.

Ještě mě napadla taková paralela (asi nespravedlivá) s LaLigou. Jednu dobu to tam Barca, Real bourali 5:0, 6:0… Kdekdo by řekl, že tedy ostatní mančafty až na ty 2 zmiňované bída. Přesto v EL s nimi měli všichni problémy

Reagovat
Puskas

Nejlepší hráči tehdy nehráli v Evropě, takže ta kvalita musela být obrovská. Nějaký čas Didi, Amarildo, Altafini, možná ještě někdo. Ale málo jich bylo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele