PELÉ CHVÁLÍ JOE COLA

16.02.2006, 13:04
Aktuality
Záložník Chelsea Joe Cole se dočkal velkého uznání, pochválil jej sám nekorunovaný fotbalový král Pelé! Cole podle něj má schopnosti brazilských fotbalistů, jen se musí naučit je správně využívat.

Pelé sledoval utkání Chelsea s Charltonem a právě výkon Joe Cola jej nejvíce upoutal. "Číslo 10 z Chelsea, Joe Cole, je velmi dobrý fotbalista. Když jsem jej viděl proti Charltonu, byl v prvním poločase excelentní. Má schopnosti brazilských hráčů," uznal Pelé.

"Musí se však naučit, kdy je použít a kdy hrát jednoduše. Ve druhém poločase, kdy byl zápas vyrovnaný, se stále snažil o parádičky a ztrácel míče. Chelsea pak málem prohrála," varoval Pelé 24letého anglického reprezentanta. Chelsea nakonec s Charltonem doma jen remizovala 1:1 a ztratila suverenitu na svém hřišti.

Cole by se prý měl učit od loňského držitele Zlatého míče a nejlepšího hráče světa podle FIFA, Ronaldinha. "Tyto triky jsou pěkné za stavu 3:0 nebo 4:0, ale ne za nerozhodného stavu. To je důvod, proč je Ronaldinho tak dobrý, ví, kdy hrát na krásu a kdy hrát jednoduše," dodal Pelé.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechcem ho urazat ale on nema schopnosti brazilcana..

mne skor pripada viac ako seversky typ i ked vie pekne kopnut do lopty ale...

vedel by som si lepsie predstavit ineho hraca ako brazilcana nez jeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ty tu pleteš jablka a hrušky - schopnost brazilců se dá vysvětlit že umí udělat nějakou nečekanou parádičku a to on umí. Styl je zase to, jak hraje zápasy, i bojovník středu pole může udělat kličku a nedělá to z něj technika.

Reagovat
HOST*Andy

Je to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, ne-li vůbec nejoblíbenější. Je to vynikající player, ale ještě musí dozrát. A to si pište, že až to bude tak bude jeden z nej!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele