Pelé byl po dvou týdnech propuštěn z nemocnice

23.12.2021, 21:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
zekq

tvl nikoho ten dedek nezajima,nehazejte ty clanky sem

Reagovat
valloire

Nejlepší hráč historie nezajímá leda tak blbečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadna úcta, žiadna pokora. Chýba tým mladým vojenská služba.

Reagovat
valloire

Reagovat
Zark

napíše někdo, kdo se registroval teprve tento rok eurofotbaloví zelenáči by měli šoupat nohama

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

jak kdo, tenhle má pravdu, tak proč by ji nenapsal?

Reagovat
Alan_Shearer

No jasne, chybi nam vojenska sluzba co ja se tady jeste nedoctu …

Reagovat
valloire

Jasně že chybí. Ty to nevnímáš, ale vidím okolo sebe ty mladý a chybí to teda fest. To ti řekne každej, kdo byl na vojně.

Reagovat
inferno08

Nechci se v tento sváteční čas hádat, ale z vyprávění mých kamarádů, kteří povinnou vojenskou službou prošli, jsem usoudil, že v lepším případě se tak maximálně naučili skládat prádlo do komínků. Někteří se nenaučili ani to... Když poslouchám, jaký galeje vojna byla, tak se vždycky musím smát. S fotbalem jsem zažil zimní přípravu v Krkonoších a na Šumavě a myslím, že by ti vojáčci cumeli.

Reagovat
valloire

O tý fyzický přípravě to úplně není. Jasně žes při fotbale zažil horší a tvrdší, o tom se nebavím. Ale na vojně tě naučí trochu pokoře, tam přijde každej včetně mě namistrovanej a všeznající a tam pochopí, že neví o životě nic. Ty mladý by to dneska potřebovali, neříkám 2 roky, já se druhej rok naučil jenom v podstatě pořádně chlastat. Rok je akorát, 2 roky ne.

Reagovat
inferno08

Tak to je otázka. Určitě to na někoho mohlo mít i pozitivní vliv, ale myslím, že když je někdo blbej, tak ani vojna z něj slušného člověka neudělá.. A taky je třeba říct, že na spoustu lidí mohla mít vojna i negativní vliv, kdy třeba zažili šikanu a podobně.

Reagovat
valloire

Jasně, že zažiješ šikanu. Ale tak nějak tě to zocelí, dneska ty mladý furt fnukaj.

Reagovat
mistr129

A dřív místo fňukání radši šikanovali ostatní, to radši ať teda někteří dál fňukaj.

Reagovat
mistr129

A nevím, přijde mi, že na svět, ženský, muslimy, politiky a bůhvíco ještě po hospodách nejvíc nadávají a nejvíc fňukají čtyřicátníci a padesátníci.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Benfica

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Šukézní Dušan

Neviděl bych to tak jasně, je to dvojsečné. Na vojně sem byl a ano, tenkrát jsem si připadal hodně drsně. Jeden kluk si to tam mrsknul, ale to tě nesmělo deprimovat, jinak si byl dalším na řadě. Pár let po vojně sem byl totální ocelovej muž, třeba mi nedělalo potíže se vychcat jen tak uprostřed ulice za bílého dne apod. Ale postupně sem vyměkl a dneska sem o to gumovější. Ne nadarmo se mi přezdívá Pytel peří.

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže to vůbec není o fyzické přípravě, ale o té šikaně, která, ať si kdo chce co chce říká, v podstatě ty mladý uzdravovala od pocitu, že jsou středobodem vesmíru.

Reagovat
valloire

No vždyť jsem to psal.

Reagovat
Alan_Shearer

Nemyslim to, tata, deda aspol na vojnu obcas vzpominaj, ale nikdo nemluvi o tom, ze by povinna vojenska sluzba mela byt znovu zavedena. Zaprvy je to ekonomicky silene neefektivni, zadruhy je to prostr silenej prezitek. Ja sam mam k armade velmi pozitivni vztah, uvital bych klidne neco ve smyslu dobrovolneho X mesicniho kurzu po maturite, ale nutit nekoho, aby ztratil rok zivota v takrka nejlepich letech? To snad neee. Navic jak psal kolega dole, realne se nic moc nenaucis. V mnoho lidech to akorat zanecha pachut. Pokory te ma naucit rodina, skola nebo ruzny sportovni a jiny kluby / spolky. Radsi at jezdej mlady lidi cestovat, z toho ziskaj mnohem vice zkusenosti.

Reagovat
valloire

Nás donutili hned 2 roky. To je moc. Dneska ale vidíš kolik je netáhel, feťáků, chtrolínů, aktivistů...ono by je to aspoň v polovině případů přešlo.

Reagovat
inferno08

Netahlo a aktivista si zařídí modrou a na vojnu stejně nepůjdou. Feťáci jsou problém, dneska je nemožný jít po Plzni a nepotkat smazku na perníku. Jestli by vojna něco změnila, těžko říct. Vždyť oni si to zařídí, i když jsou v krimu.

Reagovat
valloire

To máš pravdu, jsou všude. Dejme tomu že aspoň čtvrtinu by jaksi umravnila. Ono zařídit si modrou zase nebylo tak snadný.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Benfica

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky mladeho zivota v prdeli, to fakt nikomu nemuze chybet ale poradna vychova mozna ano

Reagovat
valloire

Rok by stačil. Ta výchova do života probíhala právě na vojně. Tam každej mladej floutek spadne z hrušky.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

musí dodržet kvótu článků o černých

Reagovat
milan78

máš kliku, i mentálové tu mají kvóty

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš kliku, že tu platí zvrácená kritéria pro identifikaci mentála. Osobně bych to zreformoval a nově by byl mentálem označen každý, kdo neumí reagovat na okolnosti pružně, a v případě kontroverzních příspěvků i s nadhledem (po mém vzoru, jen mimochodem).

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Nadržený šimpanz

Na černocha se dožil požehnanýho věku

Reagovat
smazaný uživatel

To dělaj jen proto, aby naštvali rasisty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele