Pekerman skončil po šesti letech na lavičce Kolumbie

04.09.2018, 22:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
ACSMan

Došlo matro

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nepřevezme Argentínu do doby, než by se třeba podařilo ukecat Simeoneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá sa mi, že by Simeone vzal v blízkej budúcnosti tento flek. Možno niekedy neskôr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohl to vzít aspoň do Copy, lepší volba dle mě než Scaloni. A kdo ví, za 2-3 roky může Diego přijít a to by ještě Pekerman zvládl - navíc Kolumbie pod ním hrála taky hodně přímočaře, což by zajistilo aspoň ňejakou kontinuitu i po případném nástupu Diega. Bohužel je těžké předvídat co Asociace zamýšlí, to je ten největší problém v Argentíně.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
technecium

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel od Kolumbie jsem na šampionátu čekal více. Jediný dobrý duel sehrali s Poláky, kdy to byla hra na jednu bránu. Hlavně proti Anglii jsem od nich čekal daleko více.

Reagovat
Mindas

James?

Reagovat
smazaný uživatel

ono třeba s Japonci by ten zápas taky vpadal jinak kdyby od třetí minuti nehráli o deseti navíc jejich skupina byla hodně vyrovnaná s Japonci měli problém i Belgičani Senegal byl hodně nevyzpytatelnej soupeř se kterým to bolelo a Polsku to MS nesedlo ale rozhodně to nebyl tým kterej by před turnajem někdo odepisoval proti Anglii se podepsalo že na hřišti nebyl James je to největší hvězda a ta chybí vždy navíc Anglie hrála tak nějak divně hodně opatrně no a penalty jsou vždy loterie myslím jinak že Pekerman dobry dvě MS za sebou a vždy postup ze skupiny navíc evidentně umí odejít včas už má svuj věk a příjdou mladší za mě OK

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tolika letech už asi chtěl změnu.

Reagovat
madridcan

Myslis dochodok?

Reagovat
smazaný uživatel

Trénovat jinde.

Reagovat
mayday

Narcos teda shání kouče... Dauma by mohli oslovit.

Reagovat
Sosi

a já myslel, že něco s Trumpem

Reagovat
Posledni Kovboj

taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele