Pedro by se v budoucnosti nebránil návratu do Barcelony

15.12.2019, 11:58
Aktuality
Hodně nepovedenou sezonu, alespoň tedy po individuální stránce, prožívá Pedro. Už dvaatřicetileté španělské křídlo po příchodu manažera Franka Lamparda přišlo o místo v základní sestavě Chelsea a očekává se jeho lednový odchod. O hráče zájem je a on sám by se rozhodně nebránil návratu do Barcelony...

Pedro v Barceloně vyrostl, do jejího prvního týmu nakoukl v sezoně 2007/2008 a za katalánský celek hrával až do srpna 2015, kdy ho za necelých třicet milionů eur koupila Chelsea. V Londýně letos jen paběrkuje, celkem si na své konto připsal devět soutěžních startů a v těch dal jednu branku.

"Všichni vědí, co k Barceloně cítím. Je jasné, že návrat je jednou z možností, alespoň z mé strany. Strávil jsem tam spoustu let a získal řadu zkušeností, tenhle klub obdivuji. Cítím náklonnost od všech lidí v Barceloně a rád bych se vrátil zpět," citovala fotbalistova slova stanice Cadena Ser.

Pedro v Barceloně dozrával pod dohledem někdejšího trenéra Pepa Guardioly a ten mu v kariéře hodně pomohl. Oba se aktuálně potkávají minimálně dvakrát ročně, úspěšný kouč vede Manchester City.

"Pomohl mi hodně, zvláště pak po taktické stránce, hodně jsem se díky němu zlepšil a navždycky mu budu vděčný. Vždycky mu to opakuji, když se potkáme v anglické lize," prozradil Pedro.

O Pedrovi se spekuluje v souvislosti se stěhováním do Aston Villy, sledovat do má turecké Fenerbahçe a situaci okolo něho údajně monitoruje i AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (49)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Leda tak do Espanyolu.

Reagovat
sejber

Spekulovalo sa o Aston Ville co by bolo asi win-win

Reagovat
nani92

Pedro > Greizmann

Reagovat
celeb

Neviem, kto je to Greizmann, ale ak sa ti Pedro tak paci, tak si ho kludne vezmite namiesto Rashforda.

Reagovat
Irek

V jaké dimenzi?

Reagovat
smazaný uživatel

At si kazdy rika co chce, udelal skvělou karieru. Jednou bude v Barce jako mladeznicky trener. Podle me na trenovani ma. Jinak charakterove jeden z mych nejoblibenejsich hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, budete rikat, ze simuloval castokrat. Souhlasím. Ale co ss tyka pokory a pozic v kabine, tak naprosto bezproblemovy.

Reagovat
pantondavo

Bohuzel vetsina zna jen to odpadni chovani na hristi. Pro me i vzezrenim jeden z nejmin sympatickych, hned po Suarezovi, Albovi a Busovi

Reagovat
Baronne

Bus zasimuloval jednou za 10 let a všichni furt dokola píšou jakej je to simulant tyvole , jinak samozřejmě Alba a Suaréz jo..

Reagovat
pantondavo

No bylo to tam vickrat, ale o simulaci mi ted nejde, resim sympataka a Bus je proste hroznej vyhryz.

Reagovat
smazaný uživatel

A Piguém

Reagovat
pantondavo

Piqué je prostě jen hloupoučkej, to je roztomilý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Charakterově to je normálně krysa a co se týče jeho chování v kabině o tom nemáme nikdo ani tušení. Takže tak...

Reagovat
j_mrazik

Proč je krysa?

Reagovat
jk

Když hrál v Barceloně byl to ten prototyp simulanta, který se všelijak snažil obehrát rozhodčího. Jestli to má v sobě nebo to bylo tlakem okolí a v čukotce už to nedělá nevím, nesleduji.

Reagovat
Front hell

Tak takové krysy jsou v každém týmu v premier League.

Reagovat
jk

Nebo Serie A. To nikdo nerozporuje

Reagovat
Front hell

Reagovat
Whitemedia

Já si nevybavím asi žádnou jeho simulaci u nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo par takovych ze zacatku, ale on si brzy nastesti uvedomil, ze PL neni PD, a se simulovanim by si v Anglii podrezal rychle vetev. Ale v Barce to byl bohuzel takovy kolorit. Nicmene cetl jsem knihy, clanky a kazdy spoluhrac rikal, ze to byl presne ten typ do kabiny, kterého by chtel mit v muzstvu kazdy. Odvede si sve, dokaze rozhodnout zapasy, dava dukezite goly (viz. finale LM), a kdyz ho posadite, nedela bordel. A hlavne je hodne pratelsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Pedrito

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to bylo davno, co jsem zachytil na twitteru zazitek jednoho typka, co sel s kamosem po Londyne a Pedro si tam vykracoval s manzelkou. Poprosili ho o fotku a podpis. Usmival se, obema vyhovel bez problémů, zeptal se, jak se maji a odesel. Zkus tohle zkusit na Ronalda nebo Pogbu nebo nevim koho. Hodne mi v tomto pripomina Matu. To je stejny pribeh. Taky na to, co dokazal, je az neprirozene skromny.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky slabsi Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tyhle dva můžeš porovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci chelsea neznaji vdek, jako zolik hodne prospesnej, behavej, zakonceni levou pravou hlavou, technickej

Reagovat
blaugrana

A za Dembeleho sa vydrbalo 140 mega...

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Filipow

Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů.

Bylo by fajn, kdyby se vrátil, věřím, že ta pozice back-upu by pro něj byla ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Iba by uz zaberal miesto mladsim hracom. Mal by mat dostatok sudnosti na to, aby videl, ze na velkoklub v EPL, LL to uz nie je. Bud skusit stastie v klube mimo Big6, alebo sa zbalit a vyskusat Seriu A, ci inu ligu, kde by mohol byt platnym.

Do Barcelony po ukonceni hracskej kariery kludne, teraz by len bral minuty inym. Ansu, Perez, Dembele, Griezman, Coutinho (neverim, ze ho Bayern vykupi), ...

Reagovat
Filipow

Jo.. asi máš pravdu, pro mě je to spíš z nostalgických důvodů, že bych ho ještě jednou chtěl vidět v dresu Barcelony a úplně jsem zapomněl na Fatiho a Pereze.

Zase co se týče Dembele/Coutinha, tak doufám, že alespoň jeden z nich bude v příští sezóně hrát mimo Barcelonu...

Reagovat
celeb

kludne obaja. To by bol pekny vianocny darcek

Teda pokial by sme stratili menej ako 80mega len na nich dvoch dokopy.

Reagovat
Slavia10

Nemělo by se počkat, jestli nepřijde jiný trenér ? Coutinho ukazuje v Bayernu, že hrát umí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
oli9

přesně tak hodně lidí z něj dělá nějakýho Bendtnera,ale já si myslím , že Pedro je pořád skvělý fotbalista pokud by přijal roli žolíka v barce což si myslím, že jo tak by to bylo dobře pro obě strany

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem od něj u nás trochu víc, přesto nemůžu říct, že by úplně propadl. Dal několik překrásných gólů a ani tuhle sezónu nehraje úplně špatně. Jen po dobrém začátku přišlo zranění (v superpoháru byl famózní) a ztráta formy a do jedoucího vlaku přes výborně hrajícího Williana a uzdraveného Odoie už nenaskočil. Dokonce bych řekl, že ještě má na to hrát základ v klubu na pomezí EL a LM (jako třeba Ribéry a Fiorentina).

Reagovat
El-Pistolero-68

Fiorentina ti prijde na pomezi LM a EL, jo? Mozna pred par lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zdena.vykouril

Kariéru udělal má slušnou, na to že nebyl nikdy tahoun a hvězda týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Útok MVP byl jeden z topů. Pedro je ikona Barcy.

Reagovat
Pedro10

Snáď ešte nejaké trofeje pridá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele