Pedersen myslí hodně vysoko

05.09.2007, 20:57
Aktuality
Smělé plány má Blackburn Rovers a především pak jedna z jeho největších hvězd Morten Gamst Pedersen. Anglický klub letos zatím neprohrál a s jedním utkáním k dobru mu v tabulce Premier League patří sedmá příčka. Norský reprezentant myslí ještě výše a rád by si se svým současným klubem zahrál třeba Ligu mistrů...

Manažer Mark Hughes dokázal přes léto udržet kádr pohromadě a navíc ho vhodně doplnil. Jako vynikající investice se zatím jeví především z Bayernu Mnichov koupený Roque Santa Cruz, který si v útoku skvěle rozumí s Jihoafričanem McCarthym.

"Na velkých klubech se může projevit únava a my pak budeme útočit. Loni jsme měli dobrý tým a přes léto navíc dobře posílili. K tomu se po zraněních vrátili hráči jako Robbie Savage a Ryan Nelsen. Máme navíc Benniho McCarthyho a Roqueho Santa Cruze, s nimiž je zábava hrát," hodnotí Pedersen současný kádr Rovers.

"Myslím si, že příliš klubů v Premier League v současné době nemá tak silný útok, jako my. Tvrdě pracují a dávají góly, v záloze navíc máme Jasona Robertse," připomíná Pedersen.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*mysman

Skoda ze sme ho nekoupili,presne takovy hrac jako je pedersen nam chybi.Ribery neprisel,Pedersen neprisel,ale stejne vyhrajeme ligu:)

Po prestupovym obdobi sme v plusu o 13 M pounds a sme druhy v tabulce.

Reagovat
HOST*Wašek

jojo to umi jen Arsene Wenger. Vsichni treneri tipu Benitez("dejte mi penize a uvidite ten nakupni kolotoc") mu nesahaj ani po kotniky.

Reagovat
HOST*

Wenger je super to jo,ale kdyby se Arsenalu nedarilo tak se na to budete vymlouvat. (Ze neposilil kadr a Henry je pric)!!!Tak vaz slova!A na vic Liverpoolu to taky dobre slape ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň ale, že je odehráno pár kol. S tím kádrem co máte rozhodně nezvládnete LM a PL najednou, budete si muset vybrat (zatímco třeba Live, ManU a CHel nemusejí - postaví v podstatě dvě stejně kvalitní 11..)

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Arsenal tento rok doplatí na úzky káder..............

Reagovat
HOST*

AFC na uzky kader nedoplati to takova Chleski se jim zrani Terry a obrana newi co ma delat:-)kdyz Drogba nemaj goly,Lampard zaloha nefunguje tak kdo ma pak uzkej kader:-)

Reagovat
smazaný uživatel

A kto je prvý????

Reagovat
HOST*

ja myslim ze na uzky kadr nedoplati maji tolik mladych a moc dobrych hracu ze to zvladnou i bez nich!!!a navic si myslim ze spise kdo by se mel bat je tak max. manchester a chelsee ty jejich vykony typu hrajem v obrane a dame jeden gol z brejku to je hnus na to se neda divat takze to je jasny

Reagovat
HOST*daewa

ty se asi pravidelne divas na zapasy premier league co? hlavne mam na mysli zapasy ManU, pokud tvrdis ze devils hrajou v obrane a daj gol z brejku tak se radsi schovej do diry, myslimze drzeni mice 80%-20% se sunderlandem, 70%-30% se citizens, a mnohem lepsi hrou a hlawne utocnou, efektni ale zatim neefektivni, a to v zadnym pripade nejsou breaky hnupe

Reagovat
HOST*micky

jo jasny souhlasim Manchester nehrajou spatne minlej rok hrali nejlip a vsichni hledeli jen na hru arsenalu ale letos se hledi jen na liverpool a ostatni ne

Reagovat
HOST*

hnupa mas v trenach ty jeden debile se vsadim ze vam to letos arsenal nanda a o liverpoolu ani nemluvim ten to vyhraje celkove druhy bude arsenal a pak manchester a chelsee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele