PATO SE JIŽ BRZY ROZHODNE

26.07.2007, 10:32
Aktuality
Možná již během tohoto týdne bude jasné, v čí síti uvízne brazilský talent Alexandre Pato. Teprve sedmnáctiletý jihoamerický fotbalista patřil mezi jednu ze světlých výjimek brazilského národního týmu na světovém šampionátu hráčů do dvaceti let a brzy by se měl sejít se svým agentem...

"Můj agent bude první osobou, která bude znát mé rozhodnutí a řeknu mu ho během jednoho týdne," prozradil Pato.

O talentovaného fotbalistu mají zájem například Chelsea a AC Milán, jeho agent Gilmar Veloz navíc v posledních dnech údajně jednal s Realem Madrid. "Pro tuto chvíli mohu říci pouze to, že Pato již odmítl některé týmy, které mu poslaly nabídky. Řekl mi, že za jaký klub bude hrát se rozhodne poté, co si promluví s rodiči," řekl Veloz.

"Prezident Internacionalu Vitorio Piffero ví, jaké kluby se o něho zajímají. Víme, že Milán poslal pozorovatele do Kanady, aby se na něho podívali během MS hráčů do dvaceti let, ale to ještě neznamená, že ho získají," upozorňuje Veloz.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*

No měl by ze začátku zvolit Holandsko nebo Portugalsko, ať si zvykne na Evropu. V nějakém velkoklubu by stejně jenom seděl.

Reagovat
HOST*Madridista

Presne tak, nemel by prejit zrovna do velkoklubu a uz vubec ne do Chelsea, tam se jako technik nema sanci prosadit.

Reagovat
HOST*Balu

Suhlasim ze do Chelsea by ist nemal, mal by ist do AC. je tam vela brazilcou a to by mu mohlo pomoct. Ale nesuhlasim s tym ze do velkoklubu by ist nemal. Ani Kaka nehral nikde v europe a presadil sa v AC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kaka tam taky nesel v 17,sel tam tusim jako mistr sveta,sice nehral,ale uz byl v kadru acka. Mozna by bylo optimalni kdyby to vzal tou cestou jako Romario a Ronaldo,cili PSV

Reagovat
Shevchenko

Kaka sel v 22

Reagovat
HOST*Madridista

Presne tak, nemel by prejit zrovna do velkoklubu a uz vubec ne do Chelsea, tam se jako technik nema sanci prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jednoduchý, půjde tam, kde mu (a jeho agentovi) dají nejvíc

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Typicky madridská logika. Ale věř, že né každej myslí takhle

Reagovat
HOST*

Do AC by to bylo až v lednu. V první sezóně se od něj čekat góly nedají. AC potřebuje taky hotového střelce.

Reagovat
HOST*vošouch

pojd do ac!

Reagovat
HOST*R9

BRAZÍLIE: Campeonato Brasileiro B, včerejší kolo: za jedno kolo což znamená deset zápasů uděleno deset červených karet, z toho v jednom zápase (Sao Caetano-Remo 3:1) hned pět...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa aktuálnych správ vyzerá ACM ako najpravdepodobnejšie...ja v to dúfam !

Reagovat
sansiro

Ale až v lednu, ne?

Reagovat
HOST*Soulik

Ano v lednu ale vypadáto opravdu na ACM.. FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Tommy

Podle mně nění na tom nic špatnýho kdyby šel do velkoklubu.Je třeba aby začal hrát více pro tým.Hraje hodně na sebe.A kdyby přestoupil do velkoklubu naučil by se disciplíny.Ve slybém týmy by se brzo stal hvězdou a možná by mu to stouplo do hlavy.Jsem pro aby šel do Realu Madrid!!!

Reagovat
HOST*

Len to nie

Reagovat
sansiro

podle Gallianiho je údajně T. Motta + chtějí Pata

Reagovat
Shevchenko

Tak on se sam vyjadril ze chce do Milanu, chce mi mit vedle sebe hodne brasilcu.

Reagovat
sansiro

Vypadá to na Squadru Azzurro-Brasiliu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Motta tam teda zapadne ideálně.

Reagovat
HOST*matZz

V Realu nemá šanci se prosadit. Jako fanoušek Chelsea bych sice byl rád kdyby šel k nám ale uznávám že nejsme pro něho zrovna ten nejlepšá klub(stejně jako AC)

Reagovat
smazaný uživatel

Plán Realu, pokud ho získá, je poslat ho na jeden dva roky na hostování, prý dokonce do Feyenoordu, jako vstřícný krok za prodej Drentheho...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele