Pastore pokračuje v trápení, po odchodu z Elche zkusí štěstí v Kataru

10.01.2023, 10:01
Aktuality

Javier Pastore v minulosti skvěle nastartoval kariéru, ta ovšem s postupem času hodně uvadla a velké zklamání přišlo v Elche. Argentinský záložník ve španělském klubu jenom paběrkoval a vedení s ním přestalo počítat, výsledkem je předčasné ukončení kontraktu...

33letý Pastore přišel v září 2021 a před šesti měsíci podepisoval nový kontrakt. Během první sezony naskočil do patnácti zápasů, v probíhajícím ligovém ročníku se na trávníku mihl jen jednou. Jen z tribuny tak většinou sledoval trápení Elche, které stále čeká na premiérovou výhru a je na beznadějně posledním místě tabulky.

Pastore v minulosti oblékal dresy Palerma, PSG nebo AS Řím. Dalšího zaměstnavatele si nyní bude hledat, jelikož se stal volným hráčem. Podle některých zpráv se odebere do Kataru a bude hájit barvy tamního celku Qatar SC.

"Předevčírem jsem se osobně rozloučil se spoluhráči a všemi zaměstnanci klubu. Děkuji za respekt a každou minutu, kterou jsem zde mohl strávit. Dnes bych se rád rozloučil s fanoušky, od prvního dne mi projevovali lásku a podporu," napsal na sociálních sítích.

"Na jednu stranu děkuji za lásku a chování vůči mojí rodině, na druhou stranu je třeba přiznat, že za sebou nemám nejlepší rok a půl na trávníku... Nemohl jsem hrát a nesu odpovědnost za to, jak je na tom Elche po sportovní stránce, což mě velice mrzí. Klub si zaslouží lepší výsledky. Do roku 2023 všem přeji vše nejlepší. Do toho, Elche," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (15)

Přidat komentář
Mastný Chobot

a čo si tým chcel povedať, Paľo?

Reagovat
madridcan

Aby si Pezinok dostal na mapu svojim vyjadrením...Nerieš nestačia, Čaputová nepomahá, Alex z Farmy degraduje, Šimon pochová

Reagovat
GrimeBaller98

Pravda,ze když slyším Pezinok,vybavi se mi jen Neries

Reagovat
madridcan

Straka štúdio skôr

Reagovat
Mastný Chobot

Alex má krajšiu sestru

Reagovat
madridcan

Tú časť som nevidel(pripomenul som si aspoň, že môžem zrušit Voyo kvôli Farme pre priateľku a späť HBO max), ale vraj všetko to isté

Reagovat
Tomanatura

Ta jeho kariera velke zklamani. Si ho pamatuju v 17 v Argentine, tam si delal z protihracu kuzely a i v Palermu byl hned jeden z nejlepsich hracu ligy. Nevim, conse s nim stlo v PSG, asi tech zraneni bylo strasne moc na to, aby ten potencial naplnil.

Reagovat
Mars

Tak on hrozně ztratil rychlost, už to nebylo moc na moderní fotbal..

Reagovat
sergi

Bale v jeho veku skončil. Môže si brať príklad, keď to už ani v AS alebo Elche nešlo.

Reagovat
Eichel

Depay asi k Atlétom do konca sezóny.

Reagovat
sergi

Dúfam, že ho tak ľahko nepustia. Tak isto ako do Barcy keď idu z atm.

Reagovat
Eichel

vraj chcú finančnú kompenzáciu, tak uvidíme.. mne by asi nevadilo keby odišiel

Reagovat
sergi

Ale áno, ak ho neplánuje stavať Xavi, tak bude lepšie. Najlepšie na trvalý prestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele