Paroubek jednal s Haškem. Chtěl by Euro

17.02.2010, 09:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (201)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paroubek už neví, jak daleko by svůj populismus až dotáhnul. Tahle svině je zkázou pro český stát a je třeba si to uvědomit, než nás dotáhne na úroveň Maďarska a Řecka. Pak tepráve budeme sklízet, co Paroubek se svou populistickou a slibotechnickou takystranou zasel a líbit se nám to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Koho budeš volit?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nevím. Od malička jsem modrým ptákem, ale ti dělají v posledních letech takové boty, že si asi najdu nějakou menší stranu, co by měla alespoň trochu reáílnou šanci se přehoupnout přes 5 % a dám svůj hlas jí. Ikdyby se tam nedostala, měl bych alespoň vnitřní dobrý pocit, že jsem se o změnu pokusil.

Reagovat
smazaný uživatel

top09?

Reagovat
smazaný uživatel

těm asi ne, sic se přiznám, že Schwarzenberg je sympaťák a Kalouska, ač bývalého křesť. demokrata, taky uznávám.

Ale jo, přiznám se, že je to možná cesta

Reagovat
Mr.Jindros

TOP09 je založená proto, aby pochytala nespokojené voliče ODS. Kdo volí TOP09, volí i ODS.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné. Nicméně se mi líbí jejich postoje k projednávání rozpočtu - ve všech zvyšováních výdajů se vyjádřili negativně. Tím na mě udělali velký dojem

Reagovat
mike.84

věci veřejné !

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ja dam hlas asi ODS. Uz jen pro to, ze nechci, aby byl za viteze Paroubek, ktery by si tim upevnil svoji pozici, pokud by drtive zvitezil.

Reagovat
JarousFCB

menší zlo !

Reagovat
mike.84

ja si naopak myslím že menší zlo je pravě čssd než ods.. ikdyž paroubek a topolanek sou oba prasata tak "program" čssd byl vždycky tak trochu blíž k lidem než agresivní politické "inovace" ods

Reagovat
smazaný uživatel

ČSSD lidi naučila žít na větší životní úrovni, než na kterou si skutečně vydělali. A je potřeba je tomu rychle odnaučit. Jinak přijde doba, kdy další lidi(my, naše děti) budou nuceni žít hluboko pod životní úrovní, na kterou si vydělají. Jinak četl jsi program Věcí veřejných, když už jsi o nich mluvil? Je ještě radikálnější než program ODS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje názory

Reagovat
mike.84

ty prosímtě jdi si koupit další plakat rooneyho a fergusona do pokojíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi to teda natřel. Neobdivuju ani jednoho z nich

Reagovat
Mr.Jindros

ODS je poslední dobou opravdu na zvracení, ta už nemá s pravicí vůbec nic společného. TOP09 samozřejmě není lepší. Zatím uvažuju o Věcech veřejných, každopádně budu volit malou stranu. Chce to změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeňte, že díky většinovým prvkům, posilujete volením malých stran (i když se dostanou do parlamentu) Paroubka. Taky bych volil třeba VV, ale díky tomuto to neudělám.

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht. Před volbama budu fakt rozerván, zda pustit "malou domů" a dát to zase modrým ptákům, nebo to zkusit a dát malým ... (ale nejspíš to fakt zkusím )

Reagovat
j_mrazik

Pokud si tohle řeknou všichni, tak se ta TOP09 nidky nedostane dopředu. A pokud chtějí lidi změnu, tak je prostě volit musí. ODS vcelku zklamání, ČSSD zklamání. Rozum velí volit TOP09, ale ten systém fakt zvýhodní Paroubka, protože je u nás hloupějších a krátkozrakých většina.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co jsem volil v krajských volbách starosty a pak viděl tu spoušť, kterou hlasy mně podobných způsobily, tak jsem si řekl, že už nikdy více.

Reagovat
smazaný uživatel

V TOP09 nevidim nic, co by zmenilo veci k lepsimu. Prijde mi to jako nova ODA. Nezkoumal jsem to jeste, ale nevidim u nich nic skveleho, mimo teda nekolika lidi. Bojim se, aby to nebyli druzi zeleni, kteri budou proste k nicemu. Radsi dam hlas ODS a boji proti Paroubkovi, nez abych riskoval stranu, ktera ma jednoletou tradici. Kdyz uz nejakou mensi stranu, tak nekoho, kdo uz neco udelal.

Reagovat
Mr.Jindros

Rozum volí TOP09 jako změnu? Ve kterém vesmíru?

Reagovat
Mr.Jindros

O tom samozřejmě vím, ale skutečnost je taková, že ODS mě sere úplně stejně jako Paroubek. Mám za to, že současná ODS a ČSSD jsou hodně totožné strany (ač se tak nesnaží tvářit) a dokud budou v současné podobě u moci, bude to v prdeli. S takovým přístupem by se nikdy nic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ODS neměla ve vládě Lidovce a Zelené, změnilo by se hodně. Reformy zdravotnictví, sociálního a důchodového systému, daňové... Všechno je prakticky na papíře, stačí jen najít někoho, kdo to s nima schválí.

Reagovat
Mr.Jindros

Přestože je to dost spekulace, zní jako dobrý argument.Ale - v mých očích to obrovsky sráží neochota přijmout alespoň základní protikorupční opatření, HODNĚ lidí na čelních pozicí, který fakt nesnáším (v čele s tím idiotem Langerem) a tak dále. Zkrátka nevidím ČSSD jako o tolik menší zlo než ODS, což je smutné, ale je to tak. Zkusím volit VV, pokud by to znamenalo vítězství ČSSD, alespoň by ODS dostala facku a něco by se u nich třeba změnilo (i když by asi nastoupil Bém, kterého taky dost nemusím).

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pokud dostane ODS facku a Jirka splní třetinu svých slibů, bude úplně jedno, kdo bude v ODS, nebo jiné straně. Nebude cesty zpět a v prdeli budem hooodně dlouho.

Je třeba si uvědomit, že pokud by platila pravidla z doby před "Topolánkovým batohem", byl by schodek rozpočtu za rok 2009 kolem 500 miliard a to nepočítám ukazatele jako nezaměstnanost a další.

Reagovat
Mr.Jindros

Nechci v žádném případě hájit socany, ale zkrátka si nemyslím, že to, co si napsal o výhledu, je pravda. I socani chtějí euro, mají plán a moc dobře vědí, že kdyby dovedli tuhle zemi k bankrotu, dost dlouho by pak měli preference zatraceně nízko. Ta otázka rozpočtu je dnes příliš ožehavá a propíraná, než aby si jí i oni troufli ignorovat. Jinak jak to tak vypadá, jednobarevná vláda s tichou podporu komančů je asi řešením řekl bych s nejmenším kurzem. Já bych si to pohádkově maloval tak, že by většinu mohla vytvořit ODS, TOP a VV, přičemž VV by vydíračskou taktikou donutili prosadit alespoň nějaká protikorupční opatření, ale to spíš bude velká koalice.

Reagovat
smazaný uživatel

já zase nechci nijak shazovat tvůj argument, ale v souvislosti s Eurem se mluví o roce 2016 - 2017 a to je na socany hrozně daleko. Takhle dopředu oni už neuvažují, to zaprvé a zadruhé - ikdyby uvažovali, tak mandát příští vlády skončí (pokud nebudou předčasné volby) 2014, takže Jirka ví, že ikdyby to podělal úplně, tak za jeho vlády Euro nebude určitě ...

Reagovat
Mr.Jindros

Snížit deficit pod 3% se musí dva roky před přijetím. A do budoucnosti (ČR) neuvažuje v současné době žádná (parlamentní) strana, i když některé se snaží tak tvářit. Samozřejmě že uvažují o tom, jestli budou v politice i za pět let. A jestli tam chtějí být i za pět let (alespoň v co největší podobě) tak nemůžou přivést zemi do bankrotu v situaci, kdy je rozpočet tak mediálně propíraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesněji... Snížit deficit (mimo jiné podmínky) pod 3 % HDP se může podařit nejdřív v roce 2011. Pak je třeba být minimálně 2 roky v systému ERM - II, což v podstatě znamená, že koruna musí být zafixována v určitémrozmezí, ze kterého nesmí vypadnout. Pokud vypadne, začínají nové 2 roky. S naší lítací korunou to klidně může být okolo pěti let. Znamená to, že nejoptimističtější varianta je rok 2015. Já ale slyšel někoho s ČSSD, jak mluvil o roce 2013, protože budeme tlačit na EU, aby nám udělila výjímku a mluvil tak, jako bychom ji už měli.

Reagovat
smazaný uživatel

2013? Kravina. Ani ČSSD neprojde úplně všechno

2016 - 2017 jsou nejbližší reálné termíny. Já očekávám spíš později než dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková poznámka. Po tom co jsme minulý rok v EU předvedli nás s nějakýma vyjímkama pošlou k šípku

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že si nemyslím, že jsme předsednictví EU nepodělali. Dokonce bych řekl, že jsem byli v první fázi opravdu úspěšní. Dle zpravodaje ve Francii jsme dokonce byli i tam (a že nás tam sakra neměli rádi) v médiích bodovali. Nicméně pak přišel Paroubek se svou akcí "svrhněme vládu a pak se něco stane" a šlo to do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

V první fázi ano.. pád vlády v polovině předsednictví nás poškodil hodně, ale mnohem horší byla situace kolem Klause a Lisabonské smlouvy. Teď se na nás v Bruselu dívají hodně skrz prsty a na nějaké úhybné manévry či ústupky můžem v blízké budoucnosti zapomenout..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni samozřejmě nepotřebují nikoho, kdo má vlastní názor. Klaus to udělal moooc hezky. Udrželi jsme si suverenitu ve velmi důležitých věcech.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké mít vlastní názor, ale ne když tím poškozuješ svoji zemi.. nemyslím že by pro nás ten starý ješita něco vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti tobě, ale proč by poškozoval zájmy země. On byl zvolen do funkce (nic na tom nemění to, že nepřímo), kde měl rozhodnout o budoucím fungování a on už dlouhodobě dával najevo, jak rozhodout chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si piš, že vyhrál. A nejde jen o dekrety...

Reagovat
smazaný uživatel

A o co ještě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vlastní sociální politiku. Proč myslíš, že se hned hystericky ozvali odboráři?

Reagovat
smazaný uživatel

já naopak Klause podporoval. Vydržel na svých pozicích euroskeptika až do konce.

Že nás to v očích Evropy očernilo? To svědčí spíše o tom, jak málo demokratická EU je (ač to o sobě spíš asi ani neví)´, když si jeden její člen nemůže ani rozmyslet, zda je pro něj prospěšné přijetí dokumentu, který řeší další fungování celé organizace ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o něco trošku jiného.. Klaus zbytečně provokoval celou Evropu, která nervozně čekala na schválení smlouvy a předem bylo jasné, že s tím stejně nic neudělá. U nás to vypadá jako hrdinný boj Davida s Goliášem a možná mu to připsalo na domácí scéně politické body. Ovšem v Evropě ted budeme tak trošku otloukánky.. a to je asi tak vše, moc rád bych si tu s váma plkal dál, ale musim do školy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, co jsme předvedli nebo nepředvedli. By byli blázni, kdyby dávali výjímky komukoli. Se podívej na Řecko, kvůli kterému bude plakat celá Eurozóna.Naopak by bylo logické, aby se kritéria zpřísnila. Když se na to tak dívám, vůbec bych se nedivil, kdyby bylo Euro "zrušeno" ještě, než se k němu připojíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Euro zrušeno nebude, tím jsem si celkem jistý. Jinak s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Nechme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušeno nebude, to ne, ale ostatní státy se vrátí ke svým měnám a Euro bude na úrovni ECU.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá varianta. Já samozřejmě v podobném světle vidím celou "Evropu". Pořád si myslím, že v Evropě je dost protichůdných názorů a bude to způsobovat pnutí. Francie si dělá čáku na hlavního hráče EU, jenže stejné ambice maj i roztažní Němci, kteří dohnali tento cíl minulé století už dvakrát do krajnosti ..., Polsko je s počtem svých obyvatel taky menším hráčem, než by si představovalo a můžu pokračovat. Prostě si myslím, že EU by měla být spíše obchodní zónou, která by konkurovala USA, Japonsku a teď i Číně. Společná politika v dalších oblastech je neprůchodná. Toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné jen pokud se sjednotí opravdu všechno. Všechno se bude řídit z jednoho centra. Protože pokud ne, není možné současný stav, včetně Eura, udržet.

Reagovat
j_mrazik

Ty chceš momentálně euro, když vidíš, jak letí kvůli Řecku dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

jako účetní ti můžu říct, že s EUREM bych měl o dost práce míň

Reagovat
j_mrazik

Já na začátku neskutečně moc a pak míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Chraň Pánbůh...

Reagovat
smazaný uživatel

Politika je odrazem spolecnosti, mas tu proste dost lidi, kteri mysli na to, co se stane letos, za rok, za pet let. A to je vse. Malokoho zajima, jak to bude vypadat o dve generace pozdeji. Proto taky neni CSSD na smetisti dejin, proto neni zadna politicka stranas programem do budoucna. Vsichni planuji na nejblizsi roky. Ale to neni jejich vina, oni jen splnuji to, co jejich volici ocekavaji.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas. Strany nabízejí, co lidi chtějí (ČSSD je v tomhle o tři parníky před ostatními) a lidi slyší na zvyšování mateřské nebo důchodu, ale nezajímá je, kde se na to vezme, popř., že je to vlastně zbytečné v době deflace a krize ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě ten rozdíl mezi ODS a ČSSD... ČSSD jde blíže k těm "normálním" lidem což naopak ODS je spíše proty bohatší vrstvy obyvatelstva + podnikatelé...

Je jasné, že když se navýší mateřská a důchody, podnikatelé se budou bouřit, jelikož jim se zvýši daně...

Nikdy se nemůžeš zavděčit všem...

Reagovat
mike.84

a nejhorší je že tto maličké zrnko politiků, kteří fakt za něco stojí sou rozseti celým politickým spektrem. neda se svitit, politika u nas nikdy nebude na takové urovni jako ve švedsku (spokojenost s politikou - ne s vladou - ale celou politickou okolo 72 % ) .. jiný kraj jiný mrav a češi kteří sou u moci jenom hrabou.. a vůbec nejhorší je že vedle paroubka je další svině i topolanek. vemte si takového špidlu.to je podle mě hovado které zametlo pod koberec beztak nějaky zločin (daně, uplatky) a kde je dneska a za jake prachy ... bursík šel do vlady podle mě jako čeestnej chlap a ted je zněho tež dost "špatny" politik.změnil se hodně. nechci se dočkat že čmfs bude spolupracovat s vládou

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Bursíkem jsi úplně vedle. Zelení jsou největší svinstvo...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Komunisti jsou horší , jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu komunisty jako to, co tady bylo před rokem 1989. Program současných je sice běs, ale věř, že Zelení jsou to největší svinstvo. Sice ne programem(žádný taky nemají), ale tím co dělají.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky věc názoru... Tohle to tvrdí ti, kteří komunismus nezažili a znají ho pouze z doslechu (nechc itvrdit, že to jsi ty). je jasné, že komunisté už se teď do čela vlády nedostanou, ale rozhodně by to nebylo jako dříve...

Jen se tě chci tedy zeptat, když byli nejhorší komunisté tak čím?

Reagovat
smazaný uživatel

Komanče jsem zažil málo , 8 let života .Nebudu ti vypisovat co tehdy bylo a nebylo . Všichni to znají nazpaměť . Nemyslel jsem bývalé , ale současné . To že se hrdě hlásí k r 1948 je sice smutné , ale hážu na to zatím bobek . Vadí mě jejich populismus , který je ze všech stran nejradikálnější . Pokud skutečně vytvoří ( a asi jo ) s ČSSD koalici a prosadí 20 % toho co hlásají poznáme to brzo všichni .

Reagovat
mike.84

bursík a zelení sou dva pojmy .. tobě přijde bursík jako stále ten nezavislý politk který šel do politiky se svou vizí ? mě už tak nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Bursík šel do politiky s jasnou vizí, kolik si stihne nakrást. A tuto vizi bez debat splnil (stejně jako stovky jeho známých). Zneužil k tomu otázky kolem životního prostředí, na které mu před čtyřmi lety lidi skočili. Teď už na tyhle hovadiny neskočí nikomu.

Reagovat
Tsigi

Teď byl v MF seznam společností, do kterých si skrz dotace Zelení posílali prachy a poměrně dlouhej seznámek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bylo jenom na Ministerstvu školství. Věř, že to jsou jenom finťáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
PJ

Hmm, teď abych dal Herbagemu preventivně ban, protože ten až na tuhle debatu kápne, tak strhne klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna to udelat na novinkach "Diskuze zrusena pro mozne pretizeni serveru Herbagem"

Reagovat
smazaný uživatel

sákra, možná jsem vypustil Džina z lahve ...

Reagovat
j_mrazik

Dobře jsi udělal. Kdo se má pořád bavit o Scholesovo precizním zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól byl prostě ... parádní. Když jsem viděl, jak se mohutně napřáhnul a pak mu to propadlo na druhou nohu, od které do tyčky a do brány, tak jsem se od srdce zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne...

Reagovat
Tsigi

Jirko, neser, já se nesmál

Reagovat
Josifek

JJ, já moc taky ne, když jsem to v sestřihu viděl. Fandil jsem mírně AC a když prostě anglickej týmům proti Italům přeje i to haluzoidní štěstí, tak to se potom těžko vyhrává...

Reagovat
smazaný uživatel

MU má podobné štěstí letos opravdu plnou nůši. Pokud jsem dobře počítal, tak si jeho soupeři v lize dali už 10 (!!!) vlastních gólů. Takovou produkci jsem ještě u žádného týmu nikdy nezpozoroval

Reagovat
smazaný uživatel

jen dodám, že MU má letos nastřílených 62 gólů, takže vlastní góly soupeře tvoří 16 % jeho gólové produkce. To je (pro mě) naprosto neuvěřitelné. Každý sedmý gól je vlastní

Reagovat
j_mrazik

Ale většina z nich byly "záchranné skluzy", kdyby to tam nedal ten bek, tak za ní byl vždy útočník, který by dával do prázdný. Ale statistika moc zajímavá, na to si ty potrpíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, začal jsem to počítat cca když byly ty góly 4 a teď už je jich deset. Nakonci ligy byste tímhle tempem mohli mít druhého nejlepšího střelce soupeřovy obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Mrázik nefandí MU a momentálne je to tak, po Rooneym je najlepší strelec súperova obrana, skutočných vlastňákov však bolo len zopár. Sfleku si spomínam len na dva - Diaby a Wilson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě bylo putna, kdo vyhraje. U tohohle dvojmače mi to bylo fakt jedno. Proto jsem se zasmál fakt dost.

PS: též by ses zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc rovnou neusporadat v ten samy rok i olympiadu a MS v hokeji?

My tezko uzivime jeden stadion pro tricet tisic lidi... Na EURO budeme potrebovat takove stadiony minimalne 3+jeden 50 000 pro finale.

Reagovat
mike.84

jirka "kdo z vas to má" paroubek je pro smích v celé sněmovně kvůli svým návrhům, které vůbec nesouvisí s jeho oborem (finance nebo trestní pravo) a ted se sere i do věcí, kterou má ráda většina našeho státu - sport... to je fakt v prdeli.... at tahne do pr****. myslím že po euru v polsku a na ukrajině budou mít hlavouni v UEFĚ dost "zastaralých" pořadajících zemí... proč chceme pořádat euro když nemáme zkušenost s pořádaním finálových bojů nějakých pohárů (liga mistrů asi nereálná, ale třeba evropská liga v praze nebo tak) a to se mi zda tež celkem neprůchodná možnost a zbožné přání.. a kdo si pamatuje jak sme jako čr měli pořádat MS v hokeji 2003 a kvůli dementním obstrukcím vlady se sazkou sme to museli o rok odložit ... ostuda v celé IIHF, něco podobneho by se beztak stalo i v tomto případě

Reagovat
smazaný uživatel

Paroprase chce být hlavně vidět a chce být vidět v oborech, které lidi zajímají. Že je tenhle projekt buď neproveditelný nebo nászničující (viz. Sazkaaréna, viz. MS v Liberci ...) ví i on (teda snad), ale dá lidem naději, nakrmí kecama davy a ty ho za to budou milovat. O nic jiného mu nejde.

Reagovat
mike.84

no však jo , politik jako takový se dívá pouze na své preference a je mu jedno zda mu k jejich zvyšení pomuže spoluprace s čmfs nebo navštěva zanedbaných porodnic.. do takového velkeho projektu to chce podle mě pouze 2 "skupiny" lidí. a) ti co do toho dají srdce, b) ti kteří s tím mají zkušenosti a je to jejich obor...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proc by to melo dopadnout tragicky.

Pokud se v tom nebudou hrabat odbornici jako Vizek, tak to pujde dobre. Jinak to bude stejny krach jako s Neumanovou, ktera si ceny strilela od boku podle toho, jak to stoji normalne ve vyrazne drazsich zemich. Potrebujes tam lidi, kteri jsou v tomhle zbehli - zakladem project management, zajistit si lidi ze zahranici, kteri maji s podobnymi turnaji zkusenost. Nebo vyuzit zkusenosti z hokejoveho MS. Zaklady jsou podobne, co se tyka organizace.

Navic tady mas jistotu, ze budes mit vzdy vyprodano, takze nejake zisky urcite budou.

Reagovat
smazaný uživatel

talkersi, jinak, než tragicky, to u nás nedopadne. Já v tom systému žiju a vím, jak se při zakázkách krade. Dokážu si představit, jak ohromné sumy (většinou ze státního rozpočtu) by zůstaly za nehtama developerů a různých lobistů a stykystů

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikam, muselo by to jit do rukou schopnym lidem, musela by byt okamzita kontrola a lide by museli nest nasledky. Ne jako Neumanova, ktera se tvari, ze tech 80 milionu, ktere zustaly dluhem po MS v Liberci s ni vubec nesouvisi a ona se je nesnazi resit.

Asi znim jako idealista a snilek, ale pokud by vedeni fotbalu a politikove chteli, tak by fakt to EURO jit mohlo a mohlo by byt fantasticke. Sice by to bylo prodelecne, meli bychom zbytecne nekolik obrovskych stadionu, ale verim, ze ostuda by v takove situaci nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé jsem zaslechl, že se dluhy v Liberci už dostaly nad 100 mega a dál rostou ...

Ale k věci - ano, než jsem začal dělat ve firmě, která se (alespoň částečně) chová jako developer, tak jsem měl taky ideály, že by se pomocí schopných lidí dalo něco vybudovat, ale opravdu je to prolezlé a berou všichni, dokonce (v té době) druhá největší stavební firma (mimochodem nadnárodní ...) u nás chtěla po nás "všimné", když nám dá zakázku na opravu mostu na dálnici. Je to fakt všude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlada do toho uz nejakych 150 mil dala tusim na umazani dluhu a pred dvemi tydny jsem cetl, ze dluhy jsou pres 80 mil. Pokud jsou dnes 100 mil, tak Neumanova asi pujcovala u UniCredit nebo kde...

Reagovat
smazaný uživatel

pořádat MS v lyžování přes HomeCredit můžeme jen my tady ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak banky vedely, ze ji nema smysl pujcovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pripomina mi to video "aktualni financni krize", jsou tam 2 britsti komikove, jmena jsem zapomnel... Ten konec me rozsekal a celkem pasuje k tomu, o cem se bavime...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idealista a snílek...

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi, že by se něco takového u nás někdy stalo?

Reagovat
mike.84

dopadlo by to tragicky nebo minimalně ten pruběh by byl tragickej. vem si vystavbu silnic a dalnic jak ted probíha. jedna dalnice za 15 let malem.. a ted si vem vybudovat celou infrastrukturu pro ME.. ok praha je možna z časti nebo z většiny vyřešena ale třeba teplice popř.jiné město .. ? to by naši skvělí politici museli už TEĎ začit řešit. což nezačnou ani nahodou. ja osobně euro ani jako platidlo ani jako mistrovství u nás nechcu. ne v takové situace jaká u nas panuje

Reagovat
smazaný uživatel

Praha potrebuje male upravy, dalsi stadiony Ostrava, Brno... Pokud nebude stadion v centru, ale v okrajove casti, tak se da nadherne vytvorit prostredi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne nebudu se hadat, za pul hodiny se musim zbalit a ceka me neco kolem 40hodin v buse a vlaku... Mejte se...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Paroubek, a je mi hned po ránu na blití

Reagovat
Tsigi

Jirko, proč rovnou nevyhlásíš dobytí vesmíru ?

Reagovat
vladis271

Prečo nie? Do 3-4 rokov bude hotová Aréna Antona Malatinského ( síce kapacita 18 000, ale videl som plány a vyzerá to fakt dobre ) a národný štadión Petra Dubovského. Česká strana je pripravená už teraz. Sme dvojnásobný vicemajstri sveta, majstri Európy, je našou povinnosťou usporiadať toto podujatie

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze na EURO potrebujes stadiony 30+ tusim... Takze Anton ti je k nicemu...

Reagovat
smazaný uživatel

když Jirka řekne, že se tam těch 30 tisíc vejde, tak se tam těch 30 tisíc fakt vejde. On umí divy

Reagovat
vladis271

S Antonom opatrne. V Československej histórii by sme ťažko našli kvalitnejšieho trénera.

Osobne považujem Toni-báčiho za slovenského Shanklyho

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale potom Bůh s náma

Reagovat
PJ

Ze vyzera fakt dobre nemeni nic na tom, ze kapacita 18 tisic je pro Euro nedostacujici, minimum je 30 tisic. A ceska strana je pripravena? Mozna mame stadiony na vyssi urovni nez vy, ale vyhovujici taky ani jeden... A predstava, jak se pro Euro vyuziva tankodrom D1, ta nevim jestli je spis k placi, nebo k smichu :)

Reagovat
vladis271

Tak to som nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Jirka přesvědčí UËFu, že se zápasy ME budou moci hrát na loukách, tak proč ne.......

Reagovat
Tsigi

ten jim slíbí, že postaví 4 Wembley až pak bude pozdě cukonout, tak se to bude hrát na loukách

Reagovat
j_mrazik

Není náhodou moderním trendem komornost?

Reagovat
Tsigi

Jirkovo heslo : Kdopak z vás to má ?, se mi moc komorní nezdá

Reagovat
j_mrazik

Já myslel ty pole. Ale já fakt nechápu, jak může být ten chlap tak arogantní. Buď musí mít velkou výbavu, nebo fakt nevím, co mu to ego nahání.

Reagovat
Josifek

Achjo, Paroubek pokračuje ve svém podbízivém programu. Na pořádání EURA tu nemáme dostatečně kvalitní zázemí a stavět v naší zemičce stadiony pro nějakých 20-30 tisíc lidí, což bych si pro akci jakou je EURO představoval jako minimální kapacitu, je nesmyslná zbytečnost. Holt když někdo tak silně prahne po moci (aby mohl věřějně ukájet své arogantní ego), je schopen asi čehokoli.

Reagovat
Josifek

No teď tu čtu, že minimální kapacita stadionu pro EURO je 30 000, tak tím spíš je to blbost, něco takového stavět. Ale to Jirku a většinu socánů prostě nezajímá, je potřeba udržet si voliče líbivým chytlavým programem a po nás? Klidně potopa

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby přiletěli marťani, budu to EURO pořádat s nimi !

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodte volit jedine tak ukazete politikum svou nespokojenost s jejich vladnutim a jednou se dockame, ze k volbam prijde tak malo lidi, ze volby proste budou neplatne. Jedina a nenasilna cesta ke zmene v nasem korupci prohnilem state.

Reagovat
j_mrazik

Nebudu na tebe sprostý, Nebudu na tebe sprostý, Nebudu na tebe sprostý.... to si děláš pr..! Tohle nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by tohle udělali všichni, tak by voby vyhráli komunisti s (mým odhadem) 80ti procenty hlasů ...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti mám odpovědět na tenhle názor primitiva, abych nedostal ban?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si dal volte ty blbce a doufejte, ze se neco zmeni v lepsi zitrky ae pak nebrecte ze to stoji za hovno, kdyzste si to zpiskali sami.

Lepsi primitiv, ktery ma svou hlavu nez z propagovany sasci, kteri poslouchaji jak hloupe ovce co se jim prikaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Problem je v tom, ze dokud ten hlas mas, tak i tim, ze k volbam nejdes, jejich prubeh ovlivnujes. Jsou strany, ktery proste vzdycky ty potrebny hlasy mit budou a jak uz se v historii hodnekrat ukazalo, konci to pak s podobnym pristupem spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak pokud nebude 80% ucast u voleb sou volby neplatne o to tu de a to je to proc sem to napsal abyste nechodili k volbam. Ted kdyz mame urednickou vladu de krasne videt ze my ty politiky nepotrebujem ae oni nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

80%

Reagovat
smazaný uživatel

poslední volby do evr. parlamentu byla účast u nás 25 % (-3 % oproti minulým), na Slovensku 20 %, v Litvě dokonce 16 % a volby platily ....

Neúčastí politikům neublížíš, neboj. Oni si budou rozdělovat stále těch svým 100 % hlasů, ať bude účast stoprocentní nebo třeba jedn desetinová

Reagovat
smazaný uživatel

svých

Reagovat
Sosi

kecy jak sviň

Reagovat
kubys

80%

Reagovat
smazaný uživatel

já budu volit Dělnickou stranu a mám klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nebudeš ještě hodně dlouho volit nikoho...

Reagovat
j_mrazik

Papíry na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ze k vam na zakladku se bude chodit volit jeste neznamena, ze budes moct i ty :) maximalne si tak uzijes den volna..

Reagovat
smazaný uživatel

základku mám dávno za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

to se nemáš, čím chlubit

Reagovat
Sosi

chlapče, tu budeš mít po dnešku rozpuštěnou

Reagovat
smazaný uživatel

já vím jakmile má někdo jiný názor okamžite ho rozpustí...tomu se říká demokracie

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně o tom nic nevíš a tvůj názor je vskutku dětinský..

Reagovat
Josifek

Dneska jsem četl, že ta chmraď nenávistivých štváčů byla rozpuštěna

Reagovat
Josifek

*chamraď

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
fantomas

Ničemu to nepomůže.

Reagovat
$dolar$

Jediny rozumny reseni soucasne politicke situace je nevolit velke strany ( ODS+CSSD) a naopak si vybrat nejakou malou stranu ktera by vam vyhovovala svym programem. Problem ovsem je, ze aby to k necemu bylo, tak by se takto muselo rozhodnout obrovske mnozstvi lidi, ale k tomu nedojde, protoze velke strany zastrasuji obcany ze sve hlasy vyhodi do kanalu, pokud nezvoli je a ze je lepsi volit mensi zlo... Ovsem mensi zlo neexistuje, v soucasne situaci je ODS naprosto stejne zlo jako CSSD a tudiz radsi splachnu svuj hlas do zachoda, nez abych volil nekoho z tehle 2 stran... A jinak budu volit SSO - Stranu Svobodnych Obcanu a budu mit alespon dobry pocit

Reagovat
mike.84

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
$dolar$

Vubec ne, nejlepsi reseni je spise opacne a to vstoupit do politiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

taková bezcharakterní svině, která si hrabe pro sebe a lidi kolem aby žebrali, nejsem

Reagovat
$dolar$

A proto bys prave mel vstoupit do politiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
mike.84

přesně jak říkaš.. to prostředí, každodenní natlak typu "dělej podpoř nas nebo uvidiš následky" .. to je to co z tebe uděla hajzla proto podle mě se to nedá ustát. a podle mě "dobrý" člověk do politiky by šel jen ten který by byl finančně zabezpečenej.. protože at se nam to libi nebo ne, stejně my "obyčejní" o tom tlachame ale 99% z nas neví co politika obnaší (uvnitř) atd atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je opravdu hnus.. ale ještě horší je, že jsou lidi, co mu na to skočí..

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidím tak se tu bavíte více o politice než o fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Bém a Olympiáda, Paroubek a Euro... s čím příjdou černop*delníci? Rallye Praha-Vatikán?

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

OT

sorry za hokejové tema ale když je ta olympiada.. no co říkáte, mega dobré brusle ne ?

http://www.sport.cz/zoh/perlicky/164446-oveckinova-vystraha-pro-soupere-brusle-s-rozzurenymi-oveckami.html

Reagovat
Liquid

Otázka pro nějakého redakčního : Proč se zde nechá příspěvek od Jiřího fcb co zde nazývá konrétně politika sviní a staligrad nazývá dokonce souhrně politiky kretény a mě dáte BAN za slovo negramotný mířeno na stalingrade v neděli, řešil sem to přes formulář, odpovědi se mi nedostalo, proč za slovo negramotný jsem pokutován, a jiní si zde mohou urážet kohokoliv i mě viz. bianconero v článku u posledního článku u Nedvěda a těm příspěvek smazán není a určitě nejsou nijak postiženi.

Reagovat
PJ

Pokud se nepletu, tak ty jsi nedostal ban za jedno slovo, ale za neustale se opakujici urazky a provokace...

Reagovat
Kily

už se to tu rozebíralo několikrát, tak to zopakuji ještě jednou - eurofotbal nemá žádného cenzora, který by zde sledoval příspěvek od příspěvku, je to jenom dobrá vůle několika lidí, kteří se sem občas podívají a smažou, co sem nepatří, to je důvod toho, proč jsou zde pořád dva tebou zmíněné příspěvky. Co se tvého banu týče, tak ti měl naznačit cosi ve smyslu, že tvoje chování není zrovna ideální. Rozhodně to od tebe nebylo poprvé, pravidelně se tady do stalingrada navážíš a vyvoláváš naprosto zbytečné hádky, o které zde nemá nikdo zájem. Tím netvrdím, že ban nemůže dostat rovněž on

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad ze si jeho ...... vsimla i redakce, protoze jeho nazory jsou opravdu na "urovni" a presne jak rikate vy snazi se vylozene provokovat, jeho trapne navazeni do nedveda potom nemuze ocekavat normalni reakce to same kdyz neustale pise ..... o sparte a o jinych vecech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, poslal jsem tě do řitě, za tvé tupé názory a co je na tom? Je to vulgární či sprosté slovo? Není. Ano, je to urážka, ale je to to samé, jako kdyby ti někdo řekl jdi do háje

Reagovat
smazaný uživatel

U liquida je to normalni, mas u me plusove body....Vetsiho ..... jsem tady dlouho nevidel.Jsem rad ze nejsem sam Jinak s tema jeho nazory o Nedvedovi je to opravdu vrchol ale bude nas jeste takovy ...... vzrusovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Pavel sportovním vzorem a když se do něho naváží, tak mě to přirozeně vytáčí. Takže Liquidovi poznámky jsem nemohl nechat jen tak ... Je sice lepší takové lidi ignorovat, ale pohár trpělivosti taky jednou za čas přeteče

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak u Pavla se netoleruje nic,Pavel mel snovou karieru,vse si vydrel tam neni nic negativniho co bych nasel na jeho kariere absolutne nic,,,,Proste vzor pro vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

me se zda ze kazdej politik toho naslibuje a pak kdyz ho dosadej tak je vsechno furt stejny ( jestli ne teda horsi ) . jinak euro u nas by se mi libylo. jenze nevim co se stadionama a hlavne pak po tom turnaji, kdyz je nenaplnime

Reagovat
smazaný uživatel

At si skoci do smenarny

Reagovat
smazaný uživatel

No fajn, ale když už pořádný stadión, tak bez běžecké dráhy!!Nevíte jak to bude v Ově jestli tam bude běžecká dráha?

Reagovat
Amos

Paroubek ... to je ale ho*ado.. nechtěl by i MS hokeje? ... bože , strana Pí je nej ...

Ne , teď vážně , sice až za rok , ale volit budu TOP09 , Schwarzenberg už peníze má a není tam kvůli tomu , aby si nakradl , ale aby tam něco udělal , narozdíl od Topolánka s Paroubkem.

Reagovat
božský John

Já bejt Jiřikem,tak bych se toho nebál a rovnou tady udělal MS ve fotbale ....a srát na Slováky..uděláme si to hezky pěkně sami

P.S. Zajímavá diskuse,ještě že nemam takový nervy s tim, koho jít volit...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši postavte halu na rychlobruslení, ať po Martině není tak velká díra... A můžete klidně pořádat i MS (v rychlobruslení),

Reagovat
smazaný uživatel

hala pro tři závodnice?OK,pokud to bude za soukromé peníze proč ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu vedle. Podle toho, co jsem cetl, ma to byt hala, ve ktere bude dve hokejova hriste a jedna rychlobruslařská dráha. A nezaslouzila by si to dvojnasobna sportovkyne roku? Vzdyt je to ostuda, o to hezci ale bylo to zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu řada lidí nepochopí, protože nedokážou jít za hranice fotbalu či hokeje. Úspěch českých sportovců berou a cítí se být vlastenci, ale jak příjde řeč na to, že by ten onen olympijský vítěz, v případě Martiny, měl dostat konečně za své úspěchy a tvrdou práci odměnu a podporu směrem výstavby stadionu, to už jim není po chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jak to rikal Novak. Prejedou hranice a vsude je uctivaji, jen tady na ne pres prsty hledi vlastni svaz. Problem te haly neni postavit, to postavi uz kdekdo, nejhorsi je ukocirovat jeji provoz. Mj. Martina mela moznost jit reprezentovat Kazachstan za velkou halu a velke penize, nesla. My jsme se ji odvdecili jak? Ani tu halu ji nechceme doprat. Takto bude muset jezdit do zahranici, protoze na rybnik uz ji nikdo kvuli stylu nepusti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Už teď vlastně trénovala v Německu a jak si jí tam váží, pro to co umí. Toho se v Česku směrem ke sportovcům člověk zřídka kdy dočká, pokud nejde o hokej, vyjímečně fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych pridal ze neni sama, staci vzit takovou Zahrobskou. Ted se dari Brezinovi, ten ma moznost trenovat ve skvelych halach a presto neni na medaili. Sablikova je spolecne s Novakem u nas strasne nedocenena.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, zaslepenost hokejem a fotbalem převládá. A je jedno, že Martina získala zlato nebo třeba ještě další získá, navíc z OH, že je dvojnásobnou nejlepší sportovkyní republiky a že je mistriní světa. Moc lidí si neuvědomuje, že díky jejím úspěchům a vybudování stadionu by mohl tento sport získat na popularitě a vychovat další mladé talenty. A to platí i v dalších sportech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, hokej a fotbal tady maji tradici, rychlobrusleni skoro ne, mame 70 rychlobruslaru, coz je nekolikrat mene nez fotbalistu a hokejistu. I kdyz pokud mas cloveka, co dokaze delat talenty jako Bata boty, je skoda nepostavit a neprovozovat mu halu, dokud to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, tradice je, ale ta tradice taky nějak vznikla a dalo se jí prostor. A jestliže se tu ukázalo, že i na českém rybníce může vyrůst taková sportovkyně jako Martina, tak proč ty peníze neinvestovat že? Navíc český hokej i fotbal upadají, zvlášť v té mládeži, ale všichni se ujišťují, že příjdou zase dobré roky. Ale proč nezkusit to, co zrovna jde na odbyt a co se ve světě cení.

Reagovat
smazaný uživatel

95% příspěvků je mimo fotbal a bez tak to tady zůstává občas mi tu nad tím zůstává rozum stát, fakt že jo

Reagovat
PJ

Tak tenhle clanek zrovna je taky dost o politice, tak neni duvod to mazat, dokud je to v mezich slusnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, ale ať tě pak třeba někdo nebere za slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jyrka tuhle říkal že ČSSD dostane zemi mezi nejvyspělejší v EU-být vámi neberu ho na lehkou váhu

Reagovat
PJ

DominikH zase řikal, že když zvedneme počet účastníků Gambrinus ligy na dvacet, tak jsme do pěti let na úrovni Anglie a Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak DominikH je taky dobrý expert

Reagovat
Kepy_FCB

Nejvyšší český sovět soudruh Paroubek zahájil volební kampaň u sport. veřejnosti.

Reagovat
Kepy_FCB

Bobošíková olé!

Jinak TOP09 není špatná až na to placené zdravotnictví a retardovaného knížepána včele.

Reagovat
centos

Kníže je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha

Reagovat
fantomas

200. pro pravici!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele