Parolo netuší, zda v Laziu po prodloužení smlouvy ukončí i kariéru

20.10.2016, 21:26
Aktuality
V římském Laziu se budou i nadále spoléhat na služby Marca Parola. Italský záložník v lednu oslaví své 32. narozeniny a včera s klubem uzavřel novou smlouvu platnou do června 2020. Pro tuto chvíli ovšem netuší, zda na sobě dres Biancocelesti bude mít i v posledním soutěžním utkání kariéry...

Parolo přišel do hlavního města Itálie v červenci 2014 za pět a půl milionu eur z Parmy a okamžitě si získal místo v základní sestavě. Důvěru v něho neměli pouze trenéři Lazia, ale rovněž kormidelníci italského národního týmu, pozvánky mu pravidelně zasílal Antonio Conte a Parolo si místo v reprezentaci udržel i po letním nástupu Giampeira Ventury.

"Nevím, jestli to znamená, že zde ukončím kariéru. Říkám to jednoduše, jelikož netuším, kdy s fotbalem skončím a jak dlouho budu moci běhat, případně jak dlouho mě to bude bavit. Každopádně mám radost, čeho jsme dosáhli bez nějakého tlaku," nechal se slyšet Parolo.

"S prezidentem (Claudiem Lotitem) jsem o tom mluvil už v květnu. K dohodě jsme dospěli rychle, jsem spokojen a děkuji klubu a prezidentovi. To, co se nám povedlo v průběhu uplynulých let, mi dovolilo cestovat na mistrovství Evropy, zažít si překrásnou zkušenost a odehrát několik dobrých sezon. Teď jsem vyspělejším hráčem a doufám, že budu schopen pomoci mladým, aby dosáhli svých velkých cílů," věří italský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (27)

Přidat komentář
Pipo123

Do roku 2020

Reagovat
Airus

http://www.101greatgoals.com/news/paulo-dybala-reveals-juventus-rejected-massive-offer-barcelona-calcio-mercato/

Dybala se pravděpodobně zapíše do naší historie pořádně tučným písmem

Reagovat
Furia Ceca

Nepředbíhal bych, zvlášť po zkušenostech s Vidalem a Pogbou.

Reagovat
Airus

U toho Pogby to nevidím tak zle, protože v tom měl prsty především Raiola. Vidal se nahradil dobře, takže tam nás bota netlačila.

Ale Paulita si budu držet naději a nebudu házet flintu do žita. Stačí další větší úspěch v LM a nebude důvod k odchodu

Reagovat
Furia Ceca

Dokud neudržíme Vidaly a Pogby v klubu, tak se nikdy nestaneme absolutní špičkou, takže další Pogbové a Vidalové budou vždycky mít důvody k odchodu. Je to začarovanej kruh.

Na druhou stranu, když u nás Higuaín bere 7,5 mega, což byl ještě před rokem u nás pro hráče naprosto nereálnej plat, tak doufám, že za pár let u nás budou brát hráči takový peníze, že z finančního hlediska nebudou mít důvod od nás odcházet.

Reagovat
Airus

tak tak

Reagovat
Furia Ceca

AS!

Reagovat
Pipo123

Tak De Vrij v piči na minimálne mesiac, to je docela problém keďže chýba aj Bastos, Lukaku zranil sa aj Radu a do toho je mimo aj Biglia. To som zvedavý ako bude obrana v nasledujúcich zápasoch vyzerať, Lulič, Hoedt, Wallece, Patric ? To sa vraciame do doby kamennej

Reagovat
lucius6

Už to zase začíná...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ten chlapec išiel výkonosťou prudko dole. Pamätám si ho ešte v Reale Madrid. Bol tam špičkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Parolo v Realu Madrid?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

jééžiš, ja som si to pomýlil s Cesenou

Reagovat
Lech

Reagovat
10

ne asi

Reagovat
Furia Ceca

Splýst si Čezénu s Realem

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Alberto Aquilani

to bol Gaetano D´Agostino

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze to nezakriknem. Ale Santon vcera velmi pekne prihral a posledne zapasy ma vobec neserie ako to vedel donedavna. Myslim, ze nabera zdrave sebavedomie.

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA OKIENKO:

Na 2 týždne sú out Perotti s Peresom, čím vzniká slušný problém na beku, kde to bude musieť odtiahnúť Florenzi. Po Palerme doma hráme hlavne 2 zápasy vonku a vieme, jak nám to tam ide. Najmä zápas v Sassuole bude na nervi. Pri absencii Perottiho má veľkú šancu sa znova chytiť Faraon, včera mu to vyšlo parádne, lenže ako naschvál sa zranil aj on a jeho stav je otázny. A aby toho nebolo málo, zranil sa aj Florenzi, takže na pravo bude hrať možno Spalletti.

Austria Black out Wien: Mne sa to napríklad včera celkom páčilo. Klasická chyba Jesusa, ale po nej sme hrali dobre a Viedeň nič nemala, keby nie sme blbí, máme postup skoro vo vrecku, úplné zatmenie. Každopádne, páči sa mi Fazio. Rudiger bude teraz hrať za primaveru, takže snád o také 2 týždne by už mohol nejak naskočiť. Vermaelen už možno ani nežije.

PAREDES, GERSON: Tu vidím isté nedostky. Gerson včera predviedol výborný prvý polčas. Odmakal si to dozadu, super krytie lopty, myšlienka, nahrávka, ale potom v druhom polčase mu chýbal drajv a hral len na istotu. A tá istota je najväčší problém Paredesa. Hrá strašne "placho". Ako, mne sa na jeho futbal dobre kuká, vždy vymslí pár super prihrávok, ale aby bol "nuovo Pizarro" musí hrať inak. Potrbuje zlepčiť pohyb, viac si pýtať lopty a hlavne ten motor v zálohe musí byť on, často tie lopty len posúva, aby to rozohral niekto iný.

ITURBE JE HROZNYYYYYYY

Reagovat
Lech

Dobre napsane, jen ten Gerson mi prisel fajn i v druhem. Porad je doost mladej na to, aby tam zahral jak ostrileny typek. Verim ze Spal by z nich vymackl vic, ale to by museli hrat casteji jak ted co 3.zapas. Jinak Maicona meli jeste letos podrzet, kdyz se Rui zrakvil sotva co prisel. To by ale nesmel skladat kadr skaut.

Reagovat
Pipo123

Já začínam mať pocit že rímske kluby sú prekliate čo sa týka zranených obrancov, to je rok čo rok tá istá pesníčka v tábore AS aj Lazia, tie kluby by mohli mať 150 obrancov a stejne by bolo 178 zranených

Reagovat
Pipo123

148

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to je blbost

Reagovat
Pipo123

Takže na Torino aj bez Milinkoviča, out je De Vrij, Radu, Lukaku, Bastos a Biglia. Podľa posledných správ bude obrana vyzerať Basta, Wallece, Hoedt, Patric. Docela sa obávam že to skončí zle, proti ofenzívne silnému Torinu sa tie absencie môžu negatívne prejaviť

Reagovat
lucius6

Musíme je přestřílet. Ciro bude namotivovanej, tak jim snad šoupne 3 fíky a pak můžem klidně 2 góly dostat.

Reagovat
Pipo123

Stefan de Vrij za sebou má podrobné vyšetření a to nepřineslo dobré zprávy. Nizozemský obránce Lazia si ze včerejšího tréninku odnesl zraněný nárt a vyšetření potvrdilo obavy ze zlomeniny páté zánártní kůstky, fotbalistu nyní čeká zhruba dvouměsíční pauza.

Pýýýýýýýýýýčaaaaaaa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele