PARKOVO ZRANĚNÍ JE VÁŽNĚJŠÍ

16.07.2007, 19:04
Aktuality
Park Ji-Sung neprožívá rozhodně šťastné období. Korejský záložník po operaci kolena jenom v televizi sleduje snažení svých spoluhráčů na Asijském poháru, a to rozhodně není jediná rána. Jeho zranění je hodně vážné a na hřiště se zřejmě vrátí až v roce 2008...

26letý fotbalista přišel již o závěr ligové sezony. Původně se zdálo, že jde o drobné zranění, jenomže Parkovy problémy neustávaly a tak se v dubnu rozhodl pro operaci u známého specialisty Richarda Steadmana. Zpět na trávníky se měl vrátit na začátku nové sezony, tento termín však rozhodně nestihne.

"Nebude k dispozici do prosince nebo ledna. Je to veliké zklamání, ale doufejme, že máme takový tým, který takováto zranění dokáže zakrýt," prohlásil manažer Red Devils Sir Alex Ferguson.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

Hodil by se..bude chybet.. ..alůe mame adekvatni nahrady,ale sam si myslim ze by se po prichodu hargrawese do zakladu nedostal..preju brzke uzdraveni

Reagovat
Radin

Chudák:-((

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem ze by ho hargrawes vytlacil zo zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si Nani s Andersonem zahrajou více, než se původně očekávalo. Parka je škoda, byl výbornou variantou za Ronalda i Giggse.

Reagovat
smazaný uživatel

njn co uz s nim ... doufam ze bude aspon pro jaro bude ready ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele