PARKER ONEMOCNĚL MONONUKLEÓZOU

31.03.2006, 23:19
Aktuality
Nejčernější obavy všech fanoušků Newcastlu se vyplnily. Testy totiž odhalily, že záložník Scott Parker onemocněl mononukleózou a přijde o zbytek sezóny. Oznámil to prozatímní trenér "Strak" Glenn Roeder.

"Má infekční mononukleózu. Právě to bylo potvrzeno," prozradil dnes po poledni dočasný kormidelník Newcastlu Glenn Roeder. "Když se podívám na poslední měsíc se Scottym a na jeho výkony, hrál opravdu dobře, ale během různých period zápasů vypadal absolutně zničeně. Ve skutečnosti myslím, že to byl zápas s Boltonem, jeho prvních patnáct minut, kdy nevypadal jako ten Scott Parker. Dělal jsem to nejlepší pro to dostat z něho to nejlepší a on šel a odehrál vynikající zápas. Co jsme bohužel nevěděli bylo, že byl v první fázi infekční mononukleózy," vzpomínal manažer "Strak" na první dny nemoci svého svěřence.

25letý záložník přišel do Newcastlu před začátkem sezóny z Chelsea za 11 milionů eur. Na své konto si v letošní sezóně připsal 26 ligových startů, o víkendu na hřišti Charltonu, svého bývalého zaměstnavatele, dokonce zaznamenal svou premiérovou trefu za Newcastle. Žádnou další však již nepřidá, jeho nemoc ho vyřadí pro zbytek ročníku a připraví ho i o jeho sen zahrát si na mistrovství světa v Německu.

Přesto že Parkera v nejbližších týdnech nečeká snadné období, o svou fotbalovou budoucnost se rozhodně obávat nemusí. "Fanoušci tady ho milují a vzhledem k tomu, že Alan Shearer ukončí kariéru, myslím, že je vynikajícím kandidátem na to stát se kapitánem Newcastlu," složil Roeder kompliment mladému záložníkovi.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudák, takhle přijít o MS...

Reagovat
smazaný uživatel

A hral naozaj dobre

Reagovat
HOST*Fugas

jj je ho škoda tohle nikomu nepřeju.

Newcastlu bude určitě citelně chybět a navíc MS to nase......

Reagovat
smazaný uživatel

nasere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele