Park Ji-Sung vyhlíží lednový návrat

11.09.2007, 10:08
Aktuality
Reprezentant Jižní Koreje ve službách Manchesteru United, záložník Park Ji-Sung, se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že by byl rád na Nový rok již připraven nastoupit k soutěžnímu utkání. Hráč v květnu podstoupil operaci zraněného kolena a zatím stále pouze rehabilituje. Jeho stav se ale zlepšuje.

Park tedy dosud neodehrál za svůj klub v této sezóně kvůli zranění žádný zápas a jeho přednosti jako houževnatost a bojovnost Manchesteru citelně chybějí. Naposledy za United nastoupil v březnu při vítězném zápase s Blackburnem Rovers, při kterém dokonce skóroval. Poté byl poslán do Spojených států amerických, aby podstoupil operaci kolena. První prognózy mu dokonce nedávali moc šancí na uzdravení do konce sezóny 2007/2008, ale Park nyní tvrdí, že jeho léčba pokračuje velice rychle a že by mohl být fit již na Nový rok. "Věřím v brzké uzdravení. Nerad bych promeškal celou tuto sezónu," řekl Park Ji-Sung. "Moje koleno začíná vypadat lépe a lépe. Uvidíme, kdy se dokážu vrátit."

Přestože je Park nyní dlouhodobě mimo hru, pozoruje pečlivě svoje spoluhráče a prožívá s nimi kždý zápas. Také kvůli tomu tvrdí, že současný kádr Manchesteru United má na to, aby obhájil titul v Premier League. "Jsem přesvědčen, že jsme skvělý tým, a proto si myslím, že určitě můžeme znovu získat titul. Již minulé sezóně jsme měli skvělý tým. Máme navíc výborného kouče, který přivedl nějaké posily, takže budeme ještě silnější než v minulém ročníku," tvrdí Park. "Každá z posil mě překvapila něčím jiným. Nani je strašně rychlý, Owen neskutečně pracovitý a Carlos Tevez je kapitola sama pro sebe. Má před sebou velkou budoucnost. Anderson zatím příliš nehraje, ale jsem si jist, že také o něm ještě hodně uslyšíme."

Autor: Ondřej Štícha / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Jeden z mojich najobľúbenejších hráčov United. Jeho zarputilosť a nezlomnosť sú priam ukážkové. Park Manchestru veľmi chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si zase myslím že Park Manchestru vôbec nechýba. a ak áno tak len na lavičke náhradníkov..........

Reagovat
HOST*

Tak to asi Premier League veľmi nesleduješ. V každom zápase, v ktorom nastúpil, bol vždy veľmi platným hráčom. Akurát Ferguson mu veľa šancí nedáva, no vzhľadom k tomu, ako sa minulý rok United darilo, tak sa nečudujem. Ale keď Park hral, čo logicky pre vyťaženosť mužstva musel, nikdy nesklamal. A Ferguson mu kľudne mohol dať viac priestoru. A keďže United na začiatku sezóny sužujú absencie a zranenia, práve Park by mohol trošku dvihnúť hru. Má na to.

Reagovat
smazaný uživatel

tak poviem ti že si nenechám ujsť žiadny zápas PL keď mám čas. A netvrdím že Park je zlý hráč. len si myslím že klub ako ManU je naňho trochu moc. v inom tíme by bol hviezda a tu sa dostane len na lavičku. a osobne si myslím že tento rok sa mu DOSŤ zvýšila konkurencia tak si myslím že tento rok si moc nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Park je výbornej player. Jeho vitalita, rychlost, vcelku dobrá technika a hlavně vůle něco dokázat teď fakt dost chybí

Reagovat
HOST*

No ako som už spomínal, najväčším Parkovým problémom je, že Ferguson mu nedáva toľko šancí. Nemyslím si, že United je pre neho veľké sústo. To je blábol. Ferguson proste dáva prednosť svojim vyvoleným a tak sa z Parka stáva výborný lavičkový hráč. Ale ja tvrdím, do základu patrí! Ferguson už takýmito "rodinkárskymi" machináciami mnoho hráčov odpílil. Dobre sa pamätám napríklad na Forlana, ktorý sa mi v MU páčil, avšak nepatril k Fergusonovým liblingom, tak musel baliť kufre. Takže, zrejme tie zápasy dobre nesleduješ, Park je skvelý smerom dopredu aj smerom dozadu. Neviem potom, koho cez tie zápasy sleduješ, ak to nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, si mi dal .Ale tak v niečom možno súhlasiť. lebo aj ja som mal Forlana celkom rád a Alex mu moc šancí nedal. Ale zas na druhej strane je dobre že Alex niektorým hráčom "pomohol" k odchodu. Keď kopol kopačku do Davida tak to schvaľujem. Inak Park určite patrí do základu, len má smolu že v ManU je pretlak v zálohe.

Reagovat
HOST*Gazza

Park je vyborny hrac!Pamatuju si ho kdyz řail jeste za PSV.Byl jsem tehdy rad kdyz si ho Alex vybral do United.Myslim si,ze az Park bude fit a dostane sanci tak nesklame!Je mozny ze nebude nastupovat kazdy zapas,ale zaklad nema jisty zadny hrac devils!Park je hodne pracovity hrac!Je dobre ze ho mame!

Reagovat
HOST*re ji sun

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele