Parejo na hostování do QPR

04.08.2008, 19:42
Aktuality
Daniel Parejo v nové sezoně nebude bojovat o své místo v Realu Madrid a zároveň nebude působit ve španělské nejvyšší soutěži. Talentovaný záložník odchází do Anglie a sezonu 2008/2009 stráví na hostování ve Queens Park Rangers...

"Daniel Parejo byl odeslán na roční hostování do Queens Park Rangers. Mladý záložník stráví rok v League Championship, kde bude pokračovat ve zlepšování svých dovedností," oznámil španělský velkoklub v oficiálním prohlášení.

Parejo je považován za obrovskou naději, ani jeho přítomnost ale nepomohla španělské reprezentaci k úspěchu na nedávném evropském šampinátu hráčů do devatenácti let. Mladí fotbalisté z Pyrenejského poloostrova nepostoupili ze základní skupiny a až v posledním zápase se stejně starými Bulhary zachraňovali účast na MS v Egyptě.

QPR vlastní vlivné osobnosti ze světa formule 1 Flavio Briatore a Bernie Ecclestone a klub má ty nejvyšší ambice. Za rok by chtěl hrát v Premier League a k postupu mu mají pomoci posily. Vedle Pareja kádr již posílili například Peter Ramage nebo Radek Černý.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

mohli vybrat kvalitnejsi tym na hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

¨no aspon bude hrat pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

když nepřijde o nohy, alespoň se zocelí

Reagovat
smazaný uživatel

prej si mohl vybrat kvalitnejsi tym...jste fakt experti .... QPR podepsal s Realem smlouvu o spolupraci a baletaci tam budou posilat svy mlady aby se "rozehrali" a zocelili...

Reagovat
Xavi8

sak dobre, nie kazdy to vie

Reagovat
Xavi8

mna hlavne zaujima moja BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by tam mohli poslat Salgada kterej sam priznal ze ma vod nich nabidku ted nevim jestli na prestup nebo na hostovani a byla by to pecka moc jim preju postup do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je QPR sympatickej klub,za 3 roky až do něj Bernie narve miliardy to bude klub ještě více nenáviděnej než Chelsea,protože by šli na titul z 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

a bude z QPR další uměle vybudovanej tým jako z Chelsea,ikdyž nějakou historii má,ale vy znalci to víte jak jsem tohle myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Eccle a Bria říkali, že nebudou ''Abramovičovat'' na trhu s hráči, zatím to vypadá dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud postoupi do PL ta bude mit aspon Chelsea konecne praveho rivala a to se v sim vsudy.Nadopovany penezma od bohateho mecenase.

Reagovat
Logan

Nekteri porad nechapete,ze fotbal je jen a jen o penezich,o nicem jinem...hraci prestupuji za nehorazne sumy(nesmyslne) a klubismus takrka neexistuje(jsou i vyjjimky),mladi hraci nedostavaji tolik sanci a proto chodi z velkych klubu na hostovani,vsichni co investuji do velkych klubu totiz chteji okamzite vysledky...proto take v CFC a i jinych klubech hraji hraci v nejlepsim fotbalovem veku a se zkusenostmi a ne mladicci....a jeste k tem penezum to ze nekdo investuje do tymu a nalaka hrace na penize je uplne jedno,nevim proc vam CFC tak vadi,manchester taky vlastni bohati majitele a jedine,proc je oblibeny je to,ze on nedava do klubu tolik...proste CFC je normalni fotbalovy klub,ktery ma momentalne vlivneho majitele a diky tomu profitujete,so podivejte na spartu,kdyz tam prisel mach,jakej to byl tym a co je ted... CFC je normalni tym a abramovic si s penezi muze delat co chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nenavazel do chelsea.Ja jenom ze QPR a Chelsea sou dlouholetymi a tradicnimi rivali.Tak se Chelsea konecne docka poradneho mestskeho rivala a to se vsim vsudy.

Jinak ti povim ze sport je odrazem nasi spolecnosti a kdyz se deje to cos tady rozepsal tak za to muze dnesni system(rezim), protoze je to moderni kdyz mas penize,tak je investovat do nakeho podniku aby si vydelal.Bohuzel ve sporte nejde jenom o ten vydelek ae spis o zviditelneni a lepsi reklamu pro meno milionaru, kteri moc dobre vi ze mit sportovni klubt je popularnejsi nez vlastnit nakou firmu.A samozrejme prijmy za reklamu vysilaci prava od sponzoru se jim lepe shani jakozto majitele fotbaleveho klubu nez jako majitele nake monopolni firmy.

Reagovat
Logan

Jj, souhlasim. . . ja jsem to jen podotykal v tom smyslu, ze vetsina lidi nema CFC rada kvuli Abramovicovi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele