Pardubice si podle Pittera mohou dát časem za cíl evropské poháry

11.07.2020, 22:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Well... no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva postoupili po 51 letech a uz se vidí v pohárech. Spíš budou rádi aby šupem nemazali příští rok zpátky do 2 ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nebýt optimističtí?

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, naopak je dobrý mít optimismus, ale musejí brát v potaz že první liga a druhá liga je nebe a dudy. Není jednoduché dostat se do top 4 první ligy, Ostrava má taky peníze,myslím si že i poskládala super kádr,ale penize nejsou vše. Sparta má také zvucnyho majitele a dost bohatyho a pod Kretinskym to taky není ono, na to co předváděla v pohárech před jeho vstupem. Hlavně nováček možná první rok žije z euforie z postupu a může hrát dobrý fotbal,být ve středu tabulky, ale druhá sezóna a další už to nebude tak jednoduchý. Stabilizovat výsledky a udržet se mezi nejlepšími není jednoduchý a právě proto si spíš myslím že by se měli zaměřit hlavně na to v následujících x letech se stát týmem který hraje pravidelně první ligu a pak teprve možná něco víc,nemají stadion. Rozhodně jim nepřeju nic hrozného naopak kdyby se jim to povedlo byla by to pohadka,ale třeba takové Slovácko také kdysi takové plány mělo a po x letech ani ty poháry nehrají. Nehledě na to že Pardubice jsou hokejové město a jestli někam bude město pumpovat peníze,tak spíš do hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
risk je zisk

Sotva? Vidi v pohárech? Četl si to vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano četl. A snad ne sotva? Je to jen pár hodin co to zpečetili. Vyjádření jsem psal mumlochovi,tak odpověď tobě je stejná.

Reagovat
smazaný uživatel

No na druhou stranu to, co říká v článku, je zcela reálné a střízlivé. Sice postoupili, ale postoupili na základě letité práce. Ne jako zázrak, který by jim spadl z nebe. A pokud budou pokračovat, klidně se do špičky dostat mohou. Jasně, že mohou spadnout, nebo za 10 let hrát pořád maximálně střed. Ale to i Slavie s Plzní se mohou dostat do sraček. Jako čte se to hezky, je to rozumné a přeji jim to. Jen ať tu je klub z menšího města, který bude správně pracovat s mladými a na přestupovém trhu a vykopne někoho ze špičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupili poprvé. Před 51 lety to byl jiný klub. Tohle je už 4. klub z Pardubic co bude hrát ligu, vždycky to byl někdo jiný. SK 37 - 46, Dukla 57-60, VCHZ 68-69.

Reagovat
Arnar Resmusonn

To je nový scénář v CSM?

Reagovat
meno

Super Sebevědomí jim nechybí, peníze asi mají, vizi mají určitě. Dobře je to i pro Pardubickej kraj, který měl prvoligový družstvo naposledy 1997/98, kdy ligu hrály Lázně Bohdaneč.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde to budou hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nesmí postavit stadion pro 5000 diváků, jak to prý mají v plánu

Reagovat
Liquid

v Boleslavi se poháry hrát můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy to Bolka hrála naposledy v EL/Poháru UEFA? Protože když tam hrál Jablonec, dostal výjimku, nejspíše nová pravidla, že minimum musí být 8000.

Reagovat
doshcz

jop, když dá Bolka skupinu tak asi bude muset hrát jinde

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to stejně nehrozí

Reagovat
Greny

Nemá mít ani 5000 kolik je vlastně minimální kapacita pro ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

By v Pardubicich museli zacit varit trochu jinej pernik.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle tohohle vyjádření je jeho výroba v plném proudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, také si pamatuji na jeho vizi s HC Slavia Praha, to byla taky veliká sláva, z níž se klub bude ještě dlouho vzpamatovávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, co se tam stalo. Stačilo mi, co jsem slyšel o Ústí. Pak mi přijde k smíchu číst ty příspěvky Jágra na jeho FB. Panu Jágrovi asi těžko někdo řekne, že si Kladno v lize nepřeje. Když už jenom jeho jméno zaplňuje stadiony. To se pak kecá a píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion mají na 1.B a chtějí Evropu???Opravdu??? Motivace je snad jasná!!!! Udržet se!!!!))))

Reagovat
Kiwi-21

Doporučuji přečíst celý článek, píše o vizi na 10.let a ne že rovnou budou chtít hrát o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejné, ve fotbale plánovat v horizontu 10 let a cintat to do médií je amatérismus.To si můžou tajně říkat v zasedačce u panáka.V první řadě by museli postavit stadion a první dva roky nesestoupit, což se jim těžko podaří.,Je to jen další zbytečný mini klubík v lize

Reagovat
mayday

Taky to může dopadnout tak, že rovnou pomažou zpět do druhé ligy, euforie opadne, to lepší opadne a i ve druhé lize můžou hned hrát o padáka, jak to celkem často bývá.

Reagovat
mayday

To lepší odejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele