Pardubice posílil mladý brazilský křídelník Leandro Lima

25.07.2022, 13:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za rok ve Slavii

Reagovat
Seydou Doumbia

to už tam mohl rovnou to nemělo cenu chodit do pardubic

Reagovat
Hunt

Jen tak dál

Reagovat
delfin

Reagovat
Y.N.W.A

jo, kéž by se dařilo přitahovat kvalitní cizince, jako v poslední době, kteří klubům pomůžou na hřišti i pak ekonomicky, když půjdou výš... týmů je hodně a kvalitních českejch fotbalistů málo, protože se velmi zúžila základna

Reagovat
ratusek

nejsou lidi. Už od žáků je ten úbytek dost značný

Reagovat
Selänne

To není jenom zúžením základny. Jde i o to, jak se tady pracuje (často bohužel nepracuje) se samotnou mládeží. V tomhle jsme oproti Rakousku, Dánsku nebo Norsku ohromně pozadu.

Reagovat
doshcz

Jo no, třeba Slavie za jeden měsíc zničila Alijagiče a Samka, hráče lepší než Hložek. Za nějakých pět let co je tam Trpiš se z juniorky do áčka snad ani žádný čech neposunul. Plzeň ani nemá cenu komentovat.

Reagovat
Y.N.W.A

Taky, ale zapomíná se na to, že kolem roku 2000 se fakt rodilo málo děti, cca 80 000, předtím 120, teď je to mezi 110 a 120 a to je sakra znát

Reagovat
Losinho

kdo nás chce vidět ve finále MS kolem roku 2050, ať prcá o sto šest

Reagovat
didosh

zatím mám na pazbe tři zářezy...

Reagovat
LFC182

no a kolik z toho bylo dětí....?

Reagovat
twelwer

Reagovat
Selänne

Svojí roli to samozřejmě hraje taky. Ale rozhodně to není ten hlavní úděl problému. Pokud se u nás nějaký klub rozhodne šetřit, vždycky se začne u mládeže. Tady máš v lize kluby, který za dvacet let nevychovali pořádně jediného odchovance do ligy. To je přeci naprosto šílený. Vem si třeba, v jakém stavu byla dlouhé roky fungující akademie v Baníku nebo na Slavii.

Proč šel fotbal v Dánsku. Belgii nebo Norsku tak nahoru? Protože se tam rodí víc dětí? Nebo to bude třeba daný investicemi a dlouhodobým koncepčním plánem na podporu mládeže?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Y.N.W.A

jasně, i s málo dětma se to dá dělat jinak a pracovat s kvalitou.... u nás se jelo pořád na kvantitu, že se někdo vyloupne a ejhle, najednou došly děti, navíc fotbal má konkurenci v podobě dalších možností... jo, výchova se musí zlepšit

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

todle není moc pravda. Většina českejch prvoligovejch klubů má v kádru docela dost odchovanců. Výjimky většinou vychází z malý spádový oblasti jako například u Liberce. Jedinej klub u kterýho bych si řekl že by měli mít víc odchovanců v kádru vzhledem k možnostem jsou Český Budějovice, ale prý že i tam se to zlepšuje a Slavie která s nima mizerně pracuje ale zas pak hraje téměř každý rok jaro v Evropě.

Fotbalu v Belgii a Norsku taky pomáhaj dost děti imigrantů mimochodem, Dánové byli fotbalový docela vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Když i agent Ewertona má větší přehled než Rosický Ono to totiž překonat beton bez nového kreativního hráče do středu zálohy a dvou nových křídel nepůjde, proti Spartě bude stačit hrát akorát na brejky a ona se složí sama

Reagovat
dejvikker

Rosa s Limou jsou skoro přesná kopie Cadua s Ewertonem. Do dvou let se o ně bude prát naše top 3.

Reagovat
Stannis Baratheon

Rosa je neuvěřitelný. První půli proti Galatasaray dominoval, že jsem si myslel že on je hráč Gala.

Reagovat
Salfovic

Uniao Mogi hraje třetí ligu ?

Reagovat
veikko

To se hrozně blbě přepočítává, protože Brazílie má asi nejsložitější systém lig. Mají celostátní a federální ligy. Tenhle tým hraje 4. ligu ve státě Sao Paulo.

Reagovat
ratusek

Unagi?

Reagovat
GrimeBaller98

Lososi rolka

Reagovat
ratusek

Reagovat
gunner123

Reagovat
mario23

OT : neměl by někdo zájem se skládat na O2 TV? Hledáme posledního. Tarif stříbrná. 200 Kč za měsíc. První 2 měsíce asi méně v rámci nějaké té akce. Pro více info mi napište, díky.

Reagovat
LFC182

Reagovat
papanegra

Reagovat
Lemond Laws

200 za jednoho nebo dohromady?

Reagovat
mario23

Dohromady je to 600. :-)

Reagovat
PISTOLERO

SZ

Reagovat
$dolar$

Jako Pardubice spickove posilili. Podle me budou atakovat top6.

Reagovat
PISTOLERO

Ty vole to zase nee

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Reagovat
LFC182

to asi ne ale o záchranu už to snad nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele