Pardubice mají další posilu, přichází Zlatohlávek z Olomouce

27.06.2023, 12:48
Aktuality

Tomáš Zlatohlávek přestoupil z Olomouce do Pardubic. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč podepsal s Východočechy čtyřletou smlouvu. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Zlatohlávek si za A-tým Sigmy připsal v první lize pouze šest krátkých startů. "Tomáš se v posledních letech pravidelně pohyboval na hraně mezi 'áčkem' a 'béčkem', trvalý průlom do A-týmu se mu ale nepodařil," prohlásil sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

"Bohužel do 'áčka' to v Sigmě nevyšlo, ale to je fotbal. Nakonec jsem se rozhodl, že bych chtěl zkusit změnu prostředí a jsem rád, že mi to Sigma umožnila," uvedl Zlatohlávek, který v minulosti hostoval i v druholigových týmech Třince, Prostějova a Vlašimi.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Lukáš_6

Tak hodně štěstí Zlaťák , snad tě to nakopne

Reagovat
Sigma Olomouc

škoda, že se neprosadil, měl být velký talent

Reagovat
Lukáš_6

Měl, ale na druhou stranu asi opravdu nic moc neukázal . Jinak by pořádnou šanci v áčku dostal . Poslední dobou mi spíše v hlavě leží Jáchym Šíp . To Měl být taky velkej talent . A kde je mu teď konec . V áčku nic , v béčku starty má , ale minutově nevím jak mu to vychází a jaké měl výkony. Ale už mu je dvacet a šance v áčku stále nic ...

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
vitecek15

Šíp je tragickej, ten krom rychlosti nemá absolutně nic. Nic.

Reagovat
Lukáš_6

Neměl jsem možnost ho někde vidět. Jen těch pár štěků v áčku a to byli jednotky minut

Reagovat
cetto

Hustý, on fakt má zlatou hlavu

Každopádně moc nechápu, proč hráči tohoto typu, kterým je okolo 22 a moc se neprosadili, nejdou spíš někam do zahraničí? Čtvrtá německá? Druhá polská? Albánie, Kazachstán... Trochu vzrůšo, exotika, něco novýho.

Reagovat
inferno08

Protože nedostanou nabídku?

Reagovat
Lemond Laws

4.německá místo Pardubic, ok

Reagovat
Lukáš_6

Reagovat
Moshe Dajan

Zlatou bych neřekl, spíš měděnou.

Reagovat
Salfovic

Všichni synové této rodiny si smí brát jen blondýnky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele