Panděv není na prodej, prohlásil Lotito

31.05.2009, 15:19
Aktuality
O odchodu Gorana Panděva z Lazia se mluví již dlouho, podle některých informací již Římané vyjednávají o jeho prodeji s Juventusem. Prezident klubu Claudio Lotito však něco podobného vyvrací...

O Panděva se mají zajímat také anglický Tottenham či německý Hamburg, italská média ale favorizují Juventus, ze kterého pravděpodobně v létě odejde David Trézéguet.

Lotito ovšem makedonského útočníka nedávno před odchodem varoval, nyní zase dementuje zprávy o jednáních s turínskou stranou. "Panděv není na prodej. Je hráčem Lazia a dříve, než bude Cobolli Gigli (prezident Juventusu - pozn. red.) mluvit s ním, by měl kontaktovat mě," prohlásil.

"O zájmu Juventusu či dalších týmů jsem zatím nic neslyšel," dodal první muž Lazia, jehož čeká mnoho další práce s udržením jiné hvězdy týmu, Maura Zarateho.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jj jak milito ze lolitko...??!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

ten se zajima o vsechno, kdyz o tom nemaji zadne podklady, tak ho tam daji jen tak provizorne, vis co

Reagovat
smazaný uživatel

do shortlistu..

Reagovat
smazaný uživatel

hrajes moc FM

Reagovat
smazaný uživatel

no, uz dlouho ne.. spis ctu zpravy v ajine..

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste uvidime, dost by me prekvapilo, kdyby zustal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele