Panathinaikos se možná zbaví Govoua, ten se brání informacím médií

20.11.2010, 14:49
Aktuality
Sidney Govou si možná bude znovu hledat nového zaměstnavatele, po Lyonu ztrácí o služby 31letého francouzského fotbalisty zájem také Panathinaikos. Vedení řeckého klubu dochází trpělivost poté, co hráč několikrát porušil životosprávu...

Govou přišel do aténského klubu v létě jako volný hráč a měl mu dopomoci k obhajobě mistrovského titulu, místo toho je zklamáním. To je největší měrou zapříčiněno jeho chováním, Govou byl v úvodu sezony dvakrát přistižen v nočních hodinách v baru a Panathinaikos mu nedávno vyměřil pokutu 50 tisíc eur.

Ke slovu tehdy přišla i důrazná domluva z úst šéfa Nicholase Paterase, jemuž Govou slíbil, že se podobného prohřešku již nedopustí. Své slovo ovšem nedodržel, večerku si prý znovu řádně protáhl před nedávným zápasem s Larissou a vedení Panathinaikosu zvažuje možnost rozvázat s ním v lednu kontrakt. Příští týden dojde ke schůzce, na níž by se obě strany měly přiblížit k řešení.

"Ve Francii jsem měl špatnou image, ale tady je to ještě desetkrát horší. Je zde patnáct sportovních deníků a ty potřebují někoho pravidelně naštvat. Nejnepatrnější spekulace se bere hrozně vážně. Minulou neděli jsem šel do tréninkového centra. Měl jsem problémy s kyčlí, mluvil jsem s doktorem a pak jsem ani nešel na zápas. To spustilo všechny spekulace v médiích," brání se Govou.

"Jednou v sobotu večer jsem si vyrazil s kamarády. Na další dva dny jsem dostal volno, ale nerespektoval jsem klubová pravidla a přišel jsem domů až ve tři," přiznal následně jednu svou chybu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve Francii jsem měl špatnou image, ale tady je to ještě desetkrát horší. Je zde patnáct sportovních deníků a ty potřebují někoho pravidelně naštvat. Nejnepatrnější spekulace se bere hrozně vážně. Minulou neděli jsem šel do tréninkového centra. Měl jsem problémy s kyčlí, mluvil jsem s doktorem a pak jsem ani nešel na zápas. To spustilo všechny spekulace v médiích," brání se Govou.

Reagovat
Ferguson6

na co si to cele koprivoal?? My si to vieme precitat aj z clanku

Reagovat
smazaný uživatel

jn..

Reagovat
smazaný uživatel

on skušal či vie označiť text a použiť klavesove skratky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele