Palmeiras propustil trenéra Luxemburga kvůli sporům o hráče

28.06.2009, 15:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jo to byl klicovy trener realu madrid.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradit ho má Muricy Ramalho, teď vyhozený ze Sao Paula. Pro Palmeiras dobrá vlba.

Reagovat
smazaný uživatel

To je každopádně dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

trenér brazilského národního *r*ýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si myslel, že Palmeiras na tom sou finančně hodně dobře a prodat Keirrisona za 15mil mi přijde opravdu špatnej krok. Připomíná mi to Robinha v Santosu (ale Robinho je případ sám o sobě). V tomhle řešení s trenérem souhlasím a proto moc Palmeiras nechápu (hlavně nechápu proč by ho měli prodávat za cenu, která může být do dvou let řekněme dvojnásobná

Reagovat
smazaný uživatel

Palmeiras patří jen 20 procent práv na Keirrisona. 80 procent vlastní nějaká firma Traffic. Přestup hráče do Palmeiras, kteří tvrdili, jak kolem něj chtějí budovat silnej tým, byl ve skutečnosti realizovanej právě proto, aby se dal Keirrison do Evropy prodat dráž (než z provinční Coritiby).

Přitom prej smlouva obsahovala klauzuli o tom, že pokud zrovna Barcelona (prý hráčův sen) složí tolik a tolik peněz, musí ho Palmeiras pustit, pokud přijde s nabídkou jinej tým, asi ho pustit nemusí. (Něco jako výkupní klauzule speciálně pro Barcu.)

Takže Palmeiras vlastně nemají na vybranou, ačkoliv ho jistě pouštět nechtějí, protože bez něj imo ztrácí reálnou šanci na titul, kterou rozhodně měli. Ale třeba ho nahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tý dvojnásobný ceně... brazilskýmu klubu 30 za hráče nikdo nedá, imo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stav se na sf, tam o tom najdeš víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mám tu dotaz na jednoho jihoamerického hráče. Je to argentinec a na MS90 v Itálii nahradil v bráně argentini zraněnýho N.Pumpida, kterej si tuším zlomil ruku. Mám zato, že se jmenoval Goicoechea, ale nevím to 100%. Tuším specialista na penalty (škoda, že tu Bohmemu nechytl ). Nějaký info, jestli si vzpomeneš. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Sergio Goycochea, dělal dvojku Nerymu v Riveru i repre, Pumpido se pak zranil, Sergio vychytal rozstřel proti Jugošce i Itálii a potom málem chytil tu Brehmeho pecku.

Byl to argentinskej Bask, samozřejmě. Pak působil i ve Francii v Brestu ve druhý lize (snad jen půl roku, tým zkrachoval) a dle wiki je dneska "žurnalista".

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju jak vystihl ten smer a chybelo fakt málo.... velkej sympatak. Kazdopadne diky

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tohle sem něvěděl. Díky za info

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele