PADNE BAYERNU MUŽSTVO?

02.06.2004, 20:50
Aktuality
O hráče Bayernu Mnichov je v Evropě velký zájem! Barcelona se snaží ulovit Ballacka, Roye Makaaye chce Manchester United a tento samý klub se zajímá i o brankáře Olivera Kahna, který prohlásil, že chce z Bayernu odejít do zahraničí!

O odchodu Michaela Ballacka se spekuluje už dlouho. Zmiňovaly se tu celky jako Manchester United, Juventus Turín, AC a Inter Milán, Chelsea, ale k otevřenému zájmu se přiznala španělská FC Barcelona!

"Zájem máme a to hodně vážný," prohlásil Joan Laporta, prezident katalánského celku. "Ballacka sledujeme už dlouho. Stabilně podává výborné výsledky, byl bych rád, kdyby nám kývl," dodal.

Zájem o Ballacka je vážnější po přípravném utkání Německa s Maltou, které skončilo v poměru 7:0 a záložník Bayernu Mnichov vstřelil čtyři góly! Po tomto galapředstavení chce nabídnout Barcelona 12 milionů eur, což je v přepočtu 360 milionů korun. Bayern ale požaduje o tři miliony více.

Německá hvězda zatím o možném odchodu mluvit nechce, proč? "Chci se plně soustředit jen na Euro, na nic jiného," řekl. A neznervózňují ho tyto spekulace? "Ani trochu, v Německu o tom píší skoro každý den," dodal.

Zájem je i o střelce Roye Makaaye. Podle údajných informací německého tisku se ho snaží získat anglický Manchester United! "To slyším poprvé, o tom nic nevím," kroutí hlavou nizozemský útočník. "V útoku United by vznikla alespoň menší konkurence, která by hru v útočné fázi oživila, proto United po Makaayovi pokukuje," uvedl zdroj deníku Bild.

Nová zjištění přinesla i nejasnou budoucnost brankáře Olivera Kahna. Ten je prý také na odchodu. Sám to prohlásil. "V této chvíli nemám prakticky žádné soukromí. A pokud chci ještě jednou přestoupit do dobrého klubu, musím to udělat před začátkem další sezony," uvedl Kahn.

Zájem o něj má několik nejmenovaných klubů, kteří se ho snažily ulovit po Mistrovství světa 2002 v Koreji a Japonsku. Můžeme jen říci, že v té době se vědělo jen o jednom klubu - Realu Madrid. Ale dnes ve svém vydání německý deník Bild uvádí, že brankáře se snaží zlanařit Manchester United! "O ničem takovém s Vámi mluvit nebudu. O žádném zájmu nic nevím. A že mě chtěl Real? Hmm... asi těžko," řekla s údivem německá brankářská jednička.

Jak to tedy dopadne s Bayernem? Roprodá tým, nebo si ho naopak udrží? "Kdyby se tyto spekulace uskutečnily, tak stále budeme mít velmi silný tým," věří Felix Magaht, nový kouč Bayernu Mnichov.

Zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (9)

Přidat komentář
PJ

Do útoku United koupili Smithe, pochybuju, že by měl přijít někdo další. Ale ne že by se mi Makaay nelíbil... :-) Ale Kahn? Proboha, jen to ne...

Reagovat
HOST*

Kahn je pořád nejlepší golman,ale v jeho věku už by byli padlý na hlavu kdyby ho koupili.

Reagovat
HOST*yarda

Magath ne Magaht.

Reagovat
HOST*

Manchester takový sráčí,ale Arsenal s Henrym to je tým!

Reagovat
HOST*M

přesně tak,jsou to sráči,ať si klidně Manchester koupí Kahna,to si fakt pomůžou,ale i kdyby si koupili Makaaye,tak jim to nebude nic platné,protože Henry je nejlepší a příští rok zajistí Arsenalu titul znovu.

Reagovat
HOST*

Ty si taky dobrej sráč Bayern je Nejlepší tým!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Arsenal je taky dobrej a Henry Je nejlepší hráč,ale BAyern je jako tým nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Ty si taky dobrej sráč Bayern je Nejlepší tým!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Arsenal je taky dobrej a Henry Je nejlepší hráč,ale BAyern je jako tým nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Co_je_ti_do_toho

Van Nistelrooy je nejlepší, to je jasný. Kahn je tragédie, to je taky jasný. Makaay by se hodil, ManU potřebuje hooodně kvalitních útočníků, hodil by se ňákej dobrej střední obránce ( ne taková vymatlaná, tlustá sračka, jako je Sol Campbell). Jinak, ManU Rulez! Arsenalu smrt!!!

Reagovat
HOST*

Ten "kůň",ten je možná trochu dobrý,ale letos nic moc,spíš nic,ale stejně na Henryho nemá.Lituji jen toho,že tam přestoupil Saha,ten je tam momentálně nejlepší,ale sám to všechno neuhraje a navíc,tak dobrý jako Henry není.a co se týká obránců,tak by si tak moc nevyskakoval,obrana Arsenalu je o hooodně lepší,než ta vaše

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele