Padesátiletý japonský útočník Miura překonal Matthewsův rekord

07.03.2017, 14:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
tony223

reskept

Reagovat
Mrvinho

*RestekP !

Reagovat
smazaný uživatel

*rest in piss

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

no je to blbý no

Reagovat
Lifted

Ristekpa

Reagovat
JackDaniels.

To je neskutocne, ked si otvorite jeho profil a svieti tam rok narodenia 1967 a on je stale aktivny...

Vracia ma to na ten moment do casov costacurty, zoly.....

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme "starý" co....

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

snad "staří" ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cepinzcegamy

ty vole Tsoukalos :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když tu máme Japonce, a ne jen tu moravskou parodii, tak si dnes promítněme tématický film. Dnešním filmovým zážitkem bude film Joshi zu (anglicky Jossy's). V minulých dnech pro něj dobrá duše udělala české titulky (ke stáhnutí titulky.com). Film je na eh, uh, uk, uloz.to, ehm. A nebo rovnou na youtube.

Pro navnadění trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=W96F2z9h0Vg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hm, vypada to dobre, dik za tip

Reagovat
SunFells

Stejně má kliku, že Franta Veselý měl jiné zájmy.

Reagovat
Rudnevs

Wow! Hrá od roku 1986, narodený v roku 1967. Navyše vedie príkladný život, je vyše 20 rokov ženatý a má dve deti. Frajer!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

A za to vyjadreni o Matthewsovi

Reagovat
El Campeon

Borec.Co na to Jágr?

Reagovat
HorajzmAmmann

Japonci a Jagr jsou nesmrtelny

Reagovat
smazaný uživatel

jeden došel ke gamma ozáření na Kladně a oni nákladně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
VP85

To snad ani není možné. Já mám po třicítce, po každém zápase dva tři dny sotva chodím, problém mám s koleny, třísly, a další drobnosti - nárt, kyčle... Si neumím představit, že bych běhal po hřišti ještě za dvacet let, leda za staré pány. A on je k tomu ještě profi hráč. Neskutečné.

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám to samý a je mi 24

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně po operaci kolena, kotníku v 50 budu rád, když dokážu dojít se kouknout na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Málo kdo si uvědomuje a málokdo si chce připustit, že kdyby se ti fotbalisti ke svým tělům od mladí chovali tak aby jim vydrželi. Tzn 2-3 hoďky protahování, jóga, spinnig a spol. každý den, tak by do těch 50 vydrželi na nejvyšší úrovni skoro všichni.

Čekám na haty za 3,2,1.....

Reagovat
smazaný uživatel

na tom něco bude, na druhou stranu když budeš tři dekády každej denv ěnovat 2-3 hoďky tady těm věcem, který tě třeba strašne nebudou bavit, tak tim ztratíš v součtu třeba i 5 let života. nemluvě o tom, že ti to třeba zachová tělo po fyzický stránce, ale po mentální stránce ti to ten sport totálně znechutí a ztratíš přinejmenšim motivaci. čest mentálně silnejm výjimkám, který se na to s timhle profi přístupem do 25 nevypíchaj

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevim.. asiati precejenom k tomu maji vetsi predpoklady

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne, po fisiologický stránce a teď fakt nemyšleno rasisticky mají běloši nejkvalitnější těla. Kdybychom tu měli Zen, Shintoismus a spol. jako Japonci a podle toho se chovali, tak by sme žili s přehledem do 120 a fyzický tělesný vrchol bychom měli v 50 a ne ve 30 (fakt jsou o tom podložený studie i důkazy).

A btw. V 19 jsem si fotbalem odrovnal tělo, klasika jsem nesmrtelnej nepotřebuju protahovat, všakt to tu všichni znáte. Seknul jsem s tím (hlavně chyběl talent na to to někam dotáhnout ) a po 20 jsem se začal starat o tělo i stravou (pěkně masíčko aspoň 6x tejdně, hovězí vývary, tvarohy, sklenku červenýho každý den, semtam panáčka moravský slivovičky, žádný fast foody), aspoň hodinku protahovaní, jogu, atd. a hodinku lehký cvičení, hlavně s vlastní váhou a i když to šulim a cvičím třeba jen 4x tejdně, tak za ty roky můžu říct, že kdyby to aplikovali profesionální fotbalisti, pro ktery jde o kurevsky dobře placený zaměstnání a nemuselo by je to bavit, tak jsou úplně jinde a nebyli by hlavně věcně zranění.... klidně mi dohoďte věčný marody ala Reus a ja z nich udělám železňáky

Reagovat
smazaný uživatel

Reus má metabolickou poruchu na buněčné úrovni. Nezapomeň ještě dopsat Čišovského, Kinga, Owena a Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně věřit doktorům.

Miluju když je diagnóza třeba přetrženýho koleního vazu . Když si jednou člověk doopravdy přetrhne vazy tak už nikdy pořádně nechodí. Nebo Neymarův slavnej naštíplej obratel. Kdyby byl naštíplej obratel, tak je několik, minimálně týdnů na kripl káře. Najděte si skutečný případy těchto běžných diagnóz. Když se natrhne sval, tak se udělá nehorázná boule.

Ale já bejt doktorama, tak z každýho nataženýho, nebo obraženýho svalu dělám taky třetí světovou. Ty jejich pojistky jsou až moc lákavý na to nedávat takový diagnózy.

A Reus? Vážně si myslíš, že může jeho tak hubený a podviživený tělo ustát takovou námahu? Možná má opravdu problémy takový jaký píšeš, zní to hezky a vopravdu profesionálně, ale Arnold byl v mládí taky astmatik, alergik a bůh ví co.... než začal pořádně jíst a cvičit. Je to sice něco jinýho, ale když nemá tělo z čeho brát, tak je jasný, že bude vynechávat.

King měl problémy s kolenama pokud si dobře pamatuju. Pokud se ti udělá voda v koleni, tak se tam navalí tekutina, která to koleno opravuje, naprosto přirozeně od přirody. Znemožní ti pohyb aby sis to nenavratně nepoškodil. Co na to doktoři? Vytáhnou to jehlou a vopíchaj to proti bolesti. Tak jako sorry, ale když namáháš namoženou součástku třeba v autě tak ti taky dojde.....

Měl sem vodu v koleni stejnej rok jako jeden spoluhráč. Já měsíc ležel na prdeli, chodil o berlích a koleno nechal celkem 3 měsíce v klidu. On byl asi na 3-4 vytahováních aby zkusil pomoct k zazračnýmu postupu.....od tý doby si už nikdy bez bolestí nezahrál a ani nezahraje.

Klidně se směj a věř všem doktorům..... ale ti samí doktoři před 50 lety léčili chřipku lobotomií. Nejsem fanatikem do východní medicíny, ani do alternativní a ani si nemyslím, že všechno musí rozproudit energie. Ale západní medicína jen léčí, ale rozhodně neuzdravuje. A kdybyste věděli za co a jak jsou pojišťovnama placení, tak už tam nevlezete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VP85

Máš v leččem pravdu. Lékaři lečí důsledky, nikoli příčinu... To je jako s cholesterolem: jeho v těle moc, tak se musí snížit pomocí léků na cholesterol - ve skutečnosti se nás ten zvýšený cholesterol snaží před něčím chránit (je to varovný signál). Takže pokud půjdeme po příčině, proč je ho (cholesterolu) v krvi hodně, a tento problém vyřešíme, vyřeší se tím i zvýšená hladina cholesterolu, který automaticky klesne.

Ve stravování je malá osvěta a hodně se toho svádí na geny a pod. Ve skutečnosti kvalitní strava má neskutečnou sílu na fungování těla (také na jeho ozdravování a pod). Pokud tělu však nabídneme nekvalitní stravu, bude to fungovat jako jed a tělu znemožníme obnovu, regeneraci a přirozené fungování.

Reagovat
dontcallmeandre

Tak ono se to postupně děje. Regenerace se neustále zlepšuje. Ještě v 90. letech byli fotbalisti ve 30 staří, dnes je to často jejich nejlepší věk. Tenkrát se regenerace tolik neřešila, informace se šířily pomalu, a co se člověk dozvěděl na vysoké škole, podle toho jel zbytek života. Dnes je v tomto doba lepší. Inteligentní hráči to řeší, ti blbější na to serou nebo to začnou řešit pozdě. Třeba zrovna Jarolím je známý pedant na výživu a životosprávu celkově, sám přitom hrál ligu skoro do 40, takže asi ví, o čem mluví.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fabec1222

Trošku lepší Noriaki Kasai

Reagovat
Radin
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele