Özil si musí místo v základu vybojovat, říká manažer Arsenalu Emery

04.10.2019, 10:07
Aktuality
Španělský manažer Arsenalu Unai Emery poslal štiplavý vzkaz německému záložníkovi Mesutu Özilovi. Po vítězství nad Standardem Lutych v Evropské lize Emery prohlásil, že mistr světa z roku 2014 bude muset o místo v základní sestavě bojovat.

Özil se na vítězství Gunners 4:0 nepodílel, protože v kádru pro zápas vůbec nefiguroval. V sezoně zatím nastoupil pouze dvakrát a to v zápase s Watfordem, za který Gunners po remíze 2:2 schytali ostrou kritiku, a v Ligovém poháru proti Nottinghamu (5:0).

Emery prohlásil, že aby se Özil dostal do sestavy pro víkendový zápas s Bournemouthem v Premier League, bude muset na tréninku tvrdě pracovat. Při otázce na to, že Özil nebyl proti Lutychu ani na lavičce odpověděl Emery jasně: "Pokaždé přemýšlím pouze tak, abych pro zápas vybral jen ty nejlepší hráče, kteří nám pak pomohou. Jestliže nebyl v sestavě, je to proto, že jiní hráči si to zasloužili víc."

"V pátek máme další trénink a v neděli zápas. Já budu sestavu skládat zase stejně. Tak, aby to bylo nejlepší pro tým," dodal Emery.

Vítězství nad Lutychem zařídili mladíci Gabriel Martinelli, který se prosadil dokonce dvakrát, a Joe Willock. Čtvrtou branku přidal Dani Ceballos.

Hlavně výkonem Martinelliho byl Emery nadšen. "Hrál dobře v přípravě a na každém tréninku dokazuje, jak je hladový. Jeho přístup je úžasný. Skvělý byl i dnes. Mluvil jsem s ním, aby zůstal v klidu. Pokud bude takhle pokračovat, bude to pro něj i pro nás dobře," řekl Emery.

Autor: Jiří Fišara / besoccer.com

Komentáře (171)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vždy, keď stavia tréner niekoho za zásluhy, je to kontraproduktívne.

Reagovat
masly008

Xhaka

Reagovat
db18

Tak to už si nezahraje...

Reagovat
Salfovic

Měli by ho prodat zpátky do Realu.

Reagovat
REPLIKATOR

na Real pořád stačí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Frantszek

na kteroukoli pozici s prstem v zadku. (tak asi hraje ostatně pořád)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real Club Deportivo Mallorca asi áno...

Reagovat
Josifek

Joo, tam máme totiž líných a svou kariérou uspokojených málo hráčů

Reagovat
Josifek

Reagovat
merlick

https://www.dreamteamfc.com/c/news-gossip/211361/the-surprising-mesut-ozil-stat-that-proves-hes-not-at-all-lazy/

https://imgur.com/a/hups1vk

De bruyne ma o 40 zapasov menej.

Len ho deptaj dalej ty sarkan, nasho jedineho kreativneho hraca.

Emery out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
wyqinac

tsss necelejch 10 km za zapas, s tim by si ve Slavii neskrtl

Reagovat
icka

Reagovat
wyqinac

Reagovat
icka

Jo dej si facepalm na ten tvůj dementní příspěvek.

Reagovat
wyqinac

ty si dej facepalm pokud nechapes ironii.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni si dejte facepalm a držte hubu.

Reagovat
Mastný Chobot

tak ono ani tak nejde, koľko odbehá, ale v akom tempe a s akým zápalom. S tým mám ja a určite aj Emery problém pri Ozilovi.

Reagovat
merlick

tak ma taky styl, ze sa ti to nepaci je vec vkusu. Je to podobne retardovana diskusia ako ze ci bele nosi sracky nasebe alebo nie. Ozil ked sa spravne vyuziva a veri sa mu tak prinesie danu kvalitu. Ked ho ten gelik stahuje ako prveho hraca vzdy, a v kazdom zapase musi striedat uz v nejakej 60 minute.. no bavilo by ta to?

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

sorry, ale nasadenie hráča a jeho prístup k zápasu fakt nie sú vec vkusu alebo herného štýlu. Ozil môže odbehať aj bambilión kilometrov, ale keď ho vidím, ako ignoruje vzdušné súboje, prdí na dostúpenie obrancu alebo latentne nastavuje nôžku v súboji, tak ma to bude srať vždy.

Reagovat
merlick

tak teda treba 11 obrancov na ihrisku. Je to zvlastne, ale asi som fakt jediny ktory od jedneho z najkreativnejsich hracov sveta neocakava 20/20 defence. Zivot bohuzial nie je ako americke filmy, kde existuju iba dokonaly ludia v kazdom aspekte. Vzdy budem mat na ihrisku radsej kreativneho genia, defenzivneho reznika, box to box behaca ako 3 podobne tipy. All day. Vlastne dnes to mame .. a potom sa cudujeme preco je stred zalohy najslabsi za poslednych 15 rokov.

Reagovat
Mastný Chobot

Pozri, ja nechcem od Ozila, aby mal 20/20 defence a hádzal sa hlavou do nôh protihráčom ako Chiellini, ale keď vidím, že neurobí jeden krok, dva navyše, aby dostúpil hráča s loptou alebo ako bez záujmu pozerá, ako jeho protihráč vyskočí cez neho a vyhrá súboj úplne bez nátlaku, tak je pochopiteľné, že to kritizujem a mal by každý podľa mňa. Neviem, čo je na tom nepochopiteľné, že vyžadujem od profesionálneho hráča s platom 350k/w, aby mal aspoň nejaký level zápalu a agresivity. A presne toto podľa mňa prekáža Emerymu. Nevravím, že sa k nemu chová úplne korektne, nie som ani na jeho, ani na jeho strane, ale tiež sa stránim bezhlavému grcaniu na Emeryho ako niektorí tu v diskusii, lebo zdieľam tú skepsu z Ozila a jeho prístupu s Emerym.

Reagovat
Kucka

Reagovat
merlick

tak nie je to bojovnik, vezie sa s timom ktory uz par rokov hra pod svoje moznosti. Nie je ten co ich vytrhne z biedy. Videl som ho neraz jazdi po prdeli, pravda, iba ked sa vyhravalo alebo darilo. Takze to, ze ho Emery totalne odpisuje uz druhu sezonu z neho nespravi opak. Je to jednoducho hrac ktoremu treba verit. O minulorocnej sezone sa nema cenu bavit, pod Wengerom isiel dole ked ho zase pchal mimo pozicie. Mali by sme mu prisposobit system, iba to chcem povedat, avsak uz je nad nim zlomena palica.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych klidne od Ozila bral to lenivy prochazeni se bez balonu, kdyby ta hra s balonem tomu odpovidala. Messi se lenive prochazi celej zapas (nebo aspon to tak vypada kdyz semtam zapnu Barcelonu), ale kdyz uz dostane balon, tak z toho udela 50 golu za sezonu, tak myslim, ze si to muze dovolit. Ozil tvori dopredu min nez Michitarjan, min nez Iwobi, tak kdyz uz nevytvori nic dopredu, tak musi nabidnout neco misto toho (napriklad defenzivni zapal), jinak je tam k nicemu. Az bude delat 0.4 asistence za zapas, tak se muze prochazet jak primadona a brat za to 350 tydne.

Reagovat
masly008

Tvl jak dělá míň,vdyť má suveréně nejvíc asist i key pass do doby než ho emery odstavil.

Reagovat
masly008

Já zase očekávám že když je někdo manager Arsenalu tak bude hrát technický a pěkný ofenzívní fotbal.Mám to nemám.Emery out.

Mesut tady přestoupil protože něco uměl a umí, asi těžko z něj ve 30 uděláš bojovníka a někoho kdo bude vyhrávat defenzívní souboje.To je jak chtít po Xhakovi aby běhal rychleji a byl dynamictější a dával geniální nahrávky zápas co zápas.Taky toho není schopen a skoro nikomu to nevadí,hlavně tomu průměrákovi na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil je taká slečinka, chýba mu len suknička. Tento tip neznášam, prezident Reálu svojho času povedal, že nemá mentalitu na Real. Na začiatku zápasu zaradí trojku a vystačí s ňom celý zápas. Technicky, videním je perfektný, ale je bez zápalu, dravosti, agresivity, do súbojov ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ozil je rozenej bojovnik..leda ze by mu ho vybojoval Kolasinac.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kovi81

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Neon

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Poslat pryc, tenhle hrac nikdy neoplyval nejakou pracovitosti nebo enormnim nasazenim. Tezil ze sveho tehdejsiho talentu a dobrych spoluhracu. Od te doby jen paberkuje a to ze obcas poda solidni vykon nevyvazi ten zmar co predvadi ve vetsine pripadech

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej nesmysl. Prave Ozil byl ten "dobry spoluhrac" pro ostatni, ne obracene

Reagovat
smazaný uživatel

Ako byl, kdyz chtel, ale to bylo tak z 30ti mozna i min procent, respektive nejakou sezonu. Ale stabilnim vykonum po delsi dobu potazmo roky se nepriblizil nikdy

Reagovat
kiciN

Reagovat
Busby babes

Real Madrid's doctors have diagnosed Thibaut Courtois with anxiety, after several medical evaluations.

Courtois left the game vs. Brugge at halftime on Tuesday after feeling nauseous and experiencing stomach problems. He even vomited in the dressing room.

Tohle je husty. docela velkej problem, zvlast v Madridu, kde ten tlak je obrovskej a fans rozmazleni.

Reagovat
wishmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec.

Reagovat
Arbiter

Špičkový brankář musí takový tlak ustát. Courtois má jen velkou hubu keců...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jacobT

Sorry, ale totalne idiotsky nazor.

Reagovat
efjay

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Arbiter

Nevím, co je na tom na facepalm? Nepřeju mu to. Úzkostnými poruchami však trpí čtvrtina populace. Ať si najme psychologa, který mu s tím pomůže. Pro začátek by pak stačilo nechovat se jako krysa, pak by na něho nebyl vyvíjen takový tlak...

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
J0EL

Evidentne nevies o com rozpravas.

Reagovat
srandamač

To by se Kepovy nestalo

Reagovat
Salfovic

Anorektická děvka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

To ho karma dohnala celkem rychle

Reagovat
patas92

In relation to certain news regarding our player Thibaut Courtois, Real Madrid wants to address the next points:

1. Our player has not been diagnosed with an alleged anxiety case, and therefore all those reports are absolutely false.

2. Thibaut Courtois has been diagnosed and treated for acute gastroenteritis with dehydration and electrolyte imbalance, which made it impossible to end last Tuesday's game against Bruges.

3. The player is currently responding well to the treatment.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

fake

Reagovat
Busby babes

njn. ty dnesni internety.

Reagovat
Posledni Kovboj

FAKE NEWS

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je specificky hrac a pravdepodobne aj specificka osobnost. treba s nim vediet pracovat, a potom je bozsky. mali sme velke stastie ze sme ho ziskali do timu. tento koniec je tragicky. emery v tomto velmi zlyhal. odyebal nam nasich dvoch najlepsich hracov poslednych minimalne 5 rokov. keby to aspon malo nejaky zmysel.

Reagovat
FFA

No mna teda viac ako Ozil mrzi odchod Ramseyho. Ja som ho mal /a stale mam ako hraca velmi rad. Prikladny profesional, videl som v nom nasho kapitana. Nikto z nase ale nevie, ako to tam naozaj bolo...

A k Ememrymu - zatial ma nepresvedcil, tato sezona je to, na zaklade coho ho budeme hodnotit. Ak nebude TOP4, mal by ist...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to jedno s druhým. Kdyby se vám podařilo zapracovat Ozila i Ramseyho tak je ta záloha třeba doplněna o Guendouziho prostě top.

Reagovat
FFA

A branil by kto? Ramsey/Guendouzi su boxtobox zaloznici, potrebuju k sebe este jedneho def. ladeneho zaloznika.

Zatial je pre mna dobra nahrada za Ramseyho skor Willock - na to aky je mlady, hra ozaj dobre. Dnes by som nasu idealnu zalohu videl v takomto zlozeni Willock - Guendouzi - Torreira (aj ked ten sa trapi, ale to bude tym, ze nehra svoju primarnu poziciu, ale o nieco vyssie ako minuly rok).

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že je musíte zapracovat, ale Guendouzi podle mě má na to hrát posledního záložníka.

Reagovat
FFA

Proti slabsim superom mozno ano, ale v PL tazko. Mozno v pripade, ze hrame na 3 stoperov, ale inak nie, tam by bola velka diera.

Reagovat
Kluivert9

A kdo vám brání teď?

Reagovat
smazaný uživatel

sa tu tvarime ze nam zaloha bez neho funguje, pricom sance si vytvarame s tazkostami a defenzivne to tiez velmi nefunguje

Reagovat
j_mrazik

Brání nám přeci Xhaka.

Reagovat
masly008

Ale s někým jiným než je Emery.Jeho angažování byla nej chyba arsenalu co vím.I prodeje za pakatel nebyly takový provar jako on.

Reagovat
masly008

Jestli ten Aron neodešel kvůli emerymu.Ze začátku ho vůbec nestavěl a až bylo jasné že asi nepodepíše a emerymu teklo do bot tak ho stavěl.Samozřejmě jen spekulace, ale co když.

Reagovat
cejen13

Já v tomhle stojím absolutně za Emerym. Ozil není nejlepším hráčem za posledních 5 let ani náhodou a jeho přístup k zápasům vidíme všichni. Za tu dobu co je u nás měl jednu dobrou sezonu. Absolutně si nezaslouží nějaký speciální zacházení. Pokud není schopnej makat ani za 350k tejdně, tak ať letí hned.

Reagovat
Nikikrew

jednu dobru sezonu hovoris

Reagovat
Gunner14

Jednu top sezonu, by bylo lepší. A to je dost málo na hráče takovýho kalibru.

Reagovat
Nikikrew

od svojho prichodu az do odchodu Sancheza bol najlepsie (spolu s Alexisom). To, ze away zapasy nezvladal ma urcite svoj podiel ale vynahradzal to inymi zapasmi, a to konzistentne. Treba si pozeit statistiky

Mimochodom do prichodu Ozila Arsenal nic nevyhral (8 rokov), po jeho prichode 3 FA cup a comunity shields (aj ked to nie je uzasne, stale je to aspon trofej)

Reagovat
cejen13

S tím já teda vůbec nesouhlasím, umí zahrát super zápas to víme všichni, ale ty zápasy jsou 4 za sezonu a i v těch dobrejch zápasech mě dokáže vytočit to jak vypouští souboje. Nechápu, že toho hráče ještě někdo obhajuje a připisovat mu zásluhu na trofejích mí příde jako úlet.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Gunner14

S těma trofejema bych zas brzdil. Nákup Ozila v tom hrál velkou roli, první pořádný nákup za prachy za světovou mega hvězdu, celkově aura v klubu po jeho nákupu byla parádní a vypadalo to, že se blýská na lepší zítřky. Ale takový výlet Ramseyho v tý sezoně v tom hrál mnohem větší roli

Reagovat
Nikikrew

Hral, to je kazdemu jasne. Ale je aj jasne, ze Ozil mal tiez velky podiel na FA cup uspechoch

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

Tak to mas slusne obmedzeny nazor teda. Pozri statistiky od jeho prichodu, alebo ak ho ideme hodnotit kvoli defenzivnej cinnosti (ano aj to je dolezite) tak potom ta asi chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

4 dobre zapasy pretoze az 3 z nich si mohol zahrat na svojej preferovanej pozicii

Reagovat
masly008

4 říkáš

Reagovat
cejen13

Tak ten můj komentář je samozřejmě nadsazenej

Reagovat
smazaný uživatel

ty rychle zapominas, to je duvod tvy nasranosti

Reagovat
cejen13

Reagovat
smazaný uživatel

jednu dobrou sezonu?

Reagovat
masly008

A co přístup managera k hráčům a hlavně zápasům ten se ti líbí?hm

Reagovat
Salfovic

A pod kterým trenérem byl božský ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Erdoganem

Reagovat
dylan

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mastný Chobot

Ramseyho situácia bola kolosálny prúser viacerých ľudí a napísať, že "ho odjebal Emery", je trochu demagogické, Kubajs

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kucka

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

A nepredlzil Santimu...

Reagovat
Gunner14

Tak ten chtěl podle mě 100% zpátky do Španělska, zvlášt po tom jeho zranění. A nemohla být jistota, že se mu bude dařit i po něm.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Front hell

Ten mi neskutečně chybí v Arsenalu. To byla radost se dívat

Reagovat
masly008

nikde jsem nečetl že chtěl zpátky do esp.

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale absolutne nechapu za tohle kritiku Emeryho.

V tomhle udelal, co je spravny.

Jakoby vsichni zapomneli, jakou hral Ozil dlouhodobe sracku, totalne bez chuti. Ja teda na hristi radsi uvidim Saku, Nelsona, Ceballose a dalsi, kteri o tu sanci stoji a poperou se o ni.

Jasne, ze by se do nekterych zapasu hodil, ale mit hrace za 350 tisic liber, kteryho proti silnymu souperi nepostavis, protoze je do poctu, to je o nicem.

Myslim, ze tak to Ozil ve shode s vedenim bere a proto mu neda ani cuchnout - at si proste neco najde a jde.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

My sme nezabudli akú hráme dlhodobú sracku pod Emerym a to mi stačí. Ak by sa takto pristupovalo aj k iným hráčom tak niektorí by sa tiež nedostávali do nominácie.

Reagovat
Bakary3

Ty jiny hraci jsou taky takhle vyhorely, bez zapalu, hotovy?

To mi neprijde.

A myslenka, ze vycichlej Ozil otoci obraz tymu, je naivni.

On zkratka nestoji za ty penize, co bere, ani nahodou.

A proto je odstavenej, at jde o dum dal, prijde mi to uplne jednoduchy.

Reagovat
Bakary3

* tak to Emery ve shode s vedenim bere

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
Golasso

Vždyť byl božský jen zlomek angažmá u nás. Roky se tu na něj valila kritika ze všech stran a přijde mi, že je populárnější teď, když nehraje, než když ho reálně měl každý na očích. To s ním neuměl pracovat ani Wenger teda? Můžeš být specifický hráč a specifická osobnost, ale pokud jsi příliš specifický hráč a příliš specifická osobnost, tak jsi prostě osina v p*deli a jednou se prostě může stát, že člověk ve vedení usoudí, že ta všechna specifika za to nestojí – tomu určitě nepomůže ani to, když jsi osina v prdeli s platem 350K týdně.

Jenom krátký souhrn:

- Ozil musí hrát od začátku, protože jako střídající hráč je špatný.

- Na Ozila musí hrát celý zbytek zálohy, aby se mohl svobodně ploužit a sem tam něco vymyslet.

- Když na něj hraje celý zbytek zálohy, stačí jakkoliv vyřadit Ozila a je konec (field tested v mnoha případech)

- Vyřadit Ozila je lehčí, než vzít děcku lízátko, což není úplně plus vzhledem k prvnímu bodu. Stačí vlastně jen stát u něj a znepříjemňovat mu hru.

- Nekonzistentní výkony

- Mizerná venkovní forma

- Je dobrý jen na jedné pozici, přičemž neodpovídá současným standardům pro tuto pozici

Tohle všechno za co? Jeden dobrý zápas ze tří, pár dobrých momentů a pěknou kompilačku z ťukaček na konci sezony?

To, že ho Emery vyřadil, je jedna z nejlepších věcí, co udělal. Nelíbí se mi to lidsky, ale všechno by bylo snadnější, kdyby mu Wenger s Gazidisem nedali podepsat ten nesmysl. Jo a schytává to sice Emery, ale pochybuji, že by situace došla tak daleko, kdyby ho v tom vedení maximálně nepodporovalo

Jestli ten druhý odstavený má být Rambo, tak nic nenasvědčuje tomu, že by ho Emery nechtěl v týmu...

Reagovat
Golasso

*ke třetímu bodu

Reagovat
Bakary3

Reagovat
masly008

Takže by jsme měli odtavit i Emeryho, protože hrajeme dobře 3 zápasy za sezonu.

Je zajímavé že ikdyž nehraje Mesut tak jsem si nějak nevšiml nějakého zlepšení away formy?

Jedině že by za to mohl proto že není ani na lávce.

Pokud máš specifického hráče který je v něčem nejlepší tak buď toho využiješ, nebo ho odstavíš a budou ti hrát průměrní běžci co nic nevymyslí.

Možná mám na hru Arsenalu vyšší nároky xo se techniky a kombinací týče,ale to co předvádí emery rok a půl za sračku fakt není Arsenal.

Reagovat
Golasso

Když bude Emery trénovat tak, jak Ozil hrává, tak tu určitě nevydrží tak dlouho a nedostane takový plat. Vedení s ním zamete podstatně dřív.

A že máme mizernou away formu, tak tam místo hledání řešení přihodíme hráče, který je široce známý tím, že to ještě zhorší? To moc nedává smysl.

Zbytek je o tom, že máme o Ozilovi hodně rozdílné mínění a v tom se těžko shodneme. Jenom bych řekl, že o problému s kreativitou může mluvit záloha Liverpoolu a ne ta naše. U nich vše funguje a je potřeba tam dodat ten finální prvek kreativity. U nás nefunguje skoro nic, hodit tam umělce, který jednou za zápas vypotí nějakou fajnovou přihrávku, je jak nahazovat fasádu na nedodělané základy baráku.

O Ozilových specifikách už jsem psal výš. To člověk má tak moc specifického hráče, že je pomalu alchymie ho nasadit tak, aby z něj něco dostal.

Reagovat
Nikikrew

A kolko toho Ozil odohral ze vies sudit ako by hral? Minulu sezonu polku zapasov, o tejto sa ani bavit nemusime. Takze je vtipne, ako o nom hovoris len negativne a nic pozitivne. Takto by sme si mohli rozobrat kazdeho hraca Arsenalu a som zvedavy k comu by sme dospeli.

Nema vyznam to dalej rozoberat, ty ho beres takto, ja zase inak (aj ked nie uplne)

Reagovat
Golasso

Tak soudím i z těch roků pod AW, který ho nasazoval pořád a stavěl kolem něj tým. Samozřejmě nevnímám jen negativa, ale bohužel momentálně převažují. Podle mě je pro nás v současnosti Ozil luxus, který si naše rozháraná záloha nemůže dovolit. Zároveň ta výše zmíněná negativa + jeho šílený plat jsou něco, kvůli čemu vedení zřejmě usoudilo, že se to nevyplatí ani zkoušet a raději se ho snaží zbavit.

Reagovat
masly008

Ale vždyť on trénuje ten tým hůř než kdy mesut hrál.To jako nevidíš?

A k Poolu, aano nemají zálohu kreativní,ale všichni ví co mají hrát.Přijde ti že i u nás hráči ví přesně co mají hrát?

Reagovat
Nikikrew

A Xhaka, AMN, Sokratis, Kolasinac, Torreira (aj ked hral mimo poziciu) si cim zasluzili?

Sorry ale toto je pekny bullshit, radsej nech povie ze mu nezapada do systemu alebo nieco ine. Navyse kebyze aspon hrame dobre v lige, ale my hrame docela slusnu sracku bez nejakej koncepcie.

Reagovat
masly008

Do chaos systému

Reagovat
aep_Ceallach

Jako Emery sračku hraje. To je holý fakt. Ale myslet si že zdechlý Özil to protrhne? Ani náhodou. Pokud se týmu daří a Mestut hraje tak většinou září. Pokud ten tým dobře nehraje (současná situace) tak ten jeho výkon je úplně tristní. A to mám Özila rád. Jen je v téhle situaci naprosto slepé házet vinu na Emeryho.

Na Pepeho tu plivete že se nevrací (neříkám že zrovna ty) ale zároveň si přejete aby součástí sestavy byl jeden z nejlinejsich hráčů co kdy na hřišti běhal. Byt je teda fotbalove geniální - za určitých podmínek. Fakt hodně k zamyšlení.

Reagovat
Nikikrew

Netvrdim nikde, ze Ozil ma hrat v zaklade, min. na lavicke ano. Emery bude hrat stale svoje kone, preto sa poriadne nic nezmeni.

Ja na Pepeho nenadavam, ale musi sa vraciat a pomahat ked sme bez lopty, vsetci musia. Na strane druhej Emery mu tiez nepomaha pretoze mu poriadne nema kto dat dobru loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě ad včerejšek:

"I don't understand why everyone is so upset. 3 players less than 10 games for the club. 6 less than or equal to 20. 1 CB has pieced together 2 seasons over 5 years. Only 4 players, who based on games here and in there career, I would expect to put in consistent performances."

To je taky docela zajímavej point, že vlastně čekáme vlastní a autentickej herní projev, když ty hráči spolu vlastně zatím skoro nehráli. Sešlo se toho hodně - napůl provedená přestavba v létě, což vyústilo v nekvalitu v útoku a záloze, dost zranění na začátek sezony, úzkej kádr, špatná forma Rashforda, kterej to měl se zraněným Martialem táhnout, naprosto otřesnej Mata s Maticem atd. Tohle všechno jsou věci, který bych nutně OGS nevyčítal.

Na druhou stranu nevystřelit na bránu proti AZ je ostuda s kterýmakoliv hráči v dresu United. Buďto se teda snažili úzkostlivě hrát nějaký herní styl, který se je snaží naučit, nebo ten herní styl absolutně nechápou, jelikož i kdyby herní styl neexistoval, tak si prostě tihle hráči ty šance musí vytvořit.

Ta přestavba vypadá dobře. Hledáme mladý hráče, preferujeme Brity, ty tři přestupy v létě jsou všichni zatím skvělí. Je teda otázka, jestli není OGS právě tip na toho sportovního ředitele...

Každopádně, to co jde za OGS, je třeba to, že on tou sestavou těm hráčům vlastně moc nepomáhá. Proč se nesnaží zapracovat Freda do zálohy a Pogbu, jakožto jediný světovýho hráče v poli nevýtáhnout dopředu Proč každej zápas odsoudí k neúspěchu už tím, že od začátku staví Perreiru, nebo dokonce Perreiru s Matou. Co od nich očekává? To jako fakt rychlej tahovej fotbal na brejky? Tak v tom případě u toho týmu fakt nemá co dělat. V takovým případě, kdy hraje Mata, Matič, Perreira a spol., má mít plán B. Ten ale nechápu, nebo ho nemáme.

Reagovat
r.mrazik

ono by k takove situace u klubu velikosti MU dojit proste nemelo...

ja bych nenadaval na herni projev ze vcera,ti kluci se snazili...ale spis na to,ze k tomu vubec doslo

Ole zacina byt obcas na facku...Axel naposledy na levym beku, young napravo...andreas na hristi...

a ted? james prvnich dvacet minut v utoku,kdy se zjisti,ze je tam uplne mimo...rojo na stoperu

to,ze mata,andreas a fred vubec v tymu nemaji byt je druha vec...

plan B neni,protoze na to nejsou rozdilne typy hracu

Reagovat
r.mrazik

*ten Rojo...mysleno tak,ze Rojo mel hrat nalevo proti arsenalu a Axel ted stopera proti AZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nesnazili, tam do zakonceni se netlacil vubec nekdo, parta alibistu

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že rozdílné typy hráčů máme. Minimálně v záloze. S matičem, matou, perreirou prostě nemůžeš hrát na pressing v záloze a protiúroky, že jo.. Plán B by měl těm tragédům najít, když už není na výběr a hrát musí, jinak jsou akorát ještě víc vidět jejich nedostatky.

Reagovat
r.mrazik

je blby,ze hrajou na hrane moznosti...andreas,mata,matic,fred uz lepsi nejspis nebudou

ja myslel spis smerem dopredu,kdy nemas jineho utocnika a muzes to hrat trochu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Právě - proto se třeba nabízí zahustit střed, hrát se 4 záložníkama diamant atd. Prostě jim nějak pomoct - co já vím, nemám na to vzdělání, schopnosti ani zkušenosti a beru to jako fm... každopádně to je podmíněný tím, že Ole pozná, že ti hráči na to, co chce hrát prostě nestačí. Což nevím, jestli zvládá, když staví na kraj Matu / Perreiru a Pogbu někam na úroveň Scotta při nejlepším.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

jestli Fred lepší nebude, tak to potěš koště jací hráči přestupují za 50 mega

Reagovat
r.mrazik

lidi,kteri ho doporucili koupit,bych nakopal do kouli...ten hrac je uplne marny

Reagovat
Kapřík

Reagovat
vodka

S Perreirou ještě jo, ten se i presovat snaží

Reagovat
Pony Slaystation

všude ser kecy k MU

Reagovat
jacobT

I tak to letne prepadnutie Ozila zosnoval Emery, aby mal dovod odstavit Ozila aj po vydarenej priprave.

Reagovat
sejber

Dostavame sa do zvlasnej situacie kedy nase Bcko hra o triedu lepsi futbal ako Acko. Jasne ze kvalita superov proti ktorym hraju je rozdielna ale popravde neverim ze by zostava zo zapasu s uckami odohrala krajsi zapas proti Lutychu ci Nottinghamu.

Klucove pre Emeryho bude ci dokaze progresivne vyladit zostavu podla formy a prinosu hracov alebo bude nadalej stavat kader z oblubencov napriek horsej forme.

Za mna momentalne Chambers je nas najlepsi obranca no aj tak neverim ze ho Emery neodstreli na ukor Luiza. Prinos Xhaku je asi najdisktabilnejsi ale pre Emeryho je to numero uno napriek tomu ze zaloha hra vyditelne lepsie bez neho. Mladici v utoku mi robia najvacsiu radost a ak sa im bude takto darit nadalej mame o utok na roky dopredu postarane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Tak v tom "béčku" se nám momentálně rozehrávají 3 obránci po zranění, kteří půjdou hned do základu v lize jak budou 100% připravení. To udělá obrovský rozdíl.

Reagovat
sejber

Ja dufam ze obrana bude na konci sezony bude v zlozeni Bellerin,Chambers,(Sokratis),Holding,Tierney

Reagovat
Gunner14

Tak Bellerin a Tierney jsou jistí, bude se řešit jen ta stoperská dvojice. Uvidíme kdo bude k sobě pasovat nejlíp. Bojím se aby to nezůstalo Sokratis, Luiz.

Reagovat
sejber

Toho sa presne obavam ze nam zostane stoperska dvojka bez perspektivi a Chambersa strelime nejakemu novacikovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
j_mrazik

U těch mladých je otázka, jak budou hrát, když o něco půjde. Teď jsou v laufu, je to super a měli by dostávat víc zodpovědnosti. Když selžou oni, tak to tolik nebolí, jako když selžou opakovaně ti zkušenější (čti Luiz, Xhaka, poslední dobou Sokratis).

Reagovat
sejber

Hraci co si vymenoval su zjavne emeriho kone som zvedavy ci ich dokaze vyskrtnut zo zostavy . Na druhej strane dokazal vyskrtnut polena ako Ozil, Mkh ci Mustafi tak nejaka sanca tam asi je

Reagovat
johnnie_boy

Ozil je momentalne v trosku nezvykly pozici. Zatimco pod Wengerem mel neotresitelnou pozici, bez ohledu na to jak zahral, u Emeryho musi predvest svoje maximum, aby dostal vetsi prostor a zaslouzil si misto v zakladu. Osobne mi prijde sympatictejsi Emeryho pristup, otazkou je jestli to neni jen ta klasicka fraze a Emery uz se davno nerozhodl, ze s nim nepocita. Co mi ale prijde jako naprosto nesmyslny jsou ty spekulace ohledne Ozilova hostovani. To by byla ta nejhorsi mozna varianta. Pokud uz Emery s Ozilem nepocita, tak by ho mel okamzite prodat a koupit za nej nahradu. Nejaka hostovacka vubec nic neresi.

Reagovat
Gunner14

Tak to je jasný, že by ho radši prodal, když s ním nepočítá, ale kdo mu dá takový plat jako my? Nikdo. Takže hostovačka by byla právě jediné řešení, viz Alexis v United.

Reagovat
Gunner14

A zapomněl jsem dodat, že by to byla úplná kravina a doufám že se to nestane

Reagovat
masly008

Já bych to opravil:pod emerym může předvést jakkoliv dobrý výkon a on ho stejně odtaví.prostě 2 extrémy.

Reagovat
aep_Ceallach

Kdy pod Emerym zahrál tak, jak by dle svého postavení v platové hierarchii měl?

Reagovat
mickey mouse

Emery

Reagovat
smazaný uživatel

S tím přístupem ať hraje jako Messi,i tak ať jde do prdele.Ploužák.Staty má dobrý díky top sezone,a dvěma dobrým.Jakmile se mu něco nelibi,hraje otřesně.

Reagovat
masly008

A jaké má staty super trnér v top ligách?ani jednou nebyl v top 4.

Reagovat
dave30

Myslíte si, že ve svých 30 letech chce ještě o něco bojovat? Má ještě 2 roky smlouvu s platem 350 tisíc liber týdně. Já myslím, že se obě strany rády dohodnou na finanční kompenzaci a Mesut půjde o dům dál. Někam, kde nebude muset tolik bojovat...

Reagovat
masly008

Však někteří co hrají tady taky nemusí bojovat.Tady jde jen o osobní emeryho averzi

Reagovat
Amos

Emery OUT

Reagovat
sajty

Ten měl jít už dávno. Předražená slečinka s nulovým přínosem pro tým.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele