OWENOVA OPERÁCIA DOPADLA NA VÝBORNÚ

07.09.2006, 21:28
Aktuality
Manažér anglického prvoligového tímu Glenn Roeder potvrdil, že druhá operácia kolena ktorú absolvoval anglický útočník Michel Owen dopadla vynikajúco a hráč môže začať s rehabilitáciou.

Owen si zranenie kolena privodil na Majstrovstvách sveta v Nemecku hneď v úvode zápasu proti Švédsku ktoré sa skončilo 2:2. Newcastle poslal Owena na operáciu do Spojených štátov amerických k špecialistovi Richardovi Steadmanovi, ktorý už pomohol viacerým zraneným hviezdam ako napríklad holandskému kanonierovi Ruudovi van Nistelrooyovi a ďalším.

"Rozprával som sa s klubovým lekárom Roddy MacDonaldom a priniesol mi fantastickú správu z amerického Colorada, pretože operácia Michela Owena dopadla veľmi dobre až vynikajúco," povedal Roeder pre web stránku Magpies.

"Michel môže onedlho začať s rehabilitáciou. Teším sa na deň, keď budem môcť napísať Owena na našu súpisku," dodal Roeder, ktorý dúfa, že Owen nastúpi ešte v sezóne 2006/2007 v drese Newcastlu.

Anglický reprezentant prestúpil do Newcastlu z Realu Madrid, kde sa mu príliš nedarilo.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Steve

Hmm tak to je dobře! Ale měl by si chlapec najít jiný tým! Newcastl je neprespektivní tým!

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych neřekl, nejsou sice absolutní špička, ale maj dostatečný zázemí, finance i kádr, aby při šlušném doplnění mohli jít mezi TOP 5. Samozřejmě předpokladem je i rozumné vedení. A on si Owen taky nemůže vyskakovat, při jeho zdravotní labilitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme akej bude forme, ale tie superčasy ktoré strávil v Liverpoole, už asi nezažije, ale doprial by som mu ich. Navyše dva roky sa repre trápi, neviem či sa v drese Albiónu uchytí, keď sa tam budú tlačiť Walcott, Rooney, Crouch, Defoe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Manažér anglického prvoligového tímu"..blázním nebo tam má být tvrdé y?

Reagovat
smazaný uživatel

má tam byť tvrdé "y", ale prečo ťa to sere...

Reagovat
smazaný uživatel

nesere...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesere,jelikož to autor článku dává na net,kde si to přečte mnoho lidí,mělo by to být napsáno jistou kvalitní formou,většině chyb by se autor měl vyvarovat,nikdo nejsme neomylní chápu,jen upozornuju na chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

no,ale když to vlastně chyba není,tak se omlouvám a chválím článek

Reagovat
HOST*

po slovensky sa povie NARODNY TIM s makkym I a nie s tvrdym po cesky je to s tvrdym Y

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o národní tým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele