OWEN O SVÉM NÁVRATU

02.02.2007, 11:11
Aktuality
Přestože už je to více, jak půlrok, co si Michael Owen na Mistrovství Světa v Německu v zápase proti Švédsku poranil kolenní vazy, nevyloučil, že se ještě v této sezóně na fotbalové trávníky podívá. Pravděpodobná je však také varianta, že si bude muset počkat až příští sezónu.

Sám Owen si není jistý, zda stihne nastoupit již v této sezóně, vyplývá to z rozhovoru pro BBC. "V mých plánech vždy bylo, že se vrátím, až bude koleno v pořádku. Cítím se dobře, nemám žádné problémy. Doufejme, že se můžu vrátit v této sezoně, ale může to být až v příští sezoně," řekl Owen.

Kanonýr ve službách Newcastlu také dodal, že s rekonvalescencí nebude pospíchat. "Příští týden mám plánu, že začnu běhat, přestože jsem si myslel, že s běháním začnu před dvěmi, třemi týdny. Nechci však nic uspěchat."

Owen taktéž nezapomněl pochválit svého zaměstnavatele Newcastle United zato, jak se k jeho zranění postavilo. "Chovali se ke mně fantasticky, když jsem si přivodil zranění. Zaplatili mi nejdražší a nejlepší ošetření, byl jsem poslán do Colorada, kde jsem absolvoval dvě operace u věhlasného doktora Richarda Steadmana," pochvaloval si Owen.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

má hroznou smulu ...

Reagovat
HOST*

aky to bol talent...:((

Reagovat
HOST*Tsigi

Kdyby tehdá nešel do Realu mohl být teď klidně jedním z nejlepších na světě

Reagovat
smazaný uživatel

mu se darilo i v realu mel jako utocnik odehranych nejmin zapasu a mel nejvic golu!!jenomze trener ho nestavil nevim proc proste Real je vadny tym

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda... kolik skvelích mladých hráču už real pohřbil nebo je prinejmensím pořádně zbrdil... bohužel owen je jeden z nich ...ktomu pár nestastných zranění a je to... Owen ale ma na to se vrátit...

Reagovat
HOST*Tsigi

Vím že dával i v Realu, ale prostě Liverpool se stabilním místem v základu opouštět neměl. A myslím si, že má na víc než Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite budu mu to prat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele