Owen: Nemohl jsem žádat o lepší rozlučku

20.05.2013, 18:00
Aktuality
Poslední zápas kariéry včera odpoledne odehrál Michael Owen. Anglický útočník v uplynulé sezoně hájil barvy Stoke a v neděli naskočil na poslední minuty duelu na půdě Southamptonu (1:1). V závěru se s ním loučily fanouškovské tábory obou týmů, když skandovaly jeho jméno...

"Děkuji fanouškům Stoke a Southamptonu. Měl jsem trochu smíšené pocity, ale nemohl jsem žádat o lepší rozlučku. Mám za sebou skvělou kariéru," řekl loučící se Owen.

33letý Owen dlouho patřil do základní sestavy anglického národního týmu, na klubové úrovni si zahrál za Liverpool, Real Madrid, Newcastle, Manchester United a poslední sezonu strávil ve Stoke. Úmysl ukončit kariéru ohlásil už před dvěma měsíci.

"Měl jsem menší bouli v krku, ale nikoli slzy v očích. Jsem hned po několika stránkách rád, že je konec. Moje srdce se nijak výrazně nezměnilo, není snadné se srovnat s tím, že už nejste na vrcholu. Nebaví mě, když nemohu nijak ovlivňovat zápasy," poukázal na spoustu zdravotních problémů, které ho potkaly.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (810)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele