Owen: Nastoupit už za národní tým by byl bonus

01.10.2007, 10:30
Aktuality
Další velká nepříjemnost potkala minulý týden Michaela Owena - útočník Newcastlu se musel podrobit operaci třísel. Ta nebyla jedinou, preventivní chirurgický zákrok si vyžádaly i problémy se žaludečním svalem, čímž by se mělo předejít kýle. Podle manažera anglického klubu Sama Allardyceho by Owen mohl být fit již pro duel s Evertonem, sám hráč ale už tak optimistický není...

"Lékaři rozhodnou o tom, za jak dlouho budu moci znovu hrát, já sám jsem opatrnější a nebudu si dávat nereálné cíle. Nechci být zklamaný," prohlásil Owen.

27letý útočník se oběma operacím podrobil v Německu a tyto zákroky byly označeny za úspěšné. I tak zřejmě bývalý kanonýr Liverpoolu a Realu Madrid přijde o kvalifikační duely o postup na ME 2008 proti Estonsku a Rusku.

"Ještě před operacemi jsem tajně doufal, že bych 22. října mohl nastoupit k ligovému utkání proti Tottenhamu. Všechno před tím, včetně zápasů s Estonskem a Ruskem, by byl krásný bonus. Držím se naděje, že budu moci nastoupit za reprezentaci, ale lidé musí pochopit, že na prvním místě je v tuto chvíli Newcastle. To on mi platí mzdu a já jsem vinou zranění příšel už o příliš mnoho zápasů," dodává Owen.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fakt mu moc preju aby nastoupil co nejdriv a tohle bylo jeho posledni zraneni-protoze takle uz je to fakt debilni smula.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele