OWEN LETOŠNÍ SEZÓNU JEŠTĚ NEODEPISUJE

17.11.2006, 18:21
Aktuality
Hvězda anglického Newcastlu, Michael Owen, stále ještě věří v to, že se v letošní sezóně podívá na fotbalové trávníky. V současné době léčí těžké zranění kolena, které si nešťastně přivodil na světovém šampionátu v zápase proti Švédsku.

Do Newcastlu přišel Owen v loňské sezóně za 17 miliónů liber, za Straky však stihl odehrát pouze deset zápasů, jelikož do klubu přišel v době, kdy se také léčil ze zranění.

V současné době to s jeho návratem na hřiště ještě v letošní sezóně nevypadá nijak růžově, nicméně je sám přesvědčen o tom, že by do letošního ročníku Premier League mohl ještě zasáhnout.

Novinářům řekl: "Jsem tu přes rok, přesto jsem nastoupil pouze do deseti zápasů. Chci se vrátit do hry, nicméně ještě musím dřít v tělocvičně. Vesluji, jezdím na kole, běhám na běžícím pásu a plavu." Na začátku ledna podstoupí Owen důkladná vyšetření, která ukáží, jak na tom 26letý útočník je.

"Nechci si zbytečně nic nalhávat, když se mi to stalo, myslel jsem si, že můžu na další sezónu kompletně zapomenout. Operace však dopadla dobře a chirurgové byli velmi spokojeni s tím, jak se vše vyvíjí. V současné době je těžké říct, zda se ještě v letošní sezóně na hřišti objevím, každopádně je to mé velké přání a jednoznačný cíl."

Newcastle má velké ambice, zatím se mu ale moc nedaří a místo boje o evropské poháry se pohybuje v sestupových vodách. Sám Owen je přesvědčen, že by několik vítězství mohlo tým povzbudit a hrálo by zase o přední pozice v tabulce: "Daří se nám v pohárech, v lize se hledáme. V dohledné době nás čeká několik důležitých zápasů, potřebujeme body a také postup v pohárech. Několik dobrých výsledků nás ale jistě zbaví tlaku."

Na Straky čekají nejen důležité, ale především i těžké zápasy. Zítra hrají na Emirates Stadim s Arsenalem, za týden hostí dobře hrající Portsmouth a pak jedou na Chelsea. A mezi tím zápasy Poháru UEFA, který má Newcastle dobře rozjetý a postup by si neměl nechat uniknout.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jo ten ma ale smulu... ale i tak ma v Newcastelu super bilanci tuším 7 golů...

Reagovat
HOST*Ondras

jojo tez ho lituju.kde jsou ty casy,kdy byl nepostradatelny v Liverpoolu.

Reagovat
HOST*marv

Nechápu proč ho ti blbci z Realu vykoply,ale je škoda že si vybral zrovna Newcastle,měl jít do Arsenalu nebo do Manchesteru

Reagovat
HOST*Kuba

Protoze mu dali 120 000liber tydne, to by mu ani v MU ani v Arsenalu nedali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele