Ostrava dostala za výtržnosti fanoušků pokutu 150 tisíc korun, Sparta padesát

02.12.2021, 18:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
PlackaSKS

pan velkotovárník musí být šťastný.

Reagovat
kilobyte

OT:https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-csaplaruv-glosar-v-cesku-dochazi-k-totalni-degradaci-fotbaloveho-remesla-2944723

Ten Csaplár je fakt neskutečný hňup. Brát Nedvěda jako příklad kompetence. Navíc ještě v době, kdy ho vyšetřuje policie kvůli podezření z podvodů v přestupech.

Reagovat
Lemond Laws

Já myslím, že to řekl předtím, než tahle kauza vyšla najevo...

Reagovat
kilobyte

Vyšlo to 30.11. Článek o vyšetřování Juventusu tady vyšel 27.11.

Navíc nejde jen o ty možné podvody, ale Juventus není poslední dobou veden dobře, takže dávat Nedvěda jako vzor pro špatné české funkcionáře je blbost. Kdyby byl Csaplár Ital a nebo Juventus v české lize, tak ho naopak určitě kritizuje.

Csaplár je prostě plácal, který nikdy nic nedokázal a dokáže vypotit jen idealistické a teoretické "pravdy".

Reagovat
Lemond Laws

Spíš dával za příklad, do jakých pozic se vypracoval.. Že začínal jak nějaký vedoucí týmu a kam až to dotáhl. A že teď je nějaká kauza, to se prostě na každého ve vysokym postavení najde A nikdo nevíme, jak to bylo.

Ale prostě český fotbalista dělá v jednom z největších světových klubů skoro největšího šefika, to není špatný

Reagovat
kilobyte

No mě to vyznělo, tak že musí začínat bývalý hráči odspodu a vypracovat se a až když prokáží kvalitu jít nahoru. Jenže Nedvěd mi nepřijde jako příklad vhodný. Od začátku dělal ředitele a za 5 let se stal viceprezidentem. Juventus dělá poslední dobou jeden špatný přestup za druhým. Vůbec nepracují systémově a Nedvěd v tom má svůj podíl viny.

Jako příklad nekompetentnosti v české lize uvede Jarošíka, který dělal 2 roky asistenta v prvních ligách, trénoval v druhé lize, slovinské lize. Sice trénuje krátce, ale nějaké zkušenosti má. Do první ligy se dostal po 4 letech zkušeností s trénováním. Což není moc, ale v porovnání s Nedvědem, který se po 5 letech ředitelování stal viceprezidentem, mi to přijde docela podobné.

"Pokud dostanou tým s hotovými hráči, tak to ještě jde. Ale pokud mužstva plná mladíků, dostávají se do neskutečných potíží. Tohle ale platí všude na světě. Viz Frank Lampard v Chelsea."

Tohle je taky pěkná blbost. Lampard dostal tým (možná spíše vybudoval) plný mladíků a docela dobře je zabudoval, ale pak přišli posily a tam měl problém se zabudováním. Takže on plácne nějakou teoretické moudro a podloží to praktickým příkladem, který je ale přesný opak.

Z toho je vidět, jak to má nasledované.

Reagovat
Lemond Laws

Jo, souhlas. Já to nějak detailně nečetl. Csaplár je žvanil a přijde mi, že na sebe chce upoutat jenom pozornost, aby si ho někdo všimnul..

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ti fanoušci.. To musi být radost. Brabec do toho nasype svoje tezce vydelane peníze a frajeri si budou za jeho prachy pouštět petardy. Nerikam, ze se mi to nelíbí, vypada to hezky, ale uz je to po nekolikate a borci absolutně neznaji hodnotu peněz.

Reagovat
ratusek

myslím, že existuje nějaká dohoda mezi ultras a Brabcem. Nicméně je pravda, že za ty peníze by se dalo udělat něco smysluplnějšího.

Na druhou stranu všichni nechtějí pyro, ale pak to pokrytecky dávají do upoutávek na ligu a nebo brečí, že diváci kvůli restrikcím nejsou na stadioně a tam je ticho.

Reagovat
mistr129

Hele za mě je pyro nesmysl, ale když to bude použitý normálně a bude přes to vidět z ostatních sektorů i televize na hřiště, stejně tak se nesníží viditelnost hráčům, tak nic proti tomu a netrestal bych. Jak se ale kvůli tomu přeruší utkání, tak bych dával ještě o dost vyšší pokuty.

Reagovat
ratusek

mě pyro vadí třeba na hokeji v uzavřeném prostoru, ale na fotbale ne.

Reagovat
mistr129

No jenže když by se přerušení hry netrestalo, tak by se taky někdy vůbec nemuselo začít hrát že jo, protože by to bylo nonstop v mlze

Reagovat
frankiefcb

jak proti Spartě, tak i Plzni bylo vidět vzhledme k pyru docela nadstandartně. Nehcápu, že to bylo přerušeno. Až se tu bude hrát v zimě ve stavu typického Ostravského vzduchu, tak to budou řešit jak?

Reagovat
bobis21

přijedou do Ostravy a diví se že je vzduch vidět

Reagovat
Kepy_FCB

Jde to z peněz na přestupy. Nicméně si pamatuji že dohoda s Brabcem byla že se pyro odpálí pouze na velkých mačích (Sparta,Opava) to kotel už dlouho porušuje a hoří tam něco zápas co zápas, Brabec se do toho nejspíš bojí říznout aby neztratil pupularitu u těch nejhlasitějších. Osobně bych udělal jednu pořádnou pyrošou za sezonu se stovkami ohňů a dalšího jako třeba v Soluni na kterou by se vzpomínalo a ne furt pyra kolem poloprázdného kotle o ničem.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
kilobyte

Jednou za sezónu vypálit stadion a pak si dát pokoj.

Ale možná by bylo lepší to vše odpálit před zápasem, při příchodu hráčů na trávník. Udělat prostě takovou show jako dělají v USA, ale tureckým/balkánským stylem.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
FCB1922

Toto je zatím ta největší královská blbost, cos vyplodil na účet Baníku. Cením a vážně jsi po ránu pobavil...

Asi zas dál res covid

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Už máš ježíška pro Cukrouška?

Reagovat
FCB1922

Děláš ze sebe ještě většího saska, ty ostudo. A dávej bacha na vyplatu, aby to nešlo na pyro..

Demente

Reagovat
Skalda29

Do hlavního kotle zvýšit cenu vstupenek, ze kterých by se to platilo

Reagovat
FCB1922

A Karviná, ať sestoupi, shoří a zanikne

Reagovat
Skalda29

Přímo, celé Ostravsko jen tak zanikne. Z ničeho nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Marecku nepotesil jste mne. Ani ja Vas nepotesim! 2 zapasy stopka

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, že teď v prosinci ty finanční tresty půjdou nahoru, aby byly na LFA vyšší vánoční prémie.

Reagovat
salaminoo

Prosim davejte ty pokuty vyssi a fcb fans pls vic pyra. Je to moc krasne, ukazuje to jak velci a inteligentni jste.

Reagovat
Lemond Laws

Kolik stojí připravit a udělat choreo? Za který pak dostaneš pokutu 150K ?

Reagovat
kilobyte

Za choreo pokuta není. Jedině možná kdyby bylo nějak urážlivé.

Reagovat
Lemond Laws

jojo, myslel jsem choreo jako pyro..špatně jsem se vyjádřil

Reagovat
db18
Reagovat
soukup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele